МБАЛ "Черноморска" - град Бургас

• 128 323
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 1 170
Незнам кога си лежала там,но декември като бях там храната беше по-различна от септември предходната година.
Всеки има право да ражда където иска, а това да се пише с големи букви къде да не ходиш да раждаш не го приемам.Аз съм доволна от персонала и препоръчвам там,вие сте доволни от Девата и препоръчвате нея.Ок.Ама другото е прекалено.
Не разбрах от родилно освен от д-р Ризова,Николова и Гамишев,от кой друг не сте доволни?Защото все пак не работят само те там

вярно е , че всеки сам решава , тук става въпрос не само за храна и други ежедневни грижи (нали все пак си плащаш за да получиш качество ) тук става въпрос и за гафове който са с много голямо последствие , ти май си много далече от земята ...... изчезнало бебе при раждането , майка която почина ( болницата е нова и тези гафове говорят много трагично за тази болница на ужасите) , ако беше твоето бебе изчезнало от там , едва ли щеше да говориш така или твоя близка починала ... така , че е без коментар , освен едно , моли се да не ти се случва ............

# 1 171
  • Бургас
оф, оф, оф ... то само в Черноморска има починала родилка и само там се е случило това с изчезналото бебе.Стига бе хора, да не дава Господ на никого това, но плюете тук, що не се поразровите за другите подобни случаи в България и поплюете и на други места?

# 1 172
  • Бургас
Силви, от предния пост разбрах, че си родила две деца със секцио в разстояние от година и два месеца. Не те ли предупредиха след първото секцио, че поне година не трябва да забременяваш? Супер рискова втора бременност си карала значи, ако съм разбрала правилно.
Извинявай, ако ми е твърде личен въпросът, но и след двете ми раждания със секцио лекарите бяха категорични, че поне година трябва да се чака, защото и бременност, и аборт месеци след секцио криели много голям риск от фатални разкъсвания.

# 1 173

Общи условия

Активация на акаунт