Лидл ::19::

• 61 468
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ала-Бала - мерси Simple Smile

за ски якетата и панталони... не знам поне за детските бяха тънки, панталона за половин сезон(по площадки, не  по планини) се прокъса долу, не бих казала, че са качествени, кой знае колко...

# 541
44 лв е миксера и както казаха момичетата вече-струва си!

# 542
Викам да е някой 15 лв и се чудя какво толкова му мислите.  Grinning

# 543
  • софия
Според мен, утре пред новия магазин на Екзарха няма да има шатра. Просто няма къде. Голяма съм блейка. Точно до входа на Сметната палата е входа на магазина и има голяма табела, ама кой да гледа.

# 544
  • София
там и аз не мога да си представя шатра, просто ми е най-удобният към момента, за това питах Simple Smile да намажа евентуално някой марципан Simple Smile

# 545
Последно ще има ли шатра или не? Сега чета за новия магазин, бих отишла заради намаленията евентуално.

# 546
  • София
Последно ще има ли шатра или не? Сега чета за новия магазин, бих отишла заради намаленията евентуално.

Няма как да има такова нещо. Място има само между чешмите с минерална вода.  Mr. Green А и доколкото знам живущите наблизо получават специална брошура. Все щеше да се чуе. Хем ми се иска да видя дали няма да има някоя изненада, хем като си представя колко любопитен народ (най-вече баби) ще се мотае и ми се отщява.  Sad

# 547
  • София
Някой има ли брошура за новооткриващия се утре лидл- да сподели какви промоции има.

# 548
  • Русе
Аз да попитам - кафето от "Супер събота" дали си струва  newsm78

# 549
Привет момичета   bouquet
Рядко ходя до Лидл и затова не съм се включвала в темата ви, макар да ви чета понякога. Искам да ви попитам как се прави рекламация, с касовата бележка ли и в какъв срок? Тази сутрин отидох заради коледните им неща и взех една от музикалните топки по поръчка на шефката ми. Много е красива, но не иска да пее  Laughing
Кутиите им за сладки също са много хубави, също и тази звездна завеса
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-5232E632-C5912327/lidl_bg/hs … l/index_20150.htm

# 550
Аз да попитам - кафето от "Супер събота" дали си струва  newsm78

2 кафета съм купувала и двете задръстваха кафемашината   Confused

Кажете пак за хлебопекарната- защо трудно вадя хляба и има ли кратка програма за месене  newsm78

# 551
Някой да има мнение за тези форми за печене
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-DEBF6CDB-4CEFB49E/lidl_bg/hs … l/index_20211.htm

# 552
Искам да ви попитам как се прави рекламация, с касовата бележка ли и в какъв срок?

kiara69, можеш веднага да се върнеш с касовата бележка и артикула на някоя от касите, или ще ти го сменят или ще ти върнат парите. Лидл е един от магазините, в които рекламации се правят нормално, т.е. без разправии и увъртания. Peace

Виж Гаранция за удовлетвореност, най-долу на страницата.

# 553
labrex, много благодаря  Hug
И пропуснах да кажа, че книгата на Иван Звездев е подарък. Аз я дадох на шефката ми и тя много я хареса, има и DVD диск.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 10:42 от kiara69

# 554
Отивам за формичкиииии и смееееес!  Mr. Green Whistling

Общи условия

Активация на акаунт