Лидл ::19::

• 61 481
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ако е същата книга, която видях в Била, беше голям формат и с твърди корици. Изглеждаше добре. Никога няма да купя ненужни неща за 50 лева, за да я получа, но само за миксери по 44 лева колко мами от темата са се засилили. Едва ли ще им е трудно да закръглят на 50 с ежедневните покупки, а ще си имат подарък.  Wink
Тая книга откога се опитват да я пробутат, ама не върви и затова сега са измислили тая схема - подарък за 10 лв. Айде бе!  Whistling

# 466
  • варна
Здравейте,някой има ли този спортен уред?Решили сме да купуваме за малкия нещо подобно за нова година http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-7AF6F015-0B2BD1EE/lidl_bg/hs … l/index_19980.htm
имате ли отзиви за него.

# 467
# 468

Не им се реших  Confused
Струва ми се много "памучно" и ме е страх да не се отпусне на коленете и д-то. От друга страна  точно от такава придобивка наистина имам нужда. Още мисля. Ако някой изрази мнение и аз ще съм благодарна

# 469
  • Бургас
Момичета от Бургас на 22 ще откриват нов LIDL в к-с Меден Рудник. Моля, ако някой живее наблизо да каже, има ли изнесени реклами за шатра в дните на откриването?
На предната шатра си напазарувах доста добре и не ми се иска да изтървам, ако има пак  Simple Smile.

# 470
Ако е същата книга, която видях в Била, беше голям формат и с твърди корици. Изглеждаше добре. Никога няма да купя ненужни неща за 50 лева, за да я получа, но само за миксери по 44 лева колко мами от темата са се засилили. Едва ли ще им е трудно да закръглят на 50 с ежедневните покупки, а ще си имат подарък.  Wink
А и всичко го има в нета- рецепти и прочие Mr. Green

# 471
  • София
А и всичко го има в нета- рецепти и прочие Mr. Green

Е, добре де, ако похарчите 50 лева и ви я дават, няма ли да си я вземете? Ако толкова не ви трябва на вас, може би приятелка ще ѝ се зарадва? А съм почти сигурна, че ще я дават само на този, който си я поиска. Аз изобщо няма да се разсърдя на такъв подарък, макар и да готвя рядко и по памет, макар и да има всякакви рецепти в нета, макар и книгата да е застояла и т.н. И както уточних нито ще купя излишни неща за 50 лева, нито ще купя готварска книга за каквито и пари да е, но ако ми се полага, ще я взема с голямо удоволствие. За съжаление (по-скоро за радост  Wink), сметките ми в Лидл рядко надвишават 20 лева. Дано и в Била се сетят да направят такава промоция.  Mr. Green  Бих се радвала да четат тук и да си водят бележки.  hahaha 

# 472
  • Варна
аз пък рядко излизам от лидл със сметки под 50 лева, тъй че ще си я искам със сигурност. и не само една ако може...после ще подарявам, тамън подарък за НГ хахах

# 473
  • Бургас
Може и да не е лоша книгата, ама подарък който си плащам, не е подарък!

# 474
аз пък рядко излизам от лидл със сметки под 50 лева, тъй че ще си я искам със сигурност. и не само една ако може...после ще подарявам, тамън подарък за НГ хахах
Ами като напазаруваш за седмицата и то най-необходимото и ето ти ги 50 лв Sad

# 475
  • Варна
Ами като напазаруваш за седмицата и то най-необходимото и ето ти ги 50 лв Sad
аз купувам и за майка ми, и се охарчвам яко...ми то два кашкавала са 15 лева. оттам-насетне млека, месо, плодове, зеленчуци, евентуално вино, кафе, ако има хубави чорапи или бельо /харесвам им бикините/, или за бебето някое боди, блузка, гащеризон...50 ги минавам със сигурност. вчера оставих 69  ooooh!

# 476
  • София
Може и да не е лоша книгата, ама подарък който си плащам, не е подарък!

Обещавам, че това е последното, което пиша по въпроса. Не виждам какво плащаш, ако и без това си напазарувала за 50 лева? И какво губиш ако ти я натикат в ръцете? Или може би се подвеждате от:
Цитат
на стойност 9,99 лева

Ако това ви притеснява, книгата е на тази стойност, но ви я подаряват. Няма да ви карат да я заплащате!  Wink

Може би хич не трябваше да се хабя. Поне щеше да има повече бройки за всички, които оценяват подобен жест, макар и със "застояла и преоценена" стока.  Mr. Green

Прави сте, момичета. Ако основните ви покупки са от Лидл, подобна сметка се прави без да се усети човек. Просто при мен това става в Била. В Лидл ходя само за определени неща и затова сметките ми са малки.

# 477
мерси, Таня, не го бях забелязала това с книжката   bouquet
И аз рядко стигам там сметка над 50лв, купувам малко и определени неща, но ще се по-напъна  Mr. Green

# 478
  • Варна
все забравям да питам - има някакво мляно печено месо на Pikok, 2.49 за половин килограм, сега даже гледам е намалено на 1.88...става ли за ядене предвид ниската му цена? какъв вкус има всъщност  newsm78

# 479
  • София
Забравих да пиша за майонезата в шишета Vita D'or, която беше на промоция "Супер събота" преди 2- 3 седмици. Майонеза като майонеза, но отвора е оформен като звездичка и струята майонеза е все едно от шприц. Става идеално за украси.

Да попитам , при откриване на нов магазин освен шатрите, има ли други изненади?

Общи условия

Активация на акаунт