Лидл ::19::

• 61 489
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Да попитам , при откриване на нов магазин освен шатрите, има ли други изненади?

И аз се интересувам за това, че ще отварят Лидл в квартала тази седмица. Не виждам място за шатра, та дано поне да има специален каталог за откриването.

# 481
Сметаната Пилос и мен ще издъни Sad Тортата ми се разтича като не е в хладилника..а така се надявам сама да си направя тортата за празника Cry Сега ще се червя пред гостите Cry Не е сигурно,ч ес друга сметана няма да се червя..

# 482
все забравям да питам - има някакво мляно печено месо на Pikok, 2.49 за половин килограм, сега даже гледам е намалено на 1.88...става ли за ядене предвид ниската му цена? какъв вкус има всъщност  newsm78
Има по-гаден вкус и от свинска варена.  Peace По мое мнение. Иначе, на практика си е колбас. Не е печено месо.  Peace

# 483
все забравям да питам - има някакво мляно печено месо на Pikok, 2.49 за половин килограм, сега даже гледам е намалено на 1.88...става ли за ядене предвид ниската му цена? какъв вкус има всъщност  newsm78
Няма да повторя - ужасен вкус.

# 484
Сметаната Пилос и мен ще издъни Sad Тортата ми се разтича като не е в хладилника..а така се надявам сама да си направя тортата за празника Cry Сега ще се червя пред гостите Cry Не е сигурно,ч ес друга сметана няма да се червя..

Нали?! И при мен заради нея стана течна плънката, а преди не беше така. Беше като кисело мляко (по-гъсто де!)

# 485
  • Варна
благодаря момичета, няма да се набутвам тогава. че нямам и куче да го изяде хаха

# 486

Нали?! И при мен заради нея стана течна плънката, а преди не беше така. Беше като кисело мляко (по-гъсто де!)
Заквасената или в кутийките, да знаем?

# 487
Таня67, при откриване на нов магазин има дребни подаръчета -
във "Фантастико" подаряваха паста за зъби миналата седмица,
в "Лидл" при откриването - торбички,а в "Пени" + химикалка.
Колкото до сметка от 50 лв. в "Лидл" - няма как да направя.
В последно време сведох разходите до около 20лв. седмично и то за определени неща.

# 488

Офф, и на мен ми изтече крема от една торта. Сметана Pilos, заквасена, в малките кофички.

# 489

Офф, и на мен ми изтече крема от една торта. Сметана Pilos, заквасена, в малките кофички.
Което ме навява на мисълта, че е сгъстена с нишесте. Иначе за готвене става, там няма как да се разбере това.  Wink

# 490
Моята бше в голямата кофичка - 20 %, 400 гр.

# 491
Моята бше в голямата кофичка - 20 %, 400 гр.

Тези имах впредвид, значи средните  Simple Smile

# 492
Момичета от Бургас на 22 ще откриват нов LIDL в к-с Меден Рудник. Моля, ако някой живее наблизо да каже, има ли изнесени реклами за шатра в дните на откриването?
На предната шатра си напазарувах доста добре и не ми се иска да изтървам, ако има пак  Simple Smile.
Няма да има шатри в Бургас.

# 493
  • Пловдив
В събота правих торта за РД на малката. Точно с големите кофички, на 2 кофички сложих 3 пакетчета крема сирене. Само него разбих с миксера, а сметаната я разбърках с лъжица. Не тече хич.

# 494
  • Sofia
И аз установих,че Лидълската сметана не понася миксер Simple Smile. Последните 2-3 пъти я разбърквам със захарта само с вилица и така не се втечнява.

Общи условия

Активация на акаунт