Лидл ::19::

• 61 480
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
все забравям да питам - има някакво мляно печено месо на Pikok, 2.49 за половин килограм, сега даже гледам е намалено на 1.88...става ли за ядене предвид ниската му цена? какъв вкус има всъщност  newsm78
Няма да повторя - ужасен вкус.
И аз не бих повторила  Sick !!!Ужасно е,като варено е това нещо,и е с ким.

# 496
  • София
И аз установих,че Лидълската сметана не понася миксер Simple Smile. Последните 2-3 пъти я разбърквам със захарта само с вилица и така не се втечнява.

Тогава каква сметана е? Години наред правех торта с крем от заквасена сметана. Разбивах я само със захар и ставаше толкова гъста, че можех да шприцовам с нея и фигурки. Не съм се засилила да правя каквото и да е със сметана, но определено няма да купя от тази. Благодаря за предупреждението! А ако някой някъде види заквасена сметана с масленост от 30 % или повече, ще съм благодарна ако сподели информацията.  Grinning

От понеделник ще има електрически "възглавнички", но във формата на яка, която се закопчава около шията. Била за врат и рамене. Някакви отзиви за нея? Или ако някой има на друга фирма, но с такава форма?

# 497
Попитай в тортената тема, там съм чела да обсъждат някаква която се продава в Метро, но е голяма опаковка- кофичка , над 1,5кг - 2кг, не помня точно  Blush. Не помня и марката, скоро не ми се очертава ходене до метро.

# 498
  • София
На този марципан http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-E85E4649-6E6EDE6B/lidl_bg/hs … l/index_20181.htm пише че е с натурален шоколад, та да питам според вас става ли за постещи души като мен  Praynig

# 499
  • о`майна лунна нощ е
Не знам дали е подходящ за постещи, но аз няма да му простя и тази година. И ще се заредя доволно, защото го пускат основно зимата и го сънувам после няколко месеца.  Crossing Arms

# 500
  • софия
Моля, моля, моля, не споменавайте марципана  chef  chef За да се пазя сама от себе си планирам сега само 2 да си купя.

# 501
Аз ли само не съм опитвала марципана  Simple Smile
Тъй като непременно ще отида следващите дни за Коледни вкусотии, моля за съвет - кой от двата вида е по-вкусен?

# 502
С нугата от 1,49.

# 503
  • София
На мен ми харесва повече този без нуга.
Вземи си и от двата вида, няма да сбъркаш.  Simple Smile

# 504
  • софия
Тъй като непременно ще отида следващите дни за Коледни вкусотии, моля за съвет - кой от двата вида е по-вкусен?
И двата,дедо попе, и двата  Embarassed

# 505
  • София-в сърцата на моите деца
Ох,този марципан го сънувам от Коледа до Коледа CrazyДобре,че го няма непрекъснато,че ще стана сто кила... Laughing

# 506
Благодаря много, момичета   bouquet
Непременно и двата ще опитам тогава

# 507
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета какво ще кажете замиксера става ли

# 508
  • виртуално
Коя леща е добра?

# 509
Явно само аз не харесвам марципаните. Миналата година много ги хвалиха тук, опитах и от двата вида, няма да повторя Sick

Общи условия

Активация на акаунт