Отговори
# 585
Аз не си подстригвам косата, и предишната бременност също, стана ми доста дълга.
Иначе се боядисвам, на кичури съм, лакирам се и на ръце и крака, ходя си на козметик и т.н.
Т.н. суеверие за нерязане на коса по време на бременност се обяснява с това, че косата е връзката ни с Вселената, Космоса, един вид, когато не я режем по време на бременността не намаляваме свързаността ни с Висшите сили, енергии и т.н. Приема се, че с рязането на косата се намалява енергията, свързаността на бебето с Вселената.
Въпроса от вчера, че изборът на подходяща дата за раждане на детето нарушава съдбата му, не мисля така. По-скоро е подсигуряване. Особено, ако така или иначе трябва да се ражда секцио, някои хора избират ужасно неподходящи дати, после защо се случвали еди какви си неща.
Да поясня, че теорията за прераждането не подлежи на съмнение, за мен, т.е. вярвам, че душите ни се безсмъртни и се прераждаме докато не научим всички нужни уроци. Душата на детето избира родителите си преди да се прероди, по-точно, душите на родителите и децата им преди да се преродят са се уговорили какви роли ще играят един за друг в настоящата инкарнация/прераждане/, кой на какво и кого ще учи, чрез какви събития, връзки, отношения......в този ред на мисли, детето избирайки съответната майка, е избрало и съответната си дата или вид раждане. Аз например от малка съм знаела, че ще родя секцио, още преди да бъде популярен този вид раждане, просто си знаех. Е, със синковеца се оказа, че и да съм искала естествено, е нямало да се получи, родих по спешност секцио.

# 586
Аз не си подстригвам косата, и предишната бременност също, стана ми доста дълга.
Иначе се боядисвам, на кичури съм, лакирам се и на ръце и крака, ходя си на козметик и т.н.
Т.н. суеверие за нерязане на коса по време на бременност се обяснява с това, че косата е връзката ни с Вселената, Космоса, един вид, когато не я режем по време на бременността не намаляваме свързаността ни с Висшите сили, енергии и т.н. Приема се, че с рязането на косата се намалява енергията, свързаността на бебето с Вселената.
Въпроса от вчера, че изборът на подходяща дата за раждане на детето нарушава съдбата му, не мисля така. По-скоро е подсигуряване. Особено, ако така или иначе трябва да се ражда секцио, някои хора избират ужасно неподходящи дати, после защо се случвали еди какви си неща.
Да поясня, че теорията за прераждането не подлежи на съмнение, за мен, т.е. вярвам, че душите ни се безсмъртни и се прераждаме докато не научим всички нужни уроци. Душата на детето избира родителите си преди да се прероди, по-точно, душите на родителите и децата им преди да се преродят са се уговорили какви роли ще играят един за друг в настоящата инкарнация/прераждане/, кой на какво и кого ще учи, чрез какви събития, връзки, отношения......в този ред на мисли, детето избирайки съответната майка, е избрало и съответната си дата или вид раждане. Аз например от малка съм знаела, че ще родя секцио, още преди да бъде популярен този вид раждане, просто си знаех. Е, със синковеца се оказа, че и да съм искала естествено, е нямало да се получи, родих по спешност секцио.

Не мислех, че в този форум ще срещна някой , който вярва в тези неща като мен:)))) Евала!!

# 587
Може и да има нещо вярно, но както казах и по-рано, тези неща са далеч от мен.
Не казвам, че не вярвам, а че не съм се задълбочавала дотолкова в тази материя, че да си изградя мнение.

Предния път нямах време да си избирам дата и Калина се появи когато тя си реши. От една страна си мисля, че това е по-добрия вариант, дори и когато се наложи секцио.
Сега уж ще избирам, но....си имам едно на ум, че пак може да не стане раждането по моите планове. )

# 588
  • София
ani27, интересно ми е как да изберем подходяща дата, коя е добра и коя лоша според теб, аз честно казано никога не съм се водила по дати,числа и т.н.  Дъщеря ми се роди на термин, но сега ще е секцио, аз лично много искам 10.04(сряда), на 10то число пак сряда е и дъщеря ми и за това съм много пристрастна,според теб това добра дата ли е?

Мен иначе ме тъшна вируса на детето, вече съм по-добре но два дни бях, като парцал с ужасна кашлица.

