МБАЛ "Черноморска" - град Бургас

• 129 331
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 1 065
Странна работа... всички от Девата пишат в темата на Черноморска...  newsm78
Опорни точки, другарки, опорни точки  Mr. Green hahaha

# 1 066
Аз от Девата не съм, ама съм от Бургас и от мамите  Wink , а ние лаем за всяка несправедливост и кривина, дето трябва да се оправи.  Party

# 1 067
  • Пловдив
Странна работа... всички от Девата пишат в темата на Черноморска...  newsm78
Опорни точки, другарки, опорни точки  Mr. Green hahaha

И кои са тези "всички", другарко?  Mr. Green Или за да пише някой в темите за двете болници=работи в едната?

# 1 068
  • Бургас
добре дее, на мен пак не ми е ясно що хвалите Девата тук, а не в тяхната тема???Нали тук е темата на Черноморска?Който се интересува пита, то на човек да му писне да хвалите Девата на неподходящото за това място. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 1 069
[quote author=burgasko_mamche

Бургаско момиче , айде спри да рекламираш утрепаната клиника и лекари измикяри който за нищо не стават и са изгонени от други клиники ..., защо ли ..ами въпроса  ми е един .... Къде ни е детето , което изчезна безследно от същата тази клиника .... СКЪПИ МАЙКИ „ НЕ РАЖДАЙТЕ В ЧЕРНОМОРСКА!!! това е не реклама на други клиники , това е факт , който се случи с нас, замислете се на кого се доверявате за живота си и не само на вашия , а и на вашето дете!!! На никой не пожелавам да изживее и изживява това което ние изтърпяваме , благодарение на персонала от ризова , томова и т.н.    

защо никой от тази болница до сега не каза нищо за детето ни ...от какво ви е страх , какво криете толкова ...  защо никой не ми отговаря на въпроса .... явно сте много нагли и безочливи , защо триете всичко свързано с нашия случай което се публикува ..... да не падне реномето на клиниката .. Едва ли съдбата на едно дете и нашите страдания струват колкото реномето ви , човешкия живот е безценен , но очевадно това не важи за вас !!!

Последна редакция: нд, 13 юли 2014, 02:48 от saanita

# 1 070
burgasko_mamche , задавай си въпросите където желаеш, затова е публичен форум, а не на тази или онази болница, още малко пропускателен режим ще наложите на темата.
Мъжа ми е три пъти хоспитализиран в Девата, баща ми два пъти.Не сме плащали нищо по-различно от обявенето при приема, за ипотеки и подобни ексцесии да не говорим.
Нещата минават по клинична пътека, ако за съответната такава има сключен договор, ясно е и на лаик като мен.
А "шаренията" и 'спокойствието на цветовете" са въпрос на вкус и предпочитание, както и всичко останало.
Много лично ги приемаш нещата, това е просто форум. Peace

Горгона, вие може и да сте минавали по клинична пътека, но сигурно в Девата не ви се е налагало да ви се прелее кръв, а за нашата операция трябваше да има такава за всеки случай, а при нужда трябваше да се направи това, което написах. Така и не разбрахме защо трябваше да платим допълнително пари за операцията, явно по този начин плащат на външните лекари, които идват да правят тази операция, просто защото опериращият лекар не е от Бургас и не е от Дева Мария, а идва там да прави операции, въпреки клиничната пътека. Но не виждам защо Девата го предлагат като специалист, а трябва ние да му плащаме заплатата. Поне да не взимат клиничната пътека. Що един път клинична пътека, що втори път го избираме и плащаме, че и консумативи за операция и т.к....

Не знам мъжа ти и баща ти за какво са лежали, но явно не при всички нещата са едни и същи в Дева Мария.

