Ясновидци/Врачки - тема 14

• 271 461
  • 721
  •   3
Отговори
# 210
Здравейте , и аз прочетох повечето теми , ходих при Искра,  /още нямам резултат, но като цяло позна нещо на мъжът ми/, ходих и при една с таро........майка ми ходи при друга........
проблемът ми стои, а времето лети.Та молбата ми е някой да даде данни на Кеазим ходжа или  Адем......../от него  нямам оплаквания, но незная още работи ли и къде.Моля , помагайте.

# 211
Здравейте, нова съм в форума и моля за да ме извините ако пиша не където трябва.

Искам да попитам някой знае ли някъкви кординати на ходжата от Долни Воден, Асеновград- Ейваз Таир Чакър. Много ми трябва, а не мога да се свържа с него. Имам негов телефон, които е изключен от няколко месеца, а живея далеч и искам да съм сигурна, че ще го намера като отида.
 Wink Благодаря
Да кажа и аз за този ходжа.Ходила съм при него преди 2 години, е не мога да кажа че ми е искал много пари а ми поиска колкото оставя.Аз му дадох по своя воля 30 лв. Не мога да кажа че ми е навредил, но не мога да ви кажа и да го потърсите.Нищо не ми помогна.

# 212
  • при късмета
http://kalmov.ucoz.net/

Покрай проблемите си, моята приятелка изровила този сайт.Дано е полезен на някой,отзивите не са много.

# 213
  • и тук и там :)
здравейте мили момичета. дадох своя глас в анкетата за Ани от Пловдив и Емилия. И при двете правих консултации по скайп, а при ани успях и лично да отида след като ми изготви хороскоп. И при двете прогнозите(хороскоп и карти таро) за развитие се припокриват, което ме и радва. аз съм им безкрайно благодарна! исках да ви споделя и за още една жена, от Бургас, в жк Зорница, при която ходих. казва се Гергана, на някой от съфорумките съм дала телефона и.  Гледа на карти таро и за сега това което е казала се случва, единствено сроковете се бъркат, но не фатално. Моля ако някой я е посещавал да сподели.

Веднага ти споделям за Гергана от Бургас  Simple Smile /писала съм за нея в предните теми/
Ходих при нея преди около две години с още една приятелка. Каза ми много конкретни неща и за работа и за личен живот. Описва нещата с най-малките им подробности. Та ...... за минало и настояще казва конкретни и верни неща, за бъдеще не ми позна абсолютно нищо имай в предвид че чак ми описа къде ще срещна Мъжа, на каква маса и в каква компания ще се запознаем, след колко месеца ще се съберем и кога ще ни се родят деца и т.н. и т.н. Трябваше да го срещна до три месеца след посещението си при нея, е минаха повече от две години и още не съм го срещнала а и деца не съм родила  #Crazy
Историята с моята приятелка се повтори - нищо не й позна. Опитво се да зарибява с едни хапки която струват всяка по 20 лв. и трябва най-малко три да вземеш първия път, казвам първия щото след това намира повод да те накара да купуваш още хапки!!!
Това е ако те интересува нещо повече, пиши.
  bouquet

# 214
  • и тук и там :)
petqatanasova  аз също съм доволна за от Ани от Пловдив.
Много приятен разговор имах с нея ... за прогнозите предстои да видим.
Интересното е, че това което ми предсказа че ще се случи ми го каза и Таня от Люлин /това всъщност е гледачката от която съм най-доволна за сега/.
Прогнозите и на двете бяха абсолютно еднакви което ме изуми и естествено ме кара да се надявам, че ще се случи  Simple Smile

# 215
Искам да попитам консултиралите се с Емилия в по-ранен период, сега от дистанцията на времето има ли сбъдване на прогнозите?

# 216
Адем, в София си е на старото място, в уличката срещу втора градска болница

# 217
Адем, в София си е на старото място, в уличката срещу втора градска болница
Има тема за него, ако се поразровите ще я откриете.Там пише че  ходжа Адем е енергиен вампир, така е озаглавена темата.Аз лично не съм ходила при него, но моя роднина ходи при него 2 пъти и нищо ,пълни глупости.Аз също мислех преди време да го посетя но като ми каза че и тя е ходила и виждам че няма резултат се отказах.Но който желае може да опита все пак.

# 218
при мен имаше резултат, всъщност ходих заради детето, затова отговорих на грет75, успешен ден на всички Hug

# 219
здравейте мили момичета. дадох своя глас в анкетата за Ани от Пловдив и Емилия. И при двете правих консултации по скайп, а при ани успях и лично да отида след като ми изготви хороскоп. И при двете прогнозите(хороскоп и карти таро) за развитие се припокриват, което ме и радва. аз съм им безкрайно благодарна! исках да ви споделя и за още една жена, от Бургас, в жк Зорница, при която ходих. казва се Гергана, на някой от съфорумките съм дала телефона и.  Гледа на карти таро и за сега това което е казала се случва, единствено сроковете се бъркат, но не фатално. Моля ако някой я е посещавал да сподели.

Веднага ти споделям за Гергана от Бургас  Simple Smile /писала съм за нея в предните теми/
Ходих при нея преди около две години с още една приятелка. Каза ми много конкретни неща и за работа и за личен живот. Описва нещата с най-малките им подробности. Та ...... за минало и настояще казва конкретни и верни неща, за бъдеще не ми позна абсолютно нищо имай в предвид че чак ми описа къде ще срещна Мъжа, на каква маса и в каква компания ще се запознаем, след колко месеца ще се съберем и кога ще ни се родят деца и т.н. и т.н. Трябваше да го срещна до три месеца след посещението си при нея, е минаха повече от две години и още не съм го срещнала а и деца не съм родила  #Crazy
Историята с моята приятелка се повтори - нищо не й позна. Опитво се да зарибява с едни хапки която струват всяка по 20 лв. и трябва най-малко три да вземеш първия път, казвам първия щото след това намира повод да те накара да купуваш още хапки!!!
Това е ако те интересува нещо повече, пиши.
  bouquet
Чувала съм ,че е шарлатанка отвсякъде.

# 220
За моя проблем- някои ми казаха .......добри прогнози, първата с таро и нумерология - не добри прогнози. А боянския маг - направо ме срази само по телефона -че няма........да ......
затова и отидох при други и други.Аз не съм в състояние на афект и с проблем да преценя.За това се чудя да ходя ли при Адем финално-аз преди години съм ходила и ме срази с познаването на трите имена на мъжът ми-но друго не помня....освен предречени болести......страхувам се за това още.
Сега се чудя дали да ходя или да търся друг човек който ще ми говори с местонахождения и дати.
Може ли да ми споделите такъв екстрасенс-маг-врачка.

# 221
  • София
А боянския маг - направо ме срази само по телефона

Кой е боянския маг?

# 222
Здравейте искам отново да попитам  Wink евентуално някой ако има телефон на Нина от град Камено.(ако може да ми го даде на лично)!:)Или ако знаете някоя наистина добра гледачка в Бургас моля да споделите!:)Че ми е много спешно!Благодаря!

# 223
Моля Ryann да си изчисти кутията.

# 224
Здравейте момичета!Искам да споделя с вас мнението си за леля Искра от Бистрица. Очарована съм от тази жена! Нека бъде жива и здрава 100 години!!!

Общи условия

Активация на акаунт