ХУБАВ ДЕН   bouquet

# 589
Аз пък хапнах малко баница на закуска и сега такива ужасни киселини имам, че не е истина. (((((

Аз съм си харесала 23.03.2013г. ) Ако издържа до тогава. ) защото пък искам да е овен. ) Другата която ми харесва е 13.03.2013г. но тогава пък ще е зодия риби. (((

# 590
ani27, интересно ми е как да изберем подходяща дата, коя е добра и коя лоша според теб, аз честно казано никога не съм се водила по дати,числа и т.н.  Дъщеря ми се роди на термин, но сега ще е секцио, аз лично много искам 10.04(сряда), на 10то число пак сряда е и дъщеря ми и за това съм много пристрастна,според теб това добра дата ли е?

Мен иначе ме тъшна вируса на детето, вече съм по-добре но два дни бях, като парцал с ужасна кашлица.

ХУБАВ ДЕН   bouquet
Избора на подходяща дата и име си е голяма отговорност и не се наемам да давам съвети, наистина. За мен, може едно да е ок, за теб друго, хората имат различни критерии, виждания и т.н. Няма идеална натална карта/хороскоп/ винаги има едно за сметка на друго, но.....може да се избере най-подходящата от даденият период. Гледа се пола, за момче може едно да е подходящо, за момиче друго. После се взема под внимание рождената дата на майката, бащата, брат/сестра, за да са в синхрон. 10.04/ смятах ги повечето номерологично, нали и аз избирам, нищо, че накрая ще има тежката дума професионалист/ не е лоша. Харесала съм 10, 11, 17, 19,20......но за всяка имам по някоя забележка..... :mrgreen:17 се води кармична дата, и това ме притеснява

# 591
 ani27, къде човек може да ги види тези неща и сам да си пресметне примерно? Че все пак ми стана интересно да видя какво ще покаже. ))))

# 592
Аз пък хапнах малко баница на закуска и сега такива ужасни киселини имам, че не е истина. (((((

Аз съм си харесала 23.03.2013г. ) Ако издържа до тогава. ) защото пък искам да е овен. ) Другата която ми харесва е 13.03.2013г. но тогава пък ще е зодия риби. (((
мисля, че вместо 13, е по-добре да смениш с 14, има същите житейски цикли, като 23, и същото число за път на живота. 13 се води кармично число

# 593
  • Sofia, Bulgaria

Явно харесваш 3-те:) Аз с първата бременност все исках февруари да се роди, 24, 26 или дори 20-ти но не...
Сега нямам претенции. Още нямам к-ни и се надявам скоро да нямам! Ужасни са наистина...
За подстригването - първия път се подстригах, сега не знам. Ако много ми порасне косата ще я подстрижа. Все пак като дойде бебето, няма да го храня с косми. След раждането косата започва да пада страшно много. Сега е понамаляло, но още си пада и не ми се мисли, ако е и по-дълга ние ще се спъваме в нея  Joy  Предпочитам да не се задълбочавам в тези неща и все да мисля, какво ще се случи ако...Ще се случи каквото е писано. Да сме живи и здрави пък нека всеки се кръщава както му харесва и да ражда както му харесва и пр. Не отричам, но и не подкрепям тези неща.

Малкия все се буди последните седмици нощем и не знам. Мъчат го зъби, показаха се 3 наведнъж и май ще има още  ooooh! Rolling Eyes Кога ще се наспим не знам. Добре, че поне се редуваме с мъжа ми, аз спя едната нощ, той спи другата  Mr. Green Ако трябваше сама да правя всичко денонощно пък той да ходи на работа и да не помага, щях да се разведа  hahaha

# 594
  • София
Мда, няма да се наспите скоро.  Wink Това ми е болна тема, с дъщеря ми не спах почти 3г. и определено исках да се наспя поне 1-2 г. преди да имам второ дете. Е, успях, но сега силно се надявам второто да е по-спящо.  Praynig