# 1 071
Записах се в темата, за да разбера подробности около раждането в тази болница, защото съм в много ранен период, но си събирам мнения...
Виждам обаче, че в тази тема се получава нещо като сравнение на Дева Мария и Черноморска... Щом е така и аз ще изразя своето мнение -преди месец се наложи да лежа за задържане в Дева Мария. приеха ме с леко зацапване и с диагноза повръщане, защото не можело по клинична пътека да се приема в толкова ранни седмици бременна за задържане - ОК, няма проблем... Прие ме прехвалената д-р Татарова, която през цялото време правеше физиономии едва ли не - бебето си заминава ти ни заемаш легло в патологията... Вливаха ми нош-па и ми даваха утрогестан. В деня, в който трябваше да ме изпишат зацапването се повтори и аз попитах дали мога да остана още три дни. Любезно на рецепцията ми отговориха - да, ако заплатите сумата от 390 лв за клиничната пътека + 60 лв. леглоден ... Естестврно не се съгласих - заради нош-па и утрогестан да дам 450 лв. Прибах се вкъщи и всичко до момента е наред... Не бих доверила бременността си на ниокй от Дева Мария!!! Дай Боже само всичко да е наред до края  Praynig
Не искам на никой да влияя с мнението си, просто споделям...
Хубав ден на всички   bouquet

# 1 072
здравейте...някой знае ли работното време на д-р Дорийска на кабинета й до Кирил и Методий, където води ЖК ,?

# 1 073
  • Бургас
Е, то в начална бременност всички това правят, вливания Но шпа и хормони. По принцип ако клиничната пътека е 3 дни те повече няма как да те държат. Трябва да те изпишат и после пак с ново направление да те приемат. Друг е въпросът за цената, скъпичко е като се знае цената на тези медикаменти и колко зор е да се погледне на видозона какво се случва. Хубава бременност!
Аз лично останах с хубав спомен от Черноморска. Родих при който беше на смяна в момента, спокойно място, приятни и спокойни хора от персонала. Не съм дала и стотинка над 300- те лева за нормално раждане.

# 1 074
Виви, ще ми дадеш ли повече информация за нормалното раждане в Черноморска и за цените там! Ако не си техен пациент, т.е ако не се следиш при техен лекар, има ли някакви допълнителни плащания? Каква е цената за избор на екип?
Аз се притеснявам, че ако отида да раждам в болница, която до момента не съм посещавала, или няма да ми обърнат внимание или ще ми искат безбожна сума  newsm78

# 1 075
Е, то в начална бременност всички това правят, вливания Но шпа и хормони. По принцип ако клиничната пътека е 3 дни те повече няма как да те държат. Трябва да те изпишат и после пак с ново направление да те приемат. Друг е въпросът за цената, скъпичко е като се знае цената на тези медикаменти и колко зор е да се погледне на видозона какво се случва. Хубава бременност!
Аз лично останах с хубав спомен от Черноморска. Родих при който беше на смяна в момента, спокойно място, приятни и спокойни хора от персонала. Не съм дала и стотинка над 300- те лева за нормално раждане.
При положение, че не си била с избор на екип пак ли се плаща за нормално раждане?????

# 1 076
Zdraveite, izvinete za latinicata I za vmeshatelstvoto v temata, interesuva me koi ortopedi praktikuvat v bolnicata I rabotqt li po zdravna kasa. Stava duma za rutinen parvichen pregled na dete na 1 mesec I polovina. Blagodarq!

# 1 077
  • Бургас
Zdraveite, izvinete za latinicata I za vmeshatelstvoto v temata, interesuva me koi ortopedi praktikuvat v bolnicata I rabotqt li po zdravna kasa. Stava duma za rutinen parvichen pregled na dete na 1 mesec I polovina. Blagodarq!
миналата седмица ходих с направление за мен при др Гецов, платшх в поликлиниката 2,90 .Наложи се и снимка, за нея дадох 2 лв.Синът ми го водих в Лайфа при Колев, тогава беше на 3 месеца

# 1 078
Здравейте! Искам да попитам дали правилно съм разбрала. Нормалното раждане в Черноморска е 300 лева, а секциото - 750 лв, така ли? И доплаща ли се, ако майката е с отрицателен резус фактор на кръвта?

# 1 079
Здравейте! Искам да попитам дали правилно съм разбрала. Нормалното раждане в Черноморска е 300 лева, а секциото - 750 лв, така ли? И доплаща ли се, ако майката е с отрицателен резус фактор на кръвта?
И това с избор на екип или без ????

Общи условия

Активация на акаунт