Пазаруване от miniprix.bg - 8

• 37 810
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Даммм, не че не си намерихме начин де Laughing
Ако пак са на области - много добре. Кранево е Добричка област и за 30 мин. съм там Mr. Green давайте за Добрич Twisted Evil
ааа, eleonor4eto ще те подкрепим и теб щом ще пращаш Laughing

# 166
  • Sofia
Даммм, не че не си намерихме начин де Laughing
...

Чакай да видим колко ще ми излезе изпращането от Русе с Еконт  Rolling Eyes Да не отиде цялата далавера  Confused Имам 4 чифта обувки и парцаля Confused
Искам зелени ТХ 36  Praynig Praynig Praynig  Бежовите не са У мой стил и цената хич не е атрактивна, да ги взема за ей така само Sad Пък и ги изпуснах де  Rolling Eyes

# 167
  • Гражданин на света
Ще пращам няма проблеми наистина, даже може да се комбинираме така и така ако ще препращам може да съберем направо обща, за да е над 40 лв.   bouquet

# 168
Момичета, някой може ли да ми каже дали олсейнтските дънки http://www.miniprix.bg/produkt/1005627/ имат еластичност, тъй като се чудя дали да си поръчам 34 размер, но по принцип нося 36 /S/. А също така дали са дългички, че съм 175 и се чудя дали няма да са ми къси  Simple Smile
Здравей  adellinaимам същите дънки 36,висока съм 160 и са ми много малко дълги.Ластични са горе,в краката са много тесни,долу са с цип и малко трудничко се обуват.
Много благодаря   bouquet , имаш ли възможност да ги измериш и да ми дадеш реални размери, за да се ориентирам. Хубав ли е кафявият цвят?

aniK няма 38, 40, останали са само 32,34 и се чудя дали ще се напъхам в 34  newsm78

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 11:32 от adellina

# 169
Обаче нещо ми писна този сайт - ако не се появи нещо ново и интригуващо, съм пас. Това хвърляне на боб с размери, качество и марка не ме кефи  Crossing Arms
И аз така. Даже вече си искам парите по връщането по сметка, а не с ваучер, че да не трябва пак да поръчвам.

# 170
  • Варна
*Star* кой размер получи от зелени ТХ, може ли стелката в см.?
aniK, обувките понатежават, ама колкото и да е тежко пак ще си на далавера. Бежовките ТХ не си ги изпуснала - приютени са, ама от зелени ТХ до сега не съм виждала 36.

# 171
Момичета, някой може ли да ми каже дали олсейнтските дънки http://www.miniprix.bg/produkt/1005627/ имат еластичност, тъй като се чудя дали да си поръчам 34 размер, но по принцип нося 36 /S/. А също така дали са дългички, че съм 175 и се чудя дали няма да са ми къси  Simple Smile

adellina, аз съм 170 и ми бяха малко къси (идват ми една идея над кокалчето на глезена), стоят като клин, с ботуш са ок. Аз влязох в 36, въпреки че по принцип нося М/L, така че 34 може и да ти станат и да са ти по тялото, прецени си как искаш да ти стоят, както и за дължината дали няма да ти е проблем. Щом носиш S, сигурно си с талия и ханш доста под моите мерки - аз съм Т 76 и Х 94-95 и ми стояха плътно по тялото, доста са еластични. След дълго умуване реших миналата седмица да ги върна, преди да е изтекъл срокът за връщане Thinking. Отпред стояха много готино, но ми се гънеха под дупето отзад, а аз я отслабна, я не Mr. Green... Сега дебна дали няма да се появи някой 38-ми номер. Почти не си личи, че са кафяви, много тъмен цвят са и са тънки Peace.

Момичета, съвсем ми секна ентусиазмът с таз доставка, дето я лепнаха Rolling Eyes. Затова само хвърлям по някое око, пасувам си възмутено и си чакам парите по сметка за дънките Twisted Evil.

# 172
Аз не знам от себе си или от сайта да съм разочарована Confused
в тези http://www.miniprix.bg/produkt/1011518/
тези http://www.miniprix.bg/produkt/1011615/
и тези http://www.miniprix.bg/produkt/1011632/
39 номер, в нито едни не успях да се напъхам

Първите две са на Maria Jaen, испански, умалени са според мен или за много тесен крак, особено за т.сините много ме е яд.