# 595
Ами аз имам книги, в нета не съм чела много инфо.
В нета чертая само наталните карти.
Например избраната дата 23.03. 2013. Как се смята.
23 СЕ РЕДУЦИРА ДО 2+3=5
месеца е 03=3
годината 2013 се редуцира 2+0+1+3=6
ако числото е по-голямо от 9 се редуцира до едноцифрено/пример 13 е 1+3=4/
 как се изчислява пътя на живота. събират се всички числа от рожденната дата, в случая
23+03+2013=
ние вече сме ги редуцирали и става 5+3+6=14=5
Пътят на живота за тази дата е 5, което не е лошо, дава пътувания, комуникация, забавления, няма да му е скучно на човека, в положителен смисъл, но 5 понякога дава и малко несериозност........но всяко едно число има и + и -
после се смятат периодите в живота, те са 4 броя от по 9години.
В случая щом пътят е 5 от 36 това е стандартно число се вади 5   36-5=31. Първият цикъл на този човек ще е до 31г. възраст и ще е под знака на числото, сега ще сметнем:
1. цикъл: сумира се датата + месеца, в случая 23+03=26 редуцираме =8, чудесно число за първи цикъл, дава изобилие, материална осигуреност, късмет......при число 1, например не е желателно да се сключва брак до завършването на цикъла. 4 и 9 също не са много приятни за първи цикъл, желателно е да се избягват, ако може да имаме избор.
2. втори цикъл от 31г прибаваме 9г/ всеки цикъл е 9г/=40г. от 31 до 40г е вторият цикъл и той е под знака на , сега ще сметнем:
датата + годината, в случая 23+ 2013= 5+6=11  единайсет се приема за Царско число и не винаги се редуцира, но в случая можем да го редуцираме до 2, това е период под знака на 2, дава нуждата от сътрудничество, съобразяване с околните и средата, трябва да се отстъпи водачеството на друг, не е лоша цифра.
3. трети период, още 9 години, т.е. той е в конкретният случай от 40+ 9г=49г. под числото на:
смята се чифрата от първи период + цифрата от вторият , в случая 8+2=10=1.
Единица, дава ново начало, понякога хората започват живота си от начало, буквално, нова работа, нов партньор, нова среда и т.н. понякога е показател за развод.
4. период, той е + още 9г. и се приема , че е до края на живота. в случая 49+9=58г.
под знака на цифрата:
месеца на раждане+ годината, в случая 03+2013=3+6=9
аз не съм фен на 9 дава много емоции, излишни често, предателства от близки хора, но.......всички хора родени тази година , този месец ще са под знака на 9 с последен цикъл........
Така се смята номерологично, астрологично се чертае карта и се чете, но се взема под внимание пола, и датите на родители брат , сестра........

# 596
ani27, аз съм на 14ти април, нямам против бебока да е на 14ти март. )))) ама искам пък да е овен, та ще трябва да прехвърлим 22ри март. )
Ехааа, да ти кажа, на мен в общи линии ми хареса това с числата и периодите на живота за датата 23ти. ) Ако успея да изкарам до тогава....това ще е. ))))  Simple Smile

# 597
Анум,Мирама,maminka23,много ви благодаря! Hug Пожелавам ви някой ден и вие да имате толкова дечица,колкото желаете Heart EyesНаистина е много трудно,но пък е още по-прекрасно да знаеш,че си дал живот на едно такова прекрасно същество,да го гледаш как расте...Дано повече семейства имат възможност да имат повече от 2 деца.
За подстригването-подстригвах се скоро,не вярвам в суеверия и не мисля да заприличвам на пещерен човек и да не се стрижа 9 месеца PeaceКосата ми е такава,че просто не я ли стрижа през 1-2 месеца,заприличва на нещо ужасно Laughing И се и боядисвам дори.
За раждането-честно казано не ми пречи коя дата ще си избере бебето GrinningИ третият път термина ми беше през  април,само че на 03.04.11 беше,обаче бебока реши,че ще излиза на 23.03  Simple SmileКаката също е родена март месец,така че май по-добре бебка да си изчака до април Simple Smile

# 598
здравейте милички.започвам с боядисването и постригването...аз немога да се оставя така без фризура.досега съм се боядисвала даже и връхчетата са ми махали.относно датата на раждането аз ще съм някъде в средата на март месец,единствено ще погледна църковния календар.въпреки че имената в вече сме ги измислили.за едното момиченце Михаела,а другото се колебая между Симона и Сияна.иначе в къщи проблем с имената нямаме,моя си ми е казал че както аз реша. Hug

# 599
kamito24, април почти никакви празници няма по принцип, освен цветница и Великден  ако не се падат другата година през април.
Михаела ми харесва, но другите две....не особено. А и някак си не ми звучат добре заедно, особено пък когато децата ще са близнаци. Но това е лично мнение.

Общи условия

Активация на акаунт