А за миризливото сирене...
И аз много мразя такова, борих се борих да превъзмогна миризмата на овчето и козето, е... така и не можах. А на мъжа ми колкото повече му мирише, толкова повече му харесва.

Звездичке, ама много сладък този Коколинчо бе. Сега му видях снимките, че вчера нямах време. И Елиза си играе с такива хранителни продукти, събрани в една количка за пазаруване, само ги разхвърля у дома, и също с жирафа, който е показала Марси. Играе си много и с едно музикално килимче, с к-т тенджерета и тигани, чашки, чинийки и всякакви такива, с докторския кит на сестра й, много обича да й дам чашка и лъжичка и да си тропа по цял ден, буди целия блок. Особено обича да ми пълни пералнята с флумастрите и моливите на сестра й, намирала съм и нейни обувки там, та затова преди да пускам пералня, преглеждам какво ми е заредило малкото дяволче.

Миша, честито ти проходило човече и от мен!

Тони, наистина добре си се сетила от какво към какво да преминеш в кулинарията. Аз си признавам, че още след първия неуспех, щях да го изхвърля в кофата.
Петкова, за колко време ще ви хоспитализират? И пак ли изследвания за алергии ще правят? То какви други, вие нали пуснахте вече? Налага ли се наистина тази хоспитализация или пълните изследвания се изразяват в кръв и урина?
Хайде да лягам и аз. Лека и мека на всички.
и то става много приятно със сладкодумните постове на Зелда 
За половин бутилка на другия ден ми нямаше нищо, освен леко главоболие
За пътуването нямам думи, навсякъде отбити пътища, ММ снощи минавал през полето , защото на пътя имало адска катастрофа и отбивали движението през полето
Предполагам кошарата ще се оправи с нова летвичка. Жалко, че не сте усепли да напълните пералнята, сега даже няма и миришещи парички
Чудя се как още не си изяла Стела
Щом до 24ти сте тук, само да сме здрави след седмица може и да се разходим
След това вече знам как да реагирам на първо врфеме със сопол и кашлица и определено е по-различно, но пожелавам да се оправяте бързо и да не се повтаря

. Георгиева е уж добър гастро дано помогне
. Че всички доктори ти гледат първо джоба и тогава действат станали са очите им акато банкноти
в чудо ще се видя с нея 
,пък вие сте пътували с някакъв камион..и ви чакам аз,и се надявам само да е слънчево времето за разходки
преди малко ММ се прибра с бибата- лапна я и кротна, само че той има още работа из града и я пратих с него - просо не издържах. Какви планове имах за спокоен следобед, а какво стана, не съм яла днес още, защото видиш ли се занимавах с мега криво дете, вярно си е моето, ама и моите нерви имат някакви граници
Докато играе не я търси, но като заспива - не може без нея. Можех да сляза да й купя - но съм инат и си бях казала, че повече биберон няма да купя и тя сега си дъвче един не знам и аз от кога