Пазаруване от miniprix.bg - 8

• 37 856
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ани, аз от снощи им се блещя и ги оставах евентуално за втора поръчка. И на мен ми изглеждат еднакви, ама повече очи по-добре виждат Simple Smile Само да не са летни се притеснявам, че не ми трябват такива Wink
Поръчах пак едни ботуши от инат Mr. Green, да видим какво ще дойде Simple Smile

# 121
Джули, за ония зеленикавите дънки, японската марка, дето питаш - аз ти бях писала в миналата тема, че ги получих един размер по-големи и ги върнах. Плътни са, хубави са, отговарят си, имат достатъчно еластичност, да си вземеш 27 размер /доколкото помня се колебаеше между 27 и 28/ Mr. Green
Ужасно ми бяха дълги на мен, но аз винаги си водя дънките на скъсяване Mr. Green, не мога да се похваля с дълъг крак, какво да се прави bowuu

# 122
  • София
Airborne Hug, добре че се включи, защото мислих , мислих и  поръчах 28  Blush Сега ще им пиша мейл да ми изпратят 27.

# 123
Airborne Hug, добре че се включи, защото мислих , мислих и  поръчах 28  Blush Сега ще им пиша мейл да ми изпратят 27.
Няма да ти изпратят, виж ми драмите с  мъжкото яке Twisted Evil  Laughing

# 124
  • Варна
Много е тъпо това с доставката, така сега ме стимулират да си поръчам 2 съседни номера на едни детски боти, няма да платя доставка, едните ще им ги върна 100%.

# 125
  • на морето
Много е тъпо това с доставката, така сега ме стимулират да си поръчам 2 съседни номера на едни детски боти, няма да платя доставка, едните ще им ги върна 100%.
Аууу,това е супер идея-само обаче да не ни четат Mr. Green

# 126
И после и връщането ще стане с пари Tired

# 127
  • Варна
И после и връщането ще стане с пари Tired
Е то, тогава от Моловете ще пазарим  Mr. Green Аз и без това сега се спирам да поръчвам само заради доставката. Иначе досега пак 2-3 поръчки да бях врътнала, пак щяха да ми ги обединят и щяха да са доволни. А сега нищо... Само мъжа ми е доволен  Peace

# 128
Искам вече нова стока, писна ми да гледам едни и същи неща Sad(( #2gunfire

# 129
Получих тези  мъжки боти 44, но явно са уголемени и на мъж ми леко хлопкат.  Mr. Green

чудя се дали да ги връщам, той  се радва,  нали рядко има нещо за него... Mr. Green

# 130
  • на земята
Наистина все едно и също и на мен ми омръзна,вече не гледам изобщо,да пуснат нещо ново,то ни якета ни блузки ни панталони,въртят се едни и същи от сто години,да не говорим че всеки четвъртък нова стока и къде е..))))

# 131

Аха, много тъпо това с доставката! Тони, не им казвай какво смяташ да правиш, щото току виж решили, че нямат номер . Можеха и по-интелигентно да постъпят във всички случаи  и да си избият доставката подобно на Asos и Javari, ако толкова са го закъсали, но предпочетоха френския, т.е ларедутски образец!

# 132
и аз си харесах за в нас ама с какво да допълвам още 32 лв.Simple Smile) и без това утре пак ще връщам дефектни дрехи..

# 133
  • София
Няма да ти изпратят, виж ми драмите с  мъжкото яке Twisted Evil  Laughing
Ми кат* нещЪт , тогава пък и аз не ги щЪ  Crossing Arms  И без това ще са ми ...найстия чифт Laughing и някак си ще го преживея Mr. Green

Вие още ли се съмнявате - четат и още как.. Crazy За това хайде малко така "по-завоалирано" Mr. Green споделяйте идеи nazemiata

От друга страна , не искам да съм на мястото на тези момичета в кол центъра - обират всичките негативи, а като гледам  братята румънци  /ако изобщо се вслушват в БГ служителите си/ не се впечатляват особено  Rage до момента, а напротив ...Тяхна си работа в крайна сметка, ако продължават в същия дух - няма да е за дълго smile3513 Mr. Green

# 134
  • Sofia
Вие още ли се съмнявате - четат и още как.. Crazy За това хайде малко така "по-завоалирано" Mr. Green споделяйте идеи nazemiata

Чудех се как да го кажа!!!

Общи условия

Активация на акаунт