Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 13

• 36 752
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Виждам, че днес сте с Джансел, но отделяте внимание и на Шукран. И аз реших да се запозная малко с нея. Родена на 1 април, 1985 година в Измир. Млада е, талантлива според моите критерии, живяла в най европейския град на Турция. Единствено гласът и е малко кофти, но само малко. Има участия в 2 филма и 7 дизита. Очертава се и 8 участие.  Peace

# 91
  • София
Шюкран я гледам за втори път.Ролите са коренно различни .В "Ако бях облак"  не ме дразнеше само гласа и, ами цялото и същество, героинята и де. Mr. Green

# 92
  • София
cansel elcin - talking to the moon  Hug

# 93
Уси Hug клипчето си го бива , ама то идва да ми покаже ,че Решат харесвае хубавичкото момиче  в Нуран и  поредната жертва на неговия чар.За любов и дума не може да става. Ако сега погледна нещата преди последната серия ще се замисля.Чак накрая Решат осъзна и видя в Нуран не само красотата ,а и честната , упорита и талантлива Нуран .Ще има много да съжелява за нея ,защото не я оцени още в Адана.

Нуран newsm78- трудно ми е да кажа какво чувства  към Решат.
Та той освен като чаровен сваляч в началото , премина към отговорен мъж ,който не я изостави на перона на Истамбул , като човек който я разбира и не иска да застане на пътя и в актьорската кариера.....Ревнува го от Бедиа , но не го спря да се пресели да живее при нея newsm78Мисля , че и тя не е много наясно с чувствата си към него -любов или превързаност . Thinking Thinking Thinking

Колкото до гласът на юкран ,той за мен уникален.Когато се кара или е ядосана е като на каруцарка ,когато говори нежно е галещ с определен сексапил в него-харесвам го .Мога да то различа между десетки други. Heart Eyes

# 94
Шюкран я гледам за втори път.Ролите са коренно различни .В "Ако бях облак"  не ме дразнеше само гласа и, ами цялото и същество, героинята и де. Mr. Green

Явно се е справила с ролята, щом не си я понасяла.   Hug

# 95

В началото на филма изобщо не се надявах ,че ще оформят такъв тандем.
 Много им се радвам и на двамата  за чудесната игра която ни поднесоха Hug Hug Hug

# 96
  • София
Да, справи се Уси  Hug беше ужасна  Sick
Я вижте на какъв клип попаднах   newsm78
Şükran Ovalı ile Beyaz arabada

# 97
 HugШатци Hug  клипът е страхотен - абсолютно  подходящ за Джансел и неговота душевност. Музиката - вълшебна  Thinking Heart Eyes
Благодаря ти  bouquet

cansel elcin - talking to the moon  Hug

# 98
ХейШатци  Heart Eyes с твоите супер клипчета не мога да си гледам работата- Сега от къде изкопа този  кодошлейския с Щюкран и Беаз - да ти се струва гласа на Шукран гаден?Неееее...сикси е  Wink Wink Wink

Да, справи се Уси  Hug беше ужасна  Sick

# 99
  • София
Себи  Hugза съжаление на са мои , само поствам , каквото ми хареса.

# 100

Какво ли не прави човек в името на шоуто.  Wink

Във връзка с клипа от Шатци да си кажа, че ми харесват арабските момичета, които правят клипчета с различна музика. Че арабските ритми не ми допадат.  Embarassed

# 101

А на един много голям фен на Джансел явно му е домъчняло за Селим/Азис, казва ни -Мархаба/Здравейте и е постнал ето това.
Аз лично нямам нищо против Laughing Laughing Laughing

# 102
  • София
Я, Решатко малко да потанцува  hahaha hahaha hahaha

Себи   Laughing какви са тия снимки по обедно време.

# 103

Щанци  Hug Решатко ич го не бива в танците -То Джансел ни свикна с неговите  плавни и елегантни движения ,та сега и махна  намиреме на другите hahaha hahaha hahaha

То ,не аз реших по това време да я поствам тази снимка ,но този невероятен фен който вчера първи постна Джансел с 1/2  а после и без цял мустак ,днес ни поздравява - нас финовете на Джансел ссъс здравей и аз просто му отговарям здравей/мархаба. Ако искаш за лека нощ довечера аз пак ще я пусна , а ти този невероятен клип- на лунна светлена .Става ли Rolling Eyes

# 104
     Харесвах го и с мустак,но вече е нещо съвсем различно... Joy

Това е от  днес...

Попаднах в някакъв турски хабер сайт...всички изразяват огорчението си,че ще трябва да се разделят със сериала.Направи ми впечатление,че на всеки в профила му пише директор/yonetmen/.Tам фигурира и Фунда...

Общи условия

Активация на акаунт