МБАЛ "Черноморска" - град Бургас

• 129 489
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 885
fi , пожелавам ти успех и да пишеш като мине всичко Simple Smile ,а има малка вероятност да се засечем там,че на мен вече ми се ражда,но на  беба нещо не и се излиза.
Аз ходя за запис на тонове и исках да обсъдим упойката,но ми казаха,че всичко се решава когато отида да раждам.Не се заявява предварително.  Sunglasses

# 886
nikol5, защо да не можеш да обсъдиш упойката...
Мен това също ме вълнува, тъй като ми трябва предварително консултация с анестезиолог, поради предишен проблем с пълна упойка.
Искам нормално раждане с епидурална упойка, но ако се наложи секцио ще искам спинална. Но предварително ще искам да ми се направят някакви проби за поносимост, обаче към кого да се обърна?

# 887
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Но предварително ще искам да ми се направят някакви проби за поносимост, обаче към кого да се обърна?

Пробите се правят при алерголог - взимаш си направление от АГ или от ЛЛ, после си плащаш за всяка проба по 2лв. Аз съм ходила в 1-ва поликлиника на последния етаж. Пробите трябва да са направени възможно най-близко до операцията като дата...имаха давност, но дали беше месец, нямам спомен вече  Peace

# 888
Като вляза в 9-ти месец ще си взема направление за алерголог.
Очевидно е, обаче че нещо в тази болница не ме искат, а уж има избор на екип. Какъв избор никой не се навива да се ангажира... По-скоро аз вече нямам избор да се надявам да остана там.

# 889
как така не те искат

# 890
Чудя се, дали в тази болниица услугата "Избор на екип" действа.

# 891
  • Бургас
При избор на екип за нормално раждане, то индуцирано ли е?

# 892
До колкото знам,при избор на екип за нормално раждане,при започване на такова и приемането в съответната болница,викат лекаря,избран за раждането  Peace

# 893
  • Burgas
fi , пожелавам ти успех и да пишеш като мине всичко Simple Smile ,а има малка вероятност да се засечем там,че на мен вече ми се ражда,но на  беба нещо не и се излиза.
Аз ходя за запис на тонове и исках да обсъдим упойката,но ми казаха,че всичко се решава когато отида да раждам.Не се заявява предварително.  Sunglasses
Е, вече мога да се похваля с едно страхотно бебе Simple Smile
Доволна съм от условията в болницата и от екипа. Всички са много внимателни и отзивчиви.
Аз не съм ползвала услугите на другите две болници и не мога да правя сравнение, но определено не съжалявам за избора на болница.
Успех и на теб nikol5 дано скоро се похвалиш с здраво бебче  Hug и ако имаш някакви въпроси - насреща съм.

# 894
fi, честито бебче! Да ви е живо и здраво и много да ви радва   bouquet
Кой д-р те изражда? Нормално или секцио?

# 895
fi, да ти е живо и здраво бебчето!  Heart Eyes

И на мен ще ми е интересно при кой си родила и как е протекло раждането.Мен ще ме приемат в понеделник ако до тогава не тръгне само раждането. Надявам се и аз да се похваля до няколко дена.

# 896
  • Burgas
Благодаря ви Simple Smile
Аз родих планирано секцио при д-р Ризова. Приеха ме сутринта към 10:00ч., последва преглед с ехограф, запис на тонове, тест за поносимост към упойки мисля че ми направиха и кардиограма. Питаха ме каква упойка предпочитам - спинална или пълна. Общо взето това се случи преди самата операция, бебчето ми се е родило в 10:55ч. т.е за около час от постъпването в болницата вече бях родила Simple Smile Първия ден се чувствах идеално, без никакви болки и т.н вече втория ден ме раздвижиха и беше по-неприятно. Бебетата след секцио ги дават на 3-тия ден, а при нормално раждане след 2-рия час мисля.

# 897
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
А ти каква упойка избра?

# 898
  • Burgas
Аз избрах спинална, но за жалост не ме хвана и се наложи пълна.

# 899
  • Близо до морето (200 м)
fi, а за името на анестезиолога да се сещаш?

Общи условия

Активация на акаунт