Ясновидци/Врачки - тема 14

• 271 403
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте момичета!Искам да споделя с вас мнението си за леля Искра от Бистрица. Очарована съм от тази жена! Нека бъде жива и здрава 100 години!!!

И аз съм очарована от нея само след 5 минутен разговор .Би ли споделила ти на мякто ли ходи , колко време ти гледа ? Аз със сигурност съм решила да отида , само не знам точно кога , мислех пролетта , но ще е сигурно след две - три седмици

# 226
Здравейте, Бих искала да ми кажете мнение за Никола Узунов и леля Искра. Благодаря !

# 227
  • София
Здравейте, Бих искала да ми кажете мнение за Никола Узунов и леля Искра. Благодаря !

Много сме писали за тях и сме ги коментирали. Просто трябва да се върнете назад в темите и да четете. Освен това, 2 поста преди вашия има отзив за леля Искра.

# 228
Аз изчетох цялата тема и понеже се глася да ходя при леля Искра в Неделя 25.11.2012, затова исках да попитам;
1. дали си заслужава?
2. тя в с. Бистрица до Дупница ли е?
3. ако някой иска може да се комбинираме аз съм от В. Търново

# 229
  • София
Гледахте ли по TV7 тази сутрин гостуването на Теодора Стефанова и предсказанията й?
Аз изобщо не й вярвам, но ще видим, времето ще покаже дали е права.

# 230
  • София
Аз изчетох цялата тема и понеже се глася да ходя при леля Искра в Неделя 25.11.2012, затова исках да попитам;
1. дали си заслужава?
2. тя в с. Бистрица до Дупница ли е?

Да и на двата въпроса Simple Smile

# 231
GEREBER мерси за отговора

# 232
  • София
Гледахте ли по TV7 тази сутрин гостуването на Теодора Стефанова и предсказанията й?

Kakvo kaza?

# 233
  • София

Kakvo kaza?

Влез в blitz.bg. има го цялото интервщ. Според нея: 2012 - еврото изчезва, но светът не! Това го знаем много отдавна, Теодорке!!! Прави политически прогнози за Бг и за еврозоната. Прогнозира, че до 2020г. ще ни е много трудно.

# 234
  • София
Аз изчетох цялата тема и понеже се глася да ходя при леля Искра в Неделя 25.11.2012, затова до .

Моля те после да споделиш !
Аз също ще ида , но ще ми е доста трудно да го организирам затова искам да знам струва ли си, въпреки че след краткия разговор съм 99 % сигурна .
Има ли някой , на който вече са се сбъднали прогнозирани събития от леля Искра? За настоящето е точна , но ме интересува познаваемостта за бъдещето.

# 235
Здр.момичета.Скоро говорих с една приятелка и тя ми каза за някои си Данчо от Ягодово.На нея и на неини познати преди време бил познал всичко.Някои от вас има ли впечатления от него?

# 236
zdr eli-31 az predi godini sum hodila pri tozi danco ot qgodovo pri nego ima mnogo hora trqbva da hodish rano inace poznava taksa nqma kolkoto mu ostavish ;ako iskash pishi na licni

# 237
  • София
zdr eli-31 az predi godini sum hodila pri tozi danco ot qgodovo pri nego ima mnogo hora trqbva da hodish rano inace poznava taksa nqma kolkoto mu ostavish ;ako iskash pishi na licni

Къде се намира Ягодово?

# 238
  • София

Къде се намира Ягодово?

?????????????????????????

# 239
s.qgodovo e pri izhoda na plovdiv v posoka slivengrad

Общи условия

Активация на акаунт