Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 7

• 48 235
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте!

А имате ли информация за играта на Марети във фейсбук? От 5-6 дни сайта все дава грешка, а на 11 или 12 ноември трябваше да обявят печелившите...

На 12-ти ги обявиха печелившите:

Време е да обявим главните действащи лица във Face the day, които печелят: 1) уикенд за двама - Orlin Atanasov 2) Maretti чаша - Димитра Пенева, милена петрова, Дилян Кунчев, Acho Dimitrov, Лидия Тодорова 3) Maretti табелка - Graf Monte Ivich, Мадам Белл. Честито! На всички останали - голямо хрупкаво благодаря за участието и много печени истории Simple Smile

# 436
  • София
Получих си тениската от 3 в 1. Някой питаше кой е куриерът- In time.

# 437
Днес попаднах на този конкурс http://www.facebook.com/KingstonTechnologyEurope
Става въпрос за дизайн на Флаш -памет, но има само още 1 ден за качване на дизайн и след това е гласуването, ако някой иска да се включи.  Wink

# 438
Получихте ли стековете Загорка? Днес се сетих, че не съм го получила, а и играта от Ескапел също  Confused Нея я спечелих на 5.11  Tired

# 439
  • Под кривата круша
Получихте ли стековете Загорка? Днес се сетих, че не съм го получила, а и играта от Ескапел също  Confused Нея я спечелих на 5.11  Tired

Аз играта я взех, Спиди ми я донесе в началото на седмицата, но бирата я няма още.
Имам познат дистрибутор на Загорка, който не знаеше нищо за играта, та едва ли той ще ми ги донесе нещата.

# 440
Не, не, куриери ги носят. От предната игра бях спечелила Загорка Резерва - бутилка и чаша в дървена кутия, мисля че Ин тайм ми ги донесоха.  Peace

# 441
  • Под кривата круша
Не, не, куриери ги носят. От предната игра бях спечелила Загорка Резерва - бутилка и чаша в дървена кутия, мисля че Ин тайм ми ги донесоха.  Peace

Те не носеха ли и мечетата от Барни и кравичките от Милка?
Ако е така, ще има да ги гоня из целия град. Обаждат ти се къде са и ти ходи си ги търси. Ама можеш ли, не можеш ли... Twisted Evil

# 442
Мечетата Барни май Тип Топ ги носеха  Thinking

# 443
  • София
И кравите бяха Тип Топ.

# 444
А някой да си е получил чашата или тениската от сегашната промоция на 3 в 1???

# 445
# 446
  • Под кривата круша
И кравите бяха Тип Топ.

Чакам си аз тениската все още. След края на играта сигурно ще дойде. Rolling Eyes

Ох, добре, че не са те.

# 447

Аз си получих тениската отдавна, за около има няма две седмици от както въведох печелившия код.

# 448
# 449

Момичета имам една молба,моля ви дайте по един глас за мен в играта на Nivea Hair,снимката ми е една от последните публикувани.  http://www.facebook.com/niveabg/app_416700408393173
Az sam Miroslava Stanimirova с русата коса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт