Лидл ::19::

• 61 451
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
въпрос на вкус наистина. Шоколада си е шоколад, а това е по-друго, но на мен ми харесва, така чи  си струва Simple Smile

Така е, въпрос на вкус е, и аз умирам за шоколад, но за марципан още повече. Но, както шоколадът е различен, така и марципанът, този от Лидл го купувам, защото не мога да го подмина, но съм яла много по-добър. Peace

# 601
А може ли нещо сладко да се направи с марципанът на Лидл?

# 602
въпрос на вкус наистина. Шоколада си е шоколад, а това е по-друго, но на мен ми харесва, така чи  си струва Simple Smile

Така е, въпрос на вкус е, и аз умирам за шоколад, но за марципан още повече. Но, както шоколадът е различен, така и марципанът, този от Лидл го купувам, защото не мога да го подмина, но съм яла много по-добър. Peace
И аз обичам много шоколад, но и марципан също, ммм обожавам го Heart Eyes
Но вкъщи само аз си го ям, не че се оплаквам де Mr. Green

# 603
 Да запиша още един глас за марципана-влюбена съм в него...Яла съм в Германия и Австрия- абсолютно същия си е на вкус...Но все пак си е въпрос на вкус  Peace

И аз взех от елхичките, нямам търпение да ги направя по Коледа. Според вас колко ни преди Коледа могат да се направят, дали трябва да стоят да омекнат?

# 604
Да се включа и аз. Вчера минах през лидл най-вече заради коледните глезотийки. Взех два марципана  от по-евтините и едни меденки. Последните са божествени. Вкъщи казах  да мис крият пакета, че ще ги изям на един дъх Simple Smile Само че ми се струва, че миналата година имаше и други видове меденки т.е с друг вид пълнеж. А за синьото сирене някакви отзиви - хубаво  ли е. Май не е от твърдото и става само за мазане?

# 605
Чудех се да го пиша ли, да не го ли.... Но ОСТАНАХ ПОТРЕСЕНА ОТ НАШИЯ ЛИДЛ- в понеделник вечер май беше на щанда с хляб се бяха заредили около 5, 6 човека и усетиха, че жената(зад рафта) ще гледа срока на годност и ще слага хляб на рафта(50%)- всички започнаха да се блъскат и клекнаха долу да чакат кога ще го пуска и скачаха като котки на мишка(буквално!!) кой ще вземе  Shocked Shocked.Направо се уплаших -седях втрещена и не исках да повярвам. Единият човек глкедаше страшно, а едната жена каза, че са я ударили в устата ooooh!. Това глад ли е или бг простотия- да изпреваря другия. SadХем не ми се иска да първото  Cry Хем жалко ако е второто Rolling Eyes
Простете за израза smile3525, но приличаха на животни (кучета, които усещат че ще им хвърляш нещо или че просто шумолиш с торба и ръмжат и са готови да разкъсат Sad Sad.АЗ ЛИ НЕ СЪМ НАЯСНО С РЕАЛНАТА СИТУАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ВСЕ ПАК ТОВА СЕ СЛУЧВА, ПОНЕЖЕ СЪМ В ТЪРНОВО-може би в София, Варна, няма такива неща??

# 606

Amantes de la siesta, за жалост и аз съм присъствала на подобни сцени. Става ми още по-мъчно, защото са били възрастни хора, мисля си, че немотията ги е докарала до там. Наистина е жалка картинката, и де да беше само пред щанда за хляб на лидл. ooooh!

Само се каня и чета темата, днес вече ще мина през магазина, дано любителите на марципана не са го изкупили вече! Laughing

# 607
  • софия

Amantes de la siesta, за жалост и аз съм присъствала на подобни сцени. Става ми още по-мъчно, защото са били възрастни хора, мисля си, че немотията ги е докарала до там. Наистина е жалка картинката, и де да беше само пред щанда за хляб на лидл. ooooh!
И аз така мисля. Много жал ми става. Немотията е много повече от простотията, за съжаление (съжаление за немотията, не за другото).

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 11:21 от zvanche

# 608
  • Варна
за мой късмет не съм присъствала на подобни сцени  ooooh!

елхичките бяха свършили, купих комплекта форми, ще си намеря рецепта и ще се мъча сама хахах взех и портокалови кори и шоколадова глазура, дано скалъпя нещо свястно

коледните кутии обаче бяха свършили, много ме е яд

някой пита за синьото сирене - не, не е за мазане, твърдо е. обаче е покрито с онова бялото не знам гъба ли е какво е, което аз много мразя. ей затова не обичам да купувам продукти с непрозрачни опаковки, защото не виждам вътре какво има. ама ще го ям, какво да правя, 5 лева съм дала Laughing

# 609
Amantes de la siesta! , има такива неща, и то навсякъде. Върнаха народа на ниво физическо оцеляване. Хората не са виновни.  Tired

# 610
Ами аз за пръв път присъствах и не исках да призная пред себе си и да приема, че е от  нямане Embarassed Embarassed.Просто чувството ми за справедливост не го приема, а и е далеч по-лесно да се приеме, че е от простотия- другото е трагедия Cry Cry

# 611
Ами аз за пръв път присъствах и не исках да призная пред себе си и да приема, че е от  нямане Embarassed Embarassed.Просто чувството ми за справедливост не го приема, а и е далеч по-лесно да се приеме, че е от простотия- другото е трагедия Cry Cry

Скрит текст:
Аз бях така в началото, когато се появиха хората, ровещи в кофите. Гледах го и не можех да го приема. А наскоро гледах от прозореца младо семейство с две деца, мъжът вадеше нещо от кофата, мяташе го към някое от децата, кое хващаше, кое изпускаше, но се вземаше и от земята и се лапаше лакомо. Гипсирах се, да си храниш дечицата от кофата като улични кученца.......и се чувствам безпомощна, и е страшно тъжно и неприемливо, но го има, и май оправия няма...... Уф, оспамихме темата, но няма как да си затвори очите човек. И да помогнеш на някого, правя го, когато и както мога, пак не е решение на проблема. Peace

А какво е това меко синьо сирене? Стана ми любопитно, след обяд непременно ще го потърся.

# 612
Скрит текст:
Вярно,че малко се оспами темата, но не мога да се примиря, че тези възрастни хора са докарани дотук.
И съм абсолютно сигурна, че са се трудили и живеели в пъти по-достойно от онази  баба - съдия , дето вчера я пенсионираха с 80 хилки.

# 613
Скрит текст:
Ako пуснете тема кой каква пенсия заслужава, гарантирам невероятния интерес  Peace

# 614
Искам да се оплача, знам че тук ще получа разбиране. Днес, на втория ден от Коледните промоции в магазин на Лидл във Варна, нямаше нито смесите за сладки (коледните елхички и другите), нито бъчвичките, които с нетърпение чакам от миналата Коледа. А бях си направила и списък за над 50 лв, за да подаря на майка ми книгата на Иван Звездев. УВИ! Писах на сайта на Лидл, да видим какво ще ми отговорят.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт