Лидл ::19::

• 61 661
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
  • София
този Комплект за овлажняване на въздуха върши ли работа http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-05B653CB-32338BE6/lidl_bg/hs … l/index_19973.htm Rolling Eyes

# 451
Този миксер хубав ли е наистина, да знам и аз да се зареждам сутринта да го купя. )

# 452
  Здравейте, искам да похваля аромата на течния Формил с лилавата капачка за цветно пране- вече цял ден го усещам върху себе си, а и ми харесва. От много много отдавна не ми си беше случвало да усещам аромат ( не ползвам омекотители).

# 453
Прощавайте, но някой има ли идея как са формичките и сместа за сладки?  newsm78
Аз формички ще взема така или иначе, но със сместа дали няма да се прецакам?!

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 18:59 от QueenBee

# 454
Похвал за едни блокчета с мюсли, които забърсах на касата. Трябваше да взема повече

# 455
Абе хора, защо не казвате,че кроасана с нуга е такава фантазия Crazy
Ам то по- добре да не казвате де badscale
Какво е нуга всъщност Embarassed

# 456
  • София
хехехе, как да не казваме, то милион пъти е споменавано Simple Smile нугата е...лешниково, шоколадово, какаов крем...

# 457
хехехе, как да не казваме, то милион пъти е споменавано Simple Smile

И аз съм спала Embarassed, от фурната им ли са или опаковани?  bouquet

# 458
  • София
от фурната...имат и опаковани, ама те никак не ми харесаха. Въпреки, че са с доста крем вътре, но някак...самото тесто не ми хареса.

а за кроасаните с нуга крем, ги има и на първа страница в списъка с харесвани неща Wink

# 459
........а за кроасаните с нуга крем, ги има и на първа страница в списъка с харесвани неща Wink

Ми......признах си аз, че съм спала/бляла........ Mr. Green, ще ги опитам!  bouquet

# 460
  • София
Ей, как се радвам,че пак има миксер Wink Обещали са ми да ми подарят за новата къща и исках точно такъв никакъв друг  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Купувайте смело,миксера си заслужава! Аз си купих и съм много доволна.Купата е супер и даже се върти Simple Smile
Вдигнали са му цената! Моят миксер го купих за под 40 лв! #2gunfire

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 19:51 от stefa

# 461
този Комплект за овлажняване на въздуха върши ли работа http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-05B653CB-32338BE6/lidl_bg/hs … l/index_19973.htm Rolling Eyes
Същият ефект може да се постигне и с празна опаковка на дезодорант,
но без да плащаш 8 лв.Правех го с две опаковки,вместо купичка с вода
върху радиатора.

# 462
  • София
Видяхте ли, че по време на следващата брошура, при покупка над 50 лева, подаряват готварска книга? Както сте се насочили към куп коледни благини, като нищо ще закръглите сумата.  Wink

# 463
Видяхте ли, че по време на следващата брошура, при покупка над 50 лева, подаряват готварска книга? Както сте се насочили към куп коледни благини, като нищо ще закръглите сумата.  Wink

На стойност 10 лв  Mr. Green

# 464
  • София
Ако е същата книга, която видях в Била, беше голям формат и с твърди корици. Изглеждаше добре. Никога няма да купя ненужни неща за 50 лева, за да я получа, но само за миксери по 44 лева колко мами от темата са се засилили. Едва ли ще им е трудно да закръглят на 50 с ежедневните покупки, а ще си имат подарък.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт