БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 102

• 138 148
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ина, Делфинче, Hug малко закъснях, но искрено ви пожелавам здраве за вас и семействата ви, много щастие и много време за това, а и за дуги занимания.  Hug
и по повод почерпката на Ина  Laughing не забравайте: Като си намокриш прекалено краката те боли гърлото, а като си намокриш прекалено гърлото не те държат краката!  Whistling

# 511
  • Троян

Честит Рожден ден ИНА!  Малко късно разбрах,но да те поздравя преди да е свършил.Само хубави изживявания да ти се струпат на главата Hug

Ако знаех ,днес отидох до Свищов ,можеше и до София да прескоча с дин букет (предполагам че си от София newsm78  )

# 512
Момичета толкова много изненади днес - валеше дъжд от сърдечни пожелания... толкова много, много много, подаръци един след друг, на вратата на офиса ми се прескачаха куриер след куриер - имах и съвсем реално ЗD - даже нееееее 5D включване - специален пратеник донесе огромен кашон - ама като казвам верно огромен. Торта със свещичка и букет и прегръдки и целувки божееееееее думи нямам albenapd - ме изненада опасни сте! Царица, принцеса на изненадите - дрън дрън - направо ми скрихте, топката, шайбата, шапката ... и всичко каквото може да се сетите!
След това и de4ko95 ме изненада с пратка, после и ba4iiska.... олеее дано не съм пропуснала някой ще се опитам да кажа всички - ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ - пък и ви обичам:
 newsm20
albenapd
pepen
lille-kanin
boneli
nelito_6704
ИнаТ
MissEmerald
Роси(Люска)
de4ko95
ba4iiska
 Hug
Стоплихте ми душата, разцъфтяхте усмивката ми, разхлопахте сърцето ми - направихте ми чеиза !
Благодаря на всчики, които ми се обадиха и по телефона и писахте тук! Целувам ви!!!
Прилагам снимковия материал - моля ако някой не го вижда да сподели!
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.4218013765989.153378.11 … &l=c9be38a738

Албена също ме нащрака в изненадан делфински вид Wink

Тези дни имам специална мисия, трябва  да успея да преброя колко делфинчета имам в подаръците днес..... всичко е в синьо, чаршафи, чехли, хавлии, несесери, картички.... всичко!

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 21:11 от delfin4e

# 513
  • Троян
Като ще е СПАМ ,да е спам  Blush Blush Blush  Ама вижте ни какви сме хубавици  [

Делфинче ти заслужаваш и още повече ,ти си ни донасяла толкова много радости и усмивки,та се опитваме да си го върнем  Mr. Green

# 514
  • UK/София

delfin4e , ina, честит рожден ден и на двете ви!На първата в комплект със сините подаръци и желая и едни сини гащи  stork-boy скоро, че съвсем да се наслади на синия цвят.За втората рожденничка ще се въздържа от подобни пожелания, че вече май има достатъчно розово около нея.
 Бъдете много здрави и щастливи и двете! Hug

# 515
albenapd ,че сте хубавици спор няма,но сте и много добри и творите красоти.

# 516
  • Бургас
mimi имам само тази схема:

Тази със 35 цвята я нямам! Дано съм била полезна

# 517
  • София
Инче и Делфинче, честит рожден ден и на двечките, пожелавам Ви много здраве, любов и сбъдване на най-съкровените Ви мечти. newsm59 smile3510  love001

# 518
  • София
ЧРД на рожденичките и от мен! Simple Smile Аз малко почти да изпусна празненството, но ето ме Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

# 519
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Много весело е тук! А снимката ме върна 17–18 години назад - точно там съм учила - всеки ден покрай тази ограда.   Sunglasses

# 520
Като се поразрових тук там се оказва че и аз съм учила там, ама огради не помня. А в Свищов не съм ходила откакто съм завършила.
Много хубави подаръци, delfin4e.

Момичета, бих искала да ушия гоблен, подходящ за спалнята... нещо любовно ми се иска...Някой да ми предложи нещо?
Ето едно предложение Ако ти харесва дай мейл на лични и ще ти пусна схема.

пипи69 ето ти ключа за молитвата

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 07:20 от Роси 123 (люска)

# 521
  • Троян
Ето предложение и от мен за спалнята http://stepaniya13.gallery.ru/watch?a=bo0z-jjPq    http://stepaniya13.gallery.ru/watch?a=bo0z-jkbG   А малко по късно ще покажа нещата които избоцках за Делфинчето.

# 522
  • София
Ина, Делфинче, честито на патерица мили мои.. Съжалявам, че не можаха да ви поздравя навреме..
Да сте живи, здрави, обичани, засмяни и всичко най-най-най  Hug

# 523
  • Троян
Това е закачалка за ключове  
Ето кърпите   и за първи път съм се старала да докарам по свястно "дупе"  както казва Финети  ,е не е като нейното ,но за мен е първи опит

# 524
Здравейте, poepie, благодаря много и на теб.Схемата на бебето вече съм я направила с формат А3,в събота ще взема конците и започвам с удоволствие. Сега ми остава половин Дора изследователката, че е любимка у дома, ще взема и аз да ви покажа след това. На всички дами приятен ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт