Отговори
# 435
Аз го усещам много добре, даже тати го усеща като сложи ръчичката.
Хайде лек ден аз започвам да работя.
не е ли рано да се усети отвън  newsm78 все пак то е едва леко подбутване.
сега ходих да ми взимат кръв и урина за изледванията и утре ще чакам резултат. дано всичко да е наред. Честит имен ден на всички именници!  Hug

# 436
geritn Hug

Шаварче-и аз така нещо не си падам по запознанства със случайни майки по парковете и разговори за памперси,със сина ми основно сама се разхождах,сега може пак така да направя.Е като стане по-голямо вече ще го събирам с  деца,сина ми много не го събирах,че баба ми го гледаше след 8мия месец,но пък като тръгне на ясла ще се очовечи.Супер е,че си спокойна.

Аз обаче доста често си усещам вече бебето,доктора каза,че при втора бременност е така,защото майката била по-опитна по-знаела какво е Joy

# 437
Добро утро от мен. След седмица в болница заради нечакани и непланирани контракции съм си вкъщи.
Желая здраве на всички, повече спокойствие и позитивни емоции.
Моето бебче също леко се усеща отвън, ако ръката ми е дълго време на корема се чувства побутване.
Но аз, отвътре нищичко не чувствам. Е, до седмица-две и това ще стане Simple Smile

# 438
Добро утро от мен. След седмица в болница заради нечакани и непланирани контракции съм си вкъщи.
Моето бебче също леко се усеща отвън, ако ръката ми е дълго време на корема се чувства побутване.
Но аз, отвътре нищичко не чувствам. Е, до седмица-две и това ще стане Simple Smile
дано всичко вече е наред, почивай повечко и се радвай на живота в теб

# 439
  • София

Бързо възстановяване и сега повече почивка и лежане.
P.S. И аз съм в същото положение.

# 440
Ако си натисна ръката силно към корема леко се усеща, но иначе не. Ще има време, когато ще се и вижда как рита даже. ))))

Аз спрях да пия магнерича, нямам никакви контракции или други неразположения. От време на време ме прерязва корема, но не е от контракция, не знам какво е точно.

# 441

Зависи.. При мен се усеща и от вън. Друг е въпроса, че бебка е по-спокойна от батко си и не се бунтува много, много. Най-буйна става когато вдигам Никола  Laughing

# 442
Здравейте мамчета  Wink Ох, на мен хич не ми е комфортно днес...боли ме главата, тежко ми е на стомаха... Cry С това ходене до WC-то вече не знам какво да правя, какви ли не боклуци не пих и нищо не ми действа, просто не знам как ще я карам!
Аз още не съм си усетила бебето, уж с втората бременност по-рано..ми, а толковаааа много искам вече, но както се казва "всичко с времето си"
Когато се роди Сашето се разхождахме с една моя приятелка по цял ден, така се бяхме намерили, че общо взето не ни трябваше никой друг. Много добре си се разбирахме, и сега се надяваме да е така, но ще видим, и аз не обичам много много навалицата..но всеки човек си е различен Simple Smile
Лек и успешен ден на всички   bouquet

# 443
сега ходих да ми взимат кръв и урина за изледванията и утре ще чакам резултат. дано всичко да е наред. Честит имен ден на всички именници!  Hug

Ами незнам аз съм в 18сед. и наистина тати усеща бебчо, точно като едно постоянно тупкане на сърчице все едно.По принцеп с втората бременност по-рано се усеща.Например каката я усетих можеби към средата на петия месец, а туй диване по-ранично, но това няма значение важно бебчетата да са добре.

# 444
  • Пловдив
Алекс, пиши тук Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=683772.0
Може да се намери някой, на който да му свърши работа.

Моят корем тъкмо подскочи Shocked ама направо си подскочи, защото и таткото го забеляза #Crazy #Crazy #Crazy
Сега отиваме да почиваме, че той се връща от наряд, пък аз цяла нощ четох книга Whistling

# 445
  • София
добро утро!

Аз вчера бях на консултация,доктора малко ме издразни,обяснява ми,че съм имала кетони в урината,защото не съм пиела течностиу,а аз по цял ден се наливам, да не говорим,че изследването ми е от септември.

