Лидл ::19::

• 61 732
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Още един положителен глас за корите на сач. Баницата стана супер. Моето допълнение към нея беше още половин пакетче масло и я залях с едно разбито яйце + 200 мл. газирана вода. Отвътре стана сочна, без да е клисава. Другият път ще я пробвам със спанак или праз. Peace

# 256
И аз не съм доволна от кашкавала Чуден. Много е солен. Препоръчайте моля ви някой друг.

# 257
  • Варна
Момичета, от утре ще има инфрачервена лампа...струва ми се, че и преди я е имало...Доволни от ефекта и има ли? Малкия е с трета сливица и честа задна хрема и се чудя дали ще му е полезна лампата. Thinking

# 258
Никой не каза нищо за бодита...ами да питам препарати с белина за баня и за под- дезинфикциращи какви има.А и какъв беше прословутият импрегниращ спрей за обувки?Мерси

# 259
какво им е много на 30-те лв за този глобус? подобни на други места са 50+лв.
Това,че на други места цената е друга не означава ,че трябва да се купи от "Лидл",
защото е по-изгодно ,а дали има необходимост.

# 260
На нас не ни хареса нито едното, нито другото  Sad .Много ни е тежък кремът
 ...
Някакви отзиви за бодитата, които са от утре?
http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_40371_11_b.jpg[/img]- Ето този Peace,като с лиметите е предпочитан от децата вкъщи.

# 261
Да, за него говорих.Значи са заредили.Супер!:)

Забравих да кажа - не са на мястото си, а в кашони срещу колбасите.
При промоция,например като тази за "Супер събота",артикулите се зареждат на две места.Едното е постоянното на което се зарежда обикновено и другото е срещу колбасите на "мопро"регалите.И...понякога като свърши на постоянното място(там по-бързо свършва,защото клиентите си го знаят това място)...си мислят,че е свършил артикулът.

# 262
  • Русе
Мксико микс-а и аз си мислех да го приготвя с ориз и месо, но все пак да попитам. Като гарнитура, едва ли ще го харесат.
Днес следобяд беше пълно с вчерашните промоционални бисквити, ноо на нормална цена.
От кашкавала "Чуден" беше останала само червената табела. Не, че съм мислила да купувам от него, но ми направи впечатление. При положение, че е на една цена с Galereux, който е по-хубав ми е много интересно защо са го разграбили. Може би заради червения етикет.
И аз не съм доволна от кашкавала Чуден. Много е солен. Препоръчайте моля ви някой друг.
Galereux - когато купувам кашкавал от ЛИДЛ, купувам само този. 750 гр. на цена от 7,49 лв.

# 263
Днес направих баницата с листите на сач...ама не ми се получи Cry

# 264
Откакто открих пушения, друг не съм вземала. Правя го така- филийки с масло, отгоре кашкавала на шайби поръсвам малко червен пипер и запичам на грила в микровълновата. Само такова могат да ядат мъжете ми  Heart Eyes

# 265
Откакто открих пушения, друг не съм вземала. Правя го така- филийки с масло, отгоре кашкавала на шайби поръсвам малко червен пипер и запичам на грила в микровълновата. Само такова могат да ядат мъжете ми  Heart Eyes
каква е цената на пушения  Heart Eyes Heart Eyes

# 266
300 грама - 3,99   bouquet

# 267
# 268
Днес направих баницата с листите на сач...ама не ми се получи Cry
Каролче,защо не се получи ?

# 269
  • Бургас
И моята не успях да я докарам, въпреки спазването на рецептата уж - стана клисава вътре, а отгоре и отдолу препечена Tired Но най-вероятно грешката е в мен и във фурната hahaha

Общи условия

Активация на акаунт