Пазаруване от miniprix.bg - 8

• 37 857
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • bg
Момичета как си пазите нещата в кошницата? Защо след като съм сложила нещо там изчезва без да съм затваряла сайта? Може да е обяснено някъде но не го намерих.

# 136
  • София
 *secret* няма формула, / поне аз не съм я открила/ само щастливата случайност ги пази Laughing

# 137
Другото, което се сещам, е че доставката е включена в цената, но трябва някак да избият това връщане на стоки за тяхна сметка. И така официално обявяват доставка, която всъщност покрива връщането. Ми ще връщаме  като им е дефектна стоката и размерите не отговарят на описанието! Това само някой балкански мозък може да го измисли! Като искат коректност трябва да са....

# 138
Аз също онзи ден като лепнаха новите условия реших да поръчвам само над 40 лв и после да връщам,вместо да плащам доставка,която няма да ми върнат,ако има дефектни артикули.Вярно ще се позабавят парите,ама поне ще ми ги върнат всичките  Crossing Arms

# 139
  • Sofia
А махнат ли безплатно връщане - загинали са  Naughty

# 140
Мда, никой няма да рискува вече...
Аз реших да си нося кафевите ЕРЕМ-ки, писах им, че е дефектен портфейла, а и за едни стари криви дънки на МЕКС. Няма други 38-ци, а много ги харесах. Ако ми намерят други, веднага ги отнасям.

# 141
Много моля за мнение за тези http://www.miniprix.bg/produkt/1014047/
трябват ми ботуши за сняг  Laughing зимни  Flutter да водя и прибирам големия от ДГ, на 5мин. пеша от нас. Приготвям се късно за зимата  Laughing

# 142
  • София
Аз също онзи ден като лепнаха новите условия реших да поръчвам само над 40 лв и после да връщам,вместо да плащам доставка,която няма да ми върнат,ако има дефектни артикули.Вярно ще се позабавят парите,ама поне ще ми ги върнат всичките  Crossing Arms
Абсолютно си права,  но тук има друг момент, който не е за пренебрегване  и касае точно дефектните им стоки - без да сме виновни получаваме такива , но те  хората  видиш ли, понеже вече се престрашиха да обявят  / и пак не го направиха като хората/  в правилата  си "малък" Outta Joint  процент  дефектни стоки и смятат, че са  си "измили ръцете" #Cussing out  Не мога да се съглася, че това е коректно и почтено по никакъв начин  #2gunfire  
Многократно им писах за това - глас в пустиня...
 По голямата част от тези, които сме тук,  пазаруваме и от други чуждестранни сайтове - но аз лично /изключвам   Ибей/  не съм попадала на сайт, който се промотира като "Коректен магазин" и да продава стоки с необявени дефекти и изобщо с дефекти  , конкретно за даден артикул! Ако бяха коректни - щяха  да пишат -  възможно е стоката е с еди какъв си дефект, и в този случай ние си поемаме риска, ако сме го поръчали!

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 18:22 от jully m

# 143
Аз нямам поръчка под 40 лв до момента, така се е случило просто.
Но пък и нямам поръчка с изцяло перфектни неща!
Във всяка е имало по нещо, което или не е отговаряло на номера си /въпреки уточнения с тях/, или е имало дефект! Дали малък, дали невидим, дали голям - ама дефект!
Е за какво говорим в такъв случай, аз ли съм мега карък или сайтът предлага боклуци?

# 144
  • Sofia
Аз като Airbone - може би от 1-2 поръчки не съм връщала неща и никога не съм била под 40лв.
Обаче нещо ми писна този сайт - ако не се появи нещо ново и интригуващо, съм пас. Това хвърляне на боб с размери, качество и марка не ме кефи  Crossing Arms

# 145
  • на земята
 aniK   202uu

# 146
  • София
И да четат тия от сайта, все тая ooooh!
Нали им звънях- нямате поръчка, направете нова.....и вчера ми я носят Crazy
Хайде по-сериозно. Ма, няма какво да го говоря- доволна и предоволна от първата получена поръчка Flutter

# 147
Мацки, някой нещо да каже за тази чанта:
http://www.miniprix.bg/produkt/1008950/

# 148
дънки р-р 31 -  http://www.miniprix.bg/produkt/1007060/ - произведени в Бангладеш, 98% памук, 2% еластан, права кройка - такава търсех, харесаха ми - цената 8лв - също  Simple Smile за марката - погледнати от вън - имат капсички на Old Navy, от вътре на "гърба" има пришит етикет на Fake and Fusion FNF, под него сега се загледх  hahaha има парче Залепен деним, под който има избродирано the Flirt там е имало и още 1 етикет, но е отрязан  Sunglasses
дънки р-р 29 - http://www.miniprix.bg/produkt/1006638/ - коментирани са, но и аз да се изкажа  Laughing - идентични, като р-р с предните, нищо, че са през 2 номера  Laughing произведени в Бангладеш, 98% памук, 2% еластан, но ми се струват по-еластични от предните  Peace от лицевата страна няма видими признаци за марка  hahaha но почвам от вътре - от вътре на "гърба" има пришит етикет на Fake and Fusion FNF, този път под него няма друг  Simple Smile под левия джоб има етикет на C&A  Shocked на който си пише, че са 100% памук! и едно друго по-малко етикетче, на което е написано 38, от вътрешната му страна - С  Laughing
първите дънки по дънковата номерация ли са 31?
а вторите, отговарят ли си?
мерси Simple Smile

# 149
дънки р-р 31 -  http://www.miniprix.bg/produkt/1007060/ - произведени в Бангладеш, 98% памук, 2% еластан, права кройка - такава търсех, харесаха ми - цената 8лв - също  Simple Smile за марката - погледнати от вън - имат капсички на Old Navy, от вътре на "гърба" има пришит етикет на Fake and Fusion FNF, под него сега се загледх  hahaha има парче Залепен деним, под който има избродирано the Flirt там е имало и още 1 етикет, но е отрязан  Sunglasses
....
първите дънки по дънковата номерация ли са 31?
а вторите, отговарят ли си?
мерси Simple Smile
Това би трябвало да е по дънковата. На снимката не изглеждат прави, а т.нар. bootcut.

Общи условия

Активация на акаунт