Лидл ::19::

• 61 473
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Щом имате място за случаи "нека да има"- ОК  Peace

За мен този материал не е подходящ за печене на питки, от баба си, която е голяма майсторка знам, че питки и баници се пекат в тави с тънко дъно  Peace Тия са всичко друго не и тънки

Да, и не могат да се  слагат в загрята фурна, за това не се бях сетила  Rolling Eyes

# 526
  bouquet
мерси! ще пробвам българската първо

# 527
  • софия

За мен този материал не е подходящ за печене на питки, от баба си, която е голяма майсторка знам, че питки и баници се пекат в тави с тънко дъно  Peace Тия са всичко друго не и тънки
Имам аз. Нямам, ама... Истината е, че тези съдове повече ми заемат място, отколкото да са ми много удобни и полезни.
Аз не съм майстор. Просто това е другото нещо, за което съм я пробвала, но щом казваш, повече и за това няма да я ползвам. Много полезна инфо за дънато Hug

Утре ще отварят Лидл под Дома на киното. Много се радвам, че ми е супер удобно до работата. Crazy

# 528
Утре ще отварят Лидл под Дома на киното. Много се радвам, че ми е супер удобно до работата. Crazy

Да, и на мен ми е в квартала. Да ви питам по този случай тези http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D10833E8-A9179530/lidl_bg/hs … l/index_20184.htm  маслинки стават ли?

# 529
Да попитам пред новия Лидл има ли място за"палатка"?Имате ли информация дали ще има ?

# 530
Да попитам пред новия Лидл има ли място за"палатка"?Имате ли информация дали ще има ?
Нямам информация, но не виждам място за палатка, освен насред чешмите за минерална вода. Simple Smile

# 531
  • софия
След работа ще мина от там и ще погледна специално. Срам не срам, всеки ден минавам от там и не го бях забелязала. Колежка ми каза. После ще пиша.  Но там няма място за палатка. newsm78

Еос, писали сме заедно Laughing

# 532
  • Варна
аз пък имам керамична тава, купих я от Метро за 18-20 лева. колкото и да е загоряла, накисвам я във вода и след няколко часа само я минавам с мекото на гъбата, не се налага да търкам с грапавата част. може би зависи от покритието newsm78

тия малките кръглите формички колко са, 3 или 6 броя? стават ли за крем-карамел? че и аз съм една готвачка... Embarassed

# 533
  • Sofia

И аз така знам от баба  Peace Особено това важи за козунаците.

# 534
  • София
Магазинът, който откриват утре някъде до дома на киното ли се пада?

# 535
  • София-Младост
Магазинът, който откриват утре някъде до дома на киното ли се пада?
Да.

# 536
  • In someone's dreams
Дали ще има тази година от тези хубавите ски якета и панталони? Някой да има информация? ..... Все добри отзиви чувам за тях.

# 537
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте аз да питам пак за МИКСЕРА  някой ползвал ли го е ? Хубав ли е ,че мисля утре да си взимам .

# 538
Брей вече трета страница никой не е  писал за миксера Mr. Green Взе да ми липсва. Hug
Хехе - адреналинка писали сме заедно(като видях че си писала и щях да падна, че аз пиша точно за същото).. hahaha. Май урочасах темата Laughing
 smile3521

# 539
Колко струва тоя миксер?

Общи условия

Активация на акаунт