ако някои може да помогне

• 2 637
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте на вси4ките потребители. Моля ако някой има някакви сведения как да намеря човек роден през 64 година да се свърже с мен. Имам много малко сведения за него нито то4ната дата на раждане. Знам 4е е моми4е и е родена или в края на 63 г или на4алото на 64 и се е казвала Тефика. Оставена е в" Дом майка и дете"- Плевен. От там категори4но ми отказаха сведения с предлога 4е бил изгорял архива до 1970г. Става на въпрос за моя леля. Майка ми е тежко болна и се нуждае от присаждане на костен мозък и тя е единствения човек които може да помогне. Моля които и с каквото може,  даже и незна4ително, да ми помогне. Благодаря                                                                                    ВЕЛЕВ

# 1
Съжалявам за майка Ви, но мисля че е доста неуместно да пускате тема с такова търсене тук.
ма специализирани болнични заведения. Обърнете се към тях.
Моля, не ми скачайте с обяснението, че съм безсърдечна, защото животът към много е бил безсърдечен, не само към Вашата майка.
Ако не ме разбирате мога да Ви го обясня и по друг начин, но няма никак да Ви хареса, а и мисля че е излишно да губите време, вместо да се погрижите наистина за майка си.
Успех!

# 2
Велев, опитайте тук:
http://www.baoo-bg.org/

Интересно, че наричате човек, когото не познавате "леля"...

# 3
Чандра, защо мислиш че там ще  е приет по - радушно?  newsm78 Да не говорим, че активността там е ужасно ниска вече.

# 4
кОмарче, не съм запозната с настроенията и активността там, просто знам, че на страницата на БАОО човек би могъл да пусне нещо като "обява", без дори да е необходимо да споменава, с каква цел издирва някого...

Иначе донякъде го разбирам човека - майка му е болна и той търси и най-малката възможност да и помогне... Ходът му е отчаян, защото вероятността да получи помощ от тази посока е минимална (почти нулева)...  На мене лично всеки друг вариант ми се струва по-смислен... А и в крайна сметка човекът не е отговорен за постъпките на баба си и/или дядо си... Само, че той трябва да знае, че дори близки хора трудно вземат решение да станат донори, пък какво остава за абсолютно непознат човек, каквато е жената, която той търси...  Confused

# 5
Здравейте на вси4ките потребители. Моля ако някой има някакви сведения как да намеря човек роден през 64 година да се свърже с мен. Имам много малко сведения за него нито то4ната дата на раждане. Знам 4е е моми4е и е родена или в края на 63 г или на4алото на 64 и се е казвала Тефика. Оставена е в" Дом майка и дете"- Плевен. От там категори4но ми отказаха сведения с предлога 4е бил изгорял архива до 1970г. Става на въпрос за моя леля.  Благодаря                                                                                    ВЕЛЕВ

Общи условия

Активация на акаунт