Пазаруване от miniprix.bg - 8

• 37 857
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ми....30 %, заслужава си.
Аз се надявах СО да ме хване, ама друг път....още съм си софиянка Crazy

# 76
А доообре,имам една приятелка в Русе,сега ще ѝ пиша да поема Mr. Green

# 77
  • Beyond the Frontiers
Писах и в темата за размяна, но ще драсна и тук Simple Smile Ако някой се интересува, днес ми доставиха Кафявите Патагаус 38 номер. Страхотни са, но вече натрупах доста обувки от сайта. Ако някой се интересува да ми пише на лични, иначе ще ги върна. Взех ги за 45,50 лв. Предполагам обаче, че ако пак се появяват в сайта няма да са на тази цена. Нямат дефекти и са в идеално запазена кутия Simple Smile /нетипично за тях/.

А стелката колко е?

# 78
  • София
Кажете колко % е отстъпката до Русееее?Да знам заслужава ли си?

Е, чети и назад де Laughing Hug бях ти отговорила и нещо друго те питах Laughing

# 79
Колко % е отстъпката до Русе,ако пусна Thinking Да знам заслужава ли си? И да питам - значи правя поръчка сега,а в понеделник връщам днешната си пратка - дали по-късно като ми издадат ваучера ще ми приспадната от поръчката newsm78 Или много искам Mr. Green
30% до Русе Peace За другото, нещо не те разбрах добре ooooh! от коя поръчка дали ще ти приспаднат ваучера???

Blush Не съм прочела верно .Ако в понеделник си пратя на обратно поръчката,но днес съм направила нова,дали,ако новата поръчка не е обработена като се върнат нещата там ще ми се приспадне ваучера Crazy Пак омотано,а? Tired

# 80
Май няма как да ти приспаднат ваучер със задна дата.
Пепина благодаря ти за отзива. Да взема и аз да си ги нося, м?  newsm78 Много са удобни, не за друго. Уф, ще мисля...

# 81
и аз днес полу4их малко неща описанието е вярно Simple Smile уголемено,меки4ко,хареса ми; и това ми хареса,но нещо криво има зашито и ще го връщам

# 82
  • Варна
Получих ги и аз , не са перфектни, но за 22 са отлични. Сдобих се и с , взех 30-ти и са ми големи. До сега от 4 чифта гащи не съм улучила един номер Mr. Green Кой беше писал, че се ориентира за номерата по размера, с който е облечен манекенката Thinking Някой който си взима панталони или дънки с р-ра на моделите, може ли да си сподели мерките Praynig
Дъждобранчетата ми харесаха много, взех за майка и за колежката и, сега ще взема и за мен Simple Smile Наистина са малко по-големи, но нали ще се носят върху друга връхна дреха.

# 83
  • София
Колко % е отстъпката до Русе,ако пусна Thinking Да знам заслужава ли си? И да питам - значи правя поръчка сега,а в понеделник връщам днешната си пратка - дали по-късно като ми издадат ваучера ще ми приспадната от поръчката newsm78 Или много искам Mr. Green
30% до Русе Peace За другото, нещо не те разбрах добре ooooh! от коя поръчка дали ще ти приспаднат ваучера???

Blush Не съм прочела верно .Ако в понеделник си пратя на обратно поръчката,но днес съм направила нова,дали,ако новата поръчка не е обработена като се върнат нещата там ще ми се приспадне ваучера Crazy Пак омотано,а? Tired
Много искаш Mr. Green Mr. Green
Ваучера по върнатата  ти поръчка, очаквай да ти го активират и да можеш да го ползваш най-рано средата на следващата седмица, т.е . след 12.11

# 84
  • София

farf, може ли размер на дънките Praynig
Тези с циповете ли са?...или бъркам..

# 85
  • Варна

- мно-о-ого готини дънки, Pull and Bear, днес цял ден съм с тях, взех ги за 8 лв. чрез номера "любими"-"кошница" - после явно са им вдигнали цената; http://www.miniprix.bg/produkt/1000637/

Кой размер са дънките? Може ли точни мерки?  Praynig
Толкова отдавна им се чудя... Simple Smile

Копирам си едно ЛС, което току-що написах в отговор на същия въпрос:

34 са моите, дойдоха 26 по дънковата номерация. Трудни са за мерене, но си отговарят съвсем точно на номера, според мен - заспаха ми. Peace Също и на дължина - аз съм 162 см., може би ще са ОК и за някой с до 5 см. по-висок. Отзад на талията имат ластик, а отстрани се закопчават с цип. Тънки са, за днес, при тези температури ми бяха супер, стават и за лято, зе много студено време - не. Peace

# 86

Много искаш Mr. Green Mr. Green

Знаех си Tired

# 87
Момичета, май много здраво съм се объркала за ниските кафяви ботушки.

Останала съм с впечатлението, че са Патагуас. Дойдоха в кутия eram.fr. Цветът е едно бОзаво кафяво...не ми харесаха. Шити са отстрани, което е хубаво, но стърчат разни парченца, ръбчета...Езика е пришит криво- ляво, на едната отпред има подобно на бели точици, което всъщност е изтъркано от кожата. Сякаш са правени в час по трудов,. на подметката пише 69,90 евро... Shocked ще дам толкова, ама др. път. Хубавото е, че са много удобни, на глезена са леко тесни за мен при обуването, но после прилягат точно. Ще ги връщам, със смесени чуства съм.
И аз ги получих днес!
Прави ми впечатление,че всички боти които поръчах, макар че са с цип много трудно ги обувам.
Аз си поръчах 2 номера ,за да се подсигуря и на единия чифт кожата е много гладка ,а на другия е набръчкана!
И аз ги получих днес същите,но доста добър вид имат моите и  аз си ги харесвам много  за 22лв са си ок. Peace

Получих ги още преди 3-4 седмици и писах в темата подробно за тях.. И марка, и всичко.
Изпипани си бяха мойте, нямам забележки, просто не ми бяха удобни и ги върнах.

# 88
  • Варна

farf, може ли размер на дънките Praynig
Тези с циповете ли са?...или бъркам..
Ей тези са, много еластични, но р-р сега не мога да дам, защото ги пратих за проба при родата. Ако те ориентира, другите ми дънки са с колан 37-38см., а тези са ми големи с 3 пръста на талията, а на краката бяха що годе добре.

# 89

- мно-о-ого готини дънки, Pull and Bear, днес цял ден съм с тях, взех ги за 8 лв. чрез номера "любими"-"кошница" - после явно са им вдигнали цената; http://www.miniprix.bg/produkt/1000637/

Кой размер са дънките? Може ли точни мерки?  Praynig
Толкова отдавна им се чудя... Simple Smile

Копирам си едно ЛС, което току-що написах в отговор на същия въпрос:

34 са моите, дойдоха 26 по дънковата номерация. Трудни са за мерене, но си отговарят съвсем точно на номера, според мен - заспаха ми. Peace Също и на дължина - аз съм 162 см., може би ще са ОК и за някой с до 5 см. по-висок. Отзад на талията имат ластик, а отстрани се закопчават с цип. Тънки са, за днес, при тези температури ми бяха супер, стават и за лято, зе много студено време - не. Peace

Благодаря!  bouquet

Супер,значи ще ми станат и аз ще взема 34 размер. Аз съм 164см.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт