Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 13

• 37 763
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Себи,  на мен също ми допаднаха като двойка Джансел и Шукран.  Peace  За клипа    bouquet -  на мен Гугъл ми преведе нещо подобно.
Иф, психясалият Кенан е допаднал на много фенки. Всеки един момент е запечатан на колаж.  Simple Smile
Рими,   bouquet  В какъв ли жанр ги вижда Фунда заедно Джансел и Нюргюл?   newsm78

# 362
Уси ,аз честно не ги веждам като двойка Н и Д но пък кой знае може в една екшън комедия да направят супер тандем.

# 363
Snake777, честит рожден ден на патерица.   bouquet  bouquet  bouquet Много здраве и късмет. Hug

Hug Hug Hug

# 364
Снеже, благодаря!  Hug

Нови фенски мераци, само дето аз не знам коя е мацката.  newsm78

# 365
Снеже, благодаря!  Hug

Нови фенски мераци, само дето аз не знам коя е мацката.  newsm78

Hug Hug Hug

Това е Хазал Кая.  Heart Eyes Същата е от втория колаж, който съм постнала.  Wink

# 366
       А , аз все още не мога да се примиря  че
   зараждащата се и  нереализирана любов между  тях  така и не видяхме....

# 367
Снеже   bouquet
Това момиче май го гледах в клипа за артистите, родени или живяли в чужбина.  newsm78
Джанселовите фенки го спрягат с нови имена, но нашето момче май няма да снима дизи.  Sad
Абе Пънар що не му иска повече пари, отколкото й трябват?   Naughty Така ще е принуден да снима в дизита заради парите.  Wink

# 368

Тези моменти ги бях забравила ,но бяха силни.

# 369

Себи  Hug, едни от най хубавите, да не кажа най хубавите, и после тези на брега Мурат и Селин с бялата рокля и божествената музика.

Та от тази първа сцена се завърза всичко,  характери, постъпки и развитие,
баса беше само формален повод.

# 370

Лека нощ момичета!

# 371
Добро утро. Hug Hug Hug

Снеже   bouquet
Това момиче май го гледах в клипа за артистите, родени или живяли в чужбина.  newsm78

Hug Hug Hug

Фахрие Евджен (партньорката му от "Лъжовна пролет" - на първия колаж) е родена и израснала в Германия.  Peace  Хазал Кая е родена в Газиантеп. Ако си гледала "Забраненият плод", тя е Нихал Зиягил. Heart Eyes

Хубав ден на всички.  bouquet

# 372
 HugДобро утро Hug

Снеже Hug благодаря за кафето  bouquet

Приятен и спокоен ден Heart Eyes

# 373

Днес е вторник и би трябвало да имаме епизод Sad Sad Sad
Нямяме ,но не зависеше от нас. Още си страдам  ,но си живея и със спомените за филмите които съм гледала с Джансел. Не са малко.

# 374
Добро утро!  Hug
Снеже   bouquet
Себи   Hug, не сме съвсем валат, имаме си ПС и то по български канал. До Нова година ще го гледаме французина, пък след това може и да ни изненада приятно.  Praynig
Хубав ден!  Hug

Скрит текст:
Шатци къде се загуби, да не би да няма нет?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт