Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 7

• 48 223
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
  • София-Младост
http://pinks.bg/krasota/aromati/%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B0%D … -nuit-pour-femme/

Да ви се похваля , спечелих Парфюма от миналия им месец. Юпииииии

И да ви попитам какво става с тези Захарни Заводи , ще ядем ли сладко или няма ?

оххх мн е хубав и аз много го исках Sad

супер честито Hug да питам по веднъж ли пращате мейл?
И ти кой парфюм сечели, защото в линка е за ноември нова игра, би ли дала линк за старата:)
Точицата на Марк Джейкъбс е спечелила, да и е честит! Аз по веднъж пращам...

# 31
http://focus.bg/u/competition/2319-kakvo-obicham-v-bylgariq/l Конкурс за снимка на тема: "Какво обичам в България"

# 32
  • Бургас
  bouquet

# 33
Всички савекс-с и лои имат кодове на лентата?? На моята няма код... Мисля да им пиша едно писъмце...

# 34
Всички савекс-с и лои имат кодове на лентата?? На моята няма код... Мисля да им пиша едно писъмце...

Кода не е на лентата, а под лентата, на самия пакет.
И аз първия път много търсих код на лентата. Simple Smile

# 35
  • Под кривата круша
Честита нова тема.
В Димива съм вече с 14 сектора и още нищо не съм спечелила.

За да не е гол запис  Laughing
С 10 сектора спечелих 50лв. от профила на мъжа ми. Моя е с 12, на сестра ми със 17  и нищо още.  Laughing

Кода на Савекс е в дясно долу, лентата го крие. Simple Smile
Ако все пак го няма - притеснявай ги, докато ти пуснат код.

# 36
ООф, мерси много, голям съм заплес  Hug Hug Hug

Пише ми,че кодът ми е грешен или непълен  Confused

Дали може някой вече да го е регистрирал???

# 37
Пробвай пак. Не че е невъзможно, но е малко вероятно да го е регистрирал. Пробвай!

# 38
запис , от най-големия карък Simple Smile

# 39
  • Бургас
запис , от най-големия карък Simple Smile
Може да поспорим! Откакто "спечелих" 5 лв от Димива (дето си стоят още там), нищичко не ме е огряло. Ама нищичко!!! Но щом Звънче казва, че мрънкането действало - ми мрънкам пък Crossing Arms

# 40
Относно гаранциите на спечелените награди - то това трябва да се направи от фирмата/организацията, която провежда играта. Те купуват наградата и следва да имат надлежно попълнена гаранция. Аз се занимавам с гаранции по рекламации, но в сверата на автомобилите и при мен е идвала кола на марка безалкохолни (да не правим реклама), цялата кола облепена рекламно и нейният собственик, който я е спечелил. Всички документи си бяха попълнени правилно от фирмата, която е продала автомобила като данните бяха на купувача, а човека дойде за консултация дали важи гаранцията.

Преди година и нещо спечелих от Пантен сешоар на Браун от стерч карта на една промоция в Кауфланд и нямаше нищо попълнено. Впрочем сешоара е божествен. Не съм ходила да се разправям понеже ме тресеше еуфорията, че най накрая и аз спечелих нещо стойностно и най вече, което ще ми влезе в употреба.

# 41
Здравейте. Записвам се да ви следя, вече се регистрирах в няколко игри. Ще купуваме зимни гуми, но през май няма да ми е удобно да ходя на почивка, та ще разчитам на текстилните вериги.  Laughing Да видим мъжо дали ще се навие да купи оттам де..  newsm78

# 42
  • София
Аз съм зарязала напоследък "чекръка"  Mr. Green на Димива, нямам нерви всеки ден да се занимавам.
Пък от друго не печеля... сигурно щото не играя  Laughing

# 43
  • София
Аз продължавам да въртя колелото в Димива, ама сигурно, защото отскоро го правя. Усещам как много скоро ще ми писне.  Mr. Green

# 44
  • София
За Ревита за този месец още няма анкета .

http://revita.bg/category/анкети/

Общи условия

Активация на акаунт