Отговори
# 420
  • София
Ами... на кой трябваше да пиша да ме добави?  Blush
Иначе, да, може да се виждаме. Едно време често слизах с количката долу до парка на Св.Троица, на К. Величков. Бях с още 3-4 мами, с които се познавахме от квартала и джиткахме заедно нагоре-надолу по цял ден. Ех, хубави времена бяха... Сега съм най-щастлива, че бебето ще е пролетно, защото със зимното беше мъкаааа, едно чакане за хубаво време докато почнем да излизаме навън, съвсем ме тресна следродилната депресия  ooooh!
Подсетихте ме да проверя аз мойта помпа, не помня къде съм я завряла. Но със сигурност силиконовия накрайник ще е за смяна, не знам отнякъде мога ли да си купя само тази част? Я да я потърся...

# 421
Здравейте коремчета.
Току що се връщам от ФМ и ми съобщиха че ще си имам момченце. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Много се радвам, първото ми детенце е едно сладко момиченце, което днес беше на прегледа и като чу че ще има братче много се зарадва.
Всичко с бебчо е наред, расте в съответствие със седмиците и всички органи и системи са ок.Кръвопотока и той е нормален, уф много се бях притеснила с тези скрининги дето ги правех, ама сега вече съм много доволна и щастлива че всичко е ок.

# 422
Ако не намеря по-евтин вариант във Варна от онези 45лв, може ли някой да ми прати линк за он-лайн поръчка Vavvv мисля ти беше писала?
В краен случай ще поръчам на някой приятел да ми го прати от София.

Яра, извинявай, не разбрах линк за какво?  newsm78

геритн, честито ти момченце Simple Smile

# 423
  • София
Добре дошли на новите априлки!  Hug

Като сте захванали темата за разходките:
много много съм щастлива, че бебчетата ни ще се родят във вече подходящо време за разходки.  Sunglasses

На този етап имам само две приятелки с бебчета, разликата между трите ще е 3 месеца и ще е екстра.
Но пък от друга страна.....
вижте в темичката колко мами сме! Все ще се организираме и ще си разхождаме априлчетата заедно.  Hug

Като се замисля - аз и бебка сме се уредили:
на 15 мин. пеша от Борисовата градина;
на 5 мин. пеша от парка на Военна академия;
на 5 мин. пеша от парк "Заимов".

Heart Eyes

Значи сме от един квартал с теб. И аз съм на 5 - 10 мин. от Заимов, 15 - 20 мин. от Борисовата, а за Военната академия май пак около 15 мин.

# 424
Здравейте .........ще си имам момченце.

Честито! Страхотна новина!

# 425
Аз въобще не се притеснявам , че ще съм самотна майка  Laughing
Моите приятелки са малки да имат деца, но пък имам много познати  с такива в момента.
Също така, не си падам по-майките по градинките... Аз също, ще водя детето си там, много е важно да общува с други деца и да е навън.Просто средно статистическия човек в България не ми харесва, нито възгледите му. Не искам да се сприятелявам с разни мами по градинките, после да видя колко са ми неприятни и да се чудя как да ги избягвам. Докато детето е малко спокойно, можем да правим дълги разходки в Пловдив по тепетата (хем тренировка за мен, хем за бебо по-безшумни терени, сред дървета), мога и да си чета книжкка докато сме спрели някъде на спокойствие. А като порасне, ще гледам да сме повече в движение и около деца.
Ама каквото и да приказвам, цяло лято ще сме на вилата, там деца по съседни вили има много, и никой не те притеснява, достатъчно изолиран си от другите, и най-важното ще сме в гората. там бебо ще се кали най-хубаво.

Като цяло съм толкова положително настроена, а принципно съм нервак и реалист. Но от както съм бременнна съм най-спокойния човек. хормоните ми нещо се объркаха. хихи Grinning

Единствено се притеснявам, че имам сесия юни месец, а юли ми е държавния изпит и ще ми дойде голям зор, да сполуча всичко навреме.

# 426
  • Sofia, Bulgaria
Добре дошли на новите мами! АКо искате да се запишете на 1-ва стр., пишете ЛС на АПРИЛ2013(коя по ред бременност ви е, град, години и пола ако се знае).
За групата във ФБ, пишете ЛС на aguto и lastname!

