преди около час се върнахме от гости Дарина се постара до там ,че надали ще идем скоро пак
аз лично умрях от срам , после разгледа всички шкафове къде какво има изяде една филия хляб както тя си знае
второ със сигурност няма да има Не съм ви казала , но миналата седмица Дарина прескочи кошарата и се приземи с главата надолу това се е случило да като съм била в банята
нищо и нямаше паднала е върху юргана който преди това е изхвърлила от тогава не е оставям сама без строг надзор в кошарата . Фифи много ми се иска да те окуража ама купона сега започва
Катето като беше малка имах приятелка с дете на същата възраст и си ходихме на гости това е спасението сега според мен са датските клубове ама там пък водят много болни деца Таралежче аз имам голям опит с този мухал единствения начин е да се измие стената много добре с белина ние е михме с думестос проветряване и отопляване .При нас се получава от конденз старателно забърсвам всяка сутрин первазите където има вода и стените и така няма проблем от първия път в който го видях повече не съм допуснала да има

Хариела честити зъбчета

Съни успех с ремонта
цяла вечер.вчерс бях като парцал и една приятелка беше унас целия ден да ми гледа детето. Биха ми деган и съм на гентамицин за 2-3 дена.пууу ужасен вирус отдавна не ми се беше случвало да ме повали.

И което е най-странно, повръщаше ми се от всякаква храна, от миризми, от нещата, които съм мислила в последните дни, от музиката, която слушаме със Стела в колата, от форума, от фейсбук, от всичко
Уффффф, то при мен няма да е голяма драмата, че работодателят е стриктен в тези неща ама ми се вижда много некоректно принципно. Не стига, че изискуемият осигурителен стаж за майчинство е 24 месеца, обикновено жената е работила и много повече и накрая, ако работодателят не си изпълнява задължанията майката трябва да кара на фотосинтеза. Еми да си ги гонят от НАП работодателите и да си се оправят с тях. Щом като един човек е заведен официално на трудов договор според мен има право да се ползва от всички осигурителни рискове, за които са му нафлякани удръжки във фиша. Държавата да си следи работодателите дали си изпълняват ангажиментите и да вземе да криминализира неплащането на осигуровки и криенето на доходи. Да видите как фирмите-длъжници ще се стопят с неподозирани темпове. Ама защо да го равят, нали едни "свои хора" се възползват от това.
Ако почнат да им начисляват лихви, както би трябвало, може би ще се замислят дали да спазват сроковете. Но уви... за сега това е положението.
Дано скоро да се оправиш
Ще си дивеем у дома. Ая спи, аз довърших

и аз пека кашкавалки. Този път двойна доза и ги нарязах с формички за сладки, обаче забравих да сложа 2 яйца, пак сложих само 1, но тестото беше добре на вид и вкус.