Каза,че е 90% момиче Simple Smile

Също така ме критикува,че не съм била качвала,а аз смъкнах 2 докато ми беше лошо и за 1 месец си ги качих.Все пак стартирам от по-големи килограми.

Пита ме нали сме правили БХС,аз казах не,защото е казал,че не е задължително и не съм намерила причина да го правя,питах го вижда ли проблем-не.И ми вика ако искаш утре е последния шанс преди 19та седмица,но аз го обсъдих с половинката и решихме да не се психясваме излишно.И доктора накрая вика-ами то рядко се случва,но може точно на теб да се случи.Да не говорим,че предния път като го обсъждахме аз повдигнах темата.
Категорично забрани и капчица алкохол-не,че пия,но половин бира не мисля,че е фатално или пък половин чаша вино 1 път в месеца.Ама той така реагира все едно ще умра.
Та не можах да се зарадвам за момичето хубаво,ама ще гледам да мисля положително и да се радвам на бременността.

какви са тези лекари- не знам  newsm78 това отношение ли е  #2gunfire

# 446
Благодаря за пожеланията на всички  Hug

Истината е, че ми липсвахте - темите, писането, споделянето. Няма да ви занимавам с болнични емоции, и без друго вече са зад гърба ми.
Но сега като се прибрах, има за 1 седмица огромна разлика - не закопчавам ни един панталон (за радост на по-малката ми сестра Simple Smile която ще намаже още дрешки) и вече бременните дрехи са крайно наложителна инвестиция, че не върви съвсем разпасана да ходя, хаха.

Засега зяпам в Продавалник, като най-евтино...  Че тези цени на бременни парцалки са брутални!

И акъл приемам, вие откъде се обличате? Много обидно как всичко на което попадам (Premaman, H&M) е тип "чувал", аз пък бих предпочела по-прилепналки дрешки...  newsm78

# 447
Аз днес си записах час за ФМ в'' Майчин дом '' на 28.11 .Направи ми впечатление обаче че жената с която говорих ми каза да си донеса резултатите от БХС а като и казах че не съм си правила и нямам намерение тя отвърна че било по-добре първо да си направя а после ФМ ,но аз отказах а тя се държеше все едно е задължително и едното не може без другото !?? Все пак не искам да се тревожа излишно при положение че бременността ми не е рискова по никакъв параграф а и 80 лв (което прави 160 с ФМ ) айде няма нужда !!!!!!!!!!!!

# 448
И аз си падам по прилепналите дрешки, за това се обличам с клинчета и блузони, не са за бременни, но ми вършат чудесна работа. Имам само едени дънки за бременни, всичко останало си ми е от нормалните дрхи.
Бях на втори БХС във Фемина при д-р Варгалева. Всичко е ок, много подробно ме прегледа и с коремен и вагинален ехограф, особено след като и казах за проблемите със синковеца с бъбреците, наложилото се по-рано раждане със 17 дни и т.н.
Харесах я, повече от Цолова, втората ми се стори някак суха.
Момиче, сигурно е. Знаех си аз.
Премести ми термина от 30.04 на 18.04. бебето отговаря на 17г.с.
Майтапа е, че ако раждам секцио, то се прави 1 седмица преди термин, което прави около 11.04. а тогава е роден баткото Thinking искам всеки да си има негов РД. Ще го мисля, да видим, има време.

# 449
Beginner,изобщо не си струват парите дрехите за бременни.Толкова са грозни,че думи нямам...Аз сьм золожила на клинове,по-дьлги топове(туника) и жилетки.Естествено,друг е вьпроса ако ходиш на работа все още.Аз вече сьм в болничен до термин и тези дрехи са ми доста удобни.В Caliope има хубави неща и евтини,качеството им не е добро,но за една бременност стават.

Общи условия

Активация на акаунт