Ще пробвам първо да ги продам на познати и после ще връщам, защото за по 20 лева са си сделка.

Някой евентуално ще връща ли 40 номер от т.сините да го пробвам преди това.

Чак не можах да се зарадвам на кашмиреното пуловерче, ама не знам дали и то е за радост, krisiki, би ли погледнала, при мен, шевът, който трябва да е на средата на рамото минава назад към гърба.

# 173
aniK, обувките понатежават, ама колкото и да е тежко пак ще си на далавера. Бежовките ТХ не си ги изпуснала - приютени са, ама от зелени ТХ до сега не съм виждала 36.
ТХ са №39 и стелката им е точно 25 см., а може ли снимка на бежовите ТХ, че май съм изпуснала  Grinning

# 174
Момичета, някой може ли да ми каже дали олсейнтските дънки http://www.miniprix.bg/produkt/1005627/ имат еластичност, тъй като се чудя дали да си поръчам 34 размер, но по принцип нося 36 /S/. А също така дали са дългички, че съм 175 и се чудя дали няма да са ми къси  Simple Smile

adellina, аз съм 170 и ми бяха малко къси (идват ми една идея над кокалчето на глезена), стоят като клин, с ботуш са ок. Аз влязох в 36, въпреки че по принцип нося М/L, така че 34 може и да ти станат и да са ти по тялото, прецени си как искаш да ти стоят, както и за дължината дали няма да ти е проблем. Щом носиш S, сигурно си с талия и ханш доста под моите мерки - аз съм Т 76 и Х 94-95 и ми стояха плътно по тялото, доста са еластични. След дълго умуване реших миналата седмица да ги върна, преди да е изтекъл срокът за връщане Thinking. Отпред стояха много готино, но ми се гънеха под дупето отзад, а аз я отслабна, я не Mr. Green... Сега дебна дали няма да се появи някой 38-ми номер. Почти не си личи, че са кафяви, много тъмен цвят са и са тънки Peace.

Момичета, съвсем ми секна ентусиазмът с таз доставка, дето я лепнаха Rolling Eyes. Затова само хвърлям по някое око, пасувам си възмутено и си чакам парите по сметка за дънките Twisted Evil.

Благодаря за изчерпателния отговор   bouquet Ще си помисля още малко дали да ги поръчам, че не се харесвам с дънки, които ми стигат до глезена, а пък тези както разбрах са точно такива.

# 175
  • Варна
ТХ са №39 и стелката им е точно 25 см., а може ли снимка на бежовите ТХ, че май съм изпуснала  Grinning
Мерси, моето краче е точно 25 см. и няма да се напъхам в тези, ако нямат някой мм отгоре Cry
Бежовките , но са само 36-ти

# 176
Мерси, моето краче е точно 25 см. и няма да се напъхам в тези, ако нямат някой мм отгоре Cry
Бежовките , но са само 36-ти
Ако носиш 39 си поръчай 39 все пак са от естествена кожа и доста ще се отпуснат, а № 40 от ТХ си стояха необезпокоявани доста време през уикенда  Heart Eyes Бежовките също са много сладки

# 177
  • на земята
Бях споменала ,че комшийката си взе от зелените ТХ и нейните са 39,но стелката е 25.5см. че и малко отгоре,как се разминават само  newsm78 преди малко ходих да меря  Laughing  Незнам откъде ги взимат но много разминавания имат,сега взех за приятелка 37 като дойдат ще споделя колко е стелката на тях  Peace по принцип са малко угололемени,моите боти са 38 номер и са малко по големи,на комшуто също са така..)))

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 12:29 от *лаленце*

# 178
Отпред стояха много готино, но ми се гънеха под дупето отзад, а аз я отслабна, я не Mr. Green...
Да те успокоя, че  се гънат и на слаби дупета и крака Laughing Платът ли, кройката ли - не знам, ама Шар пей отвсякъде.
Аз не поръчвах по-голям размер, хич не ги харесах. Да не говорим, че за сезона не са подходящи - стават за ботуши, ама като са тънки..

# 179
  • Бургас
А аз още си чакам една поръчка от 29.10.Уляха се направо,а поръчката с обувките и аз я връщам цялата,отделно едни джинси са ми пратили кафеви вместо сиви и на дъщеря ми едно яке са изпратили по-малко.Те от бързане не са си огледали изобщо нещатата.Нещо започнах да се разочарова та да видим

Общи условия

Активация на акаунт