То мина като рекламно съобщение, но да обясня  Mr. Green
Честито на мамите, които знаят вече пола Simple Smile

# 427
Момичета днес с една бременна приятелка с която случайно се засякохме в тайната фб група (само  с 5 дни ни се разминават термините ама и двете си мълчим добре че беше групата,съдба Simple Smile  ) ходихме на училище за бременни в Лабиринт ,безплатно е и е доста интересно ! Следващата тема е за естественото раждане и цезаровото сечение,ако има желаещи да казват !!!Беше ми мн приятно да огледам и бебешките стоки в магазина ,доста неща си харесах ама чакам пола Simple Smile  Аз днес говорих с доки и съм на преглед чак в сряда (нямам търпение )

# 428
Добре дошли на новите мами ,леко и безпроблемно бременеене и само приятни емоции във форума на бг мама Simple Smile

# 429
добро утро милички,аз пак цяла нощ неможах да спя,с тези киселини,но няма как.иначе бебките ги усещам и двете вече.гледам че слънчице се показва,ако се задържи ще има разходки. Hug Hug Hug

# 430
Добро утро и от мен, аз започвам работа вече и за сега ви пожелавам приятен ден. ))))

# 431
добро утро!

Аз вчера бях на консултация,доктора малко ме издразни,обяснява ми,че съм имала кетони в урината,защото не съм пиела течностиу,а аз по цял ден се наливам, да не говорим,че изследването ми е от септември.

Каза,че е 90% момиче Simple Smile

Също така ме критикува,че не съм била качвала,а аз смъкнах 2 докато ми беше лошо и за 1 месец си ги качих.Все пак стартирам от по-големи килограми.

Пита ме нали сме правили БХС,аз казах не,защото е казал,че не е задължително и не съм намерила причина да го правя,питах го вижда ли проблем-не.И ми вика ако искаш утре е последния шанс преди 19та седмица,но аз го обсъдих с половинката и решихме да не се психясваме излишно.И доктора накрая вика-ами то рядко се случва,но може точно на теб да се случи.Да не говорим,че предния път като го обсъждахме аз повдигнах темата.
Категорично забрани и капчица алкохол-не,че пия,но половин бира не мисля,че е фатално или пък половин чаша вино 1 път в месеца.Ама той така реагира все едно ще умра.
Та не можах да се зарадвам за момичето хубаво,ама ще гледам да мисля положително и да се радвам на бременността.

# 432
Добро утро и от мен,

Вчера ми излезе БХс-то, днес съм на лекар да видим какво ще каже.

Kameliya, не се ядосвай. Сигурно лекаря е бил нещо изнервен, не обръщай внимание, всеки има лошо дни, дори и лекарите. Важно е всичко да е наред.

Мисля, че вчера усетих бебето, ама аз съм на работа и малко трудно да се съсредоточа само в корема си, на това отдавам, че не съм го усетила още. Все ми идва да говоря в женски род, но дали ще позная ще видим. Моята приятелка се шегува, че е поръчала момиче, за да може да ми прехвърли всички неща от нейната малка дъщеря:)))

Приятен ден ви желая, на работещите да е лек!

# 433
Здравейте мамчета! Честито на именниците да сте живи и здрави и много усмихнати.  bouquet  bouquet

Офф сутринта станах и бях настроена работно, мазаха ни къщичката отвън и викам да изчистя малко, но на един прозорец и една врата издадах багажа. Сега ще си полежа малко.

За втория БХС много ме марзи да отида да си го направя, хич не ми се занимава,но ще трябва, че като ходих онзи ден на преглед ме пита доки дали съм го направила и и  обещах, че ще отида. Simple Smile

# 434
Здравейте на всички бременни,
след като разбрахме пола на бебчо сега излезе на преден план името.Не можем да стигнем до съгласие.Таткото иска едно, аз искам друго, а каката трето.Голям цирк е в къщи.

добро утро!

Аз вчера бях на консултация,доктора малко ме издразни,обяснява ми,че съм имала кетони в урината,защото не съм пиела течностиу,а аз по цял ден се наливам, да не говорим,че изследването ми е от септември.

Каза,че е 90% момиче Simple Smile

Също така ме критикува,че не съм била качвала,а аз смъкнах 2 докато ми беше лошо и за 1 месец си ги качих.Все пак стартирам от по-големи килограми.

Пита ме нали сме правили БХС,аз казах не,защото е казал,че не е задължително и не съм намерила причина да го правя,питах го вижда ли проблем-не.И ми вика ако искаш утре е последния шанс преди 19та седмица,но аз го обсъдих с половинката и решихме да не се психясваме излишно.И доктора накрая вика-ами то рядко се случва,но може точно на теб да се случи.Да не говорим,че предния път като го обсъждахме аз повдигнах темата.
Категорично забрани и капчица алкохол-не,че пия,но половин бира не мисля,че е фатално или пък половин чаша вино 1 път в месеца.Ама той така реагира все едно ще умра.
Та не можах да се зарадвам за момичето хубаво,ама ще гледам да мисля положително и да се радвам на бременността.

Много правилно си решила да не ходиш на тея глупости, ако бременността ти не се води рискова.Аз съжалих че отидох, защото до вчера щях да умра от притиснения от резултатите от БХС. Изглежда лекарката ти е била в кофти момент или денят й е бил гаден.Не се ядосвай, а се радвай на бебчето в корема ти.
Аз го усещам много добре, даже тати го усеща като сложи ръчичката.
Хайде лек ден аз започвам да работя.

Общи условия

Активация на акаунт