БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 102

• 138 116
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Тази година реших да изненадам близките си с бродирани картички, но не мога да намеря схемички в графика(имам в РМ, но изобщо не се справям с тях)! Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете Hug

# 586
  • там където има винаги вятър
Страхотни са тия дами  newsm10 Ших ги преди 2-3 години, само тази не ми харесва, като че ли не си пасва с другите  newsm78
Ето как ги оформих тогава...

Цветовете не са така наситени като твоите, но ших по оригиналните, а е трябвало да направя като теб, да си ги избера аз  Naughty

# 587
Момичета, спешно ми трябва ето този гоблен - времето ми е ограничено и ми се струва, че този е подходящ  newsm78

Благодаря ви   bouquet

# 588
pepen, изобщо не се занимавай с пренабор и т.н., благодаря ти , че ми го предлагаш, но всичко друго което си ми предложила е чудесно и ще се спра на някой от твоите предложения. Hug Търсех нещо такова - свежарско и леко закачливо.

mama iasi, страхотно ти е оформлението аз и преди съм ти го казвала  Hug

ИнаТ
, ти продължаваш да си на вълна - мадами, аз също  Grinning Уших една да си имам под ръка, ако не успея да измисля нещо др за г-жата на дъщеря ми, но pepen ми помогна  Hug

Да ви кажа, честно хич не обичам да шия нещо по 2 пъти, но понякога се случва:)

# 589
Еххх, какви красоти, какво нещо...
Ама пък и аз един път ще се включа като хората и ще ви покажа Simple Smile Магнолииките (които фактически са първото ми ушито нещо на кръстчета) са вече на възглавничка. Аз не съм си я видяла на живо, налага се да чакам до петък, но снимката я получих по бързата процедура.
А ето и вие да видите

И за да се върна към старото си аз, което не показва много много (не от нежелание, а от невъзможност) ще ви кажа че имам още 1 и половина неща готови за чудене дали за мен или за... (е, нали не очаквахте да ви кажа, кое ми е другарчето)  Twisted Evil

# 590
  • Троян
Момичета, спешно ми трябва ето този гоблен - времето ми е ограничено и ми се струва, че този е подходящ  newsm78

Благодаря ви   bouquet

Виж тук   http://postimage.org/image/6sosau4kv/

# 591
Реа, тези, които ти предлага Пепен не са ли твърде закачливи за учителка на 60? Аз бих избрала нещо друго.
mama iasi , много хубаво оформление! Аз също правих някои по оригиналните схеми, сините цветове си ги купувах специално. Може да ти се струват по-наситени, защото са на бяла панама, а твоята май не е. А също зависи с какъв апарат е правена снимката, на каква светлина и т.н.

# 592
Момичета, дайте схеми на тези дами.Страхотни са!

# 593
Момичета, дайте схеми на тези дами.Страхотни са!
Заповядай

Еххх, какви красоти, какво нещо...
Ама пък и аз един път ще се включа като хората и ще ви покажа Simple Smile Магнолииките (които фактически са първото ми ушито нещо на кръстчета) са вече на възглавничка. Аз не съм си я видяла на живо, налага се да чакам до петък, но снимката я получих по бързата процедура.
А ето и вие да видите

И за да се върна към старото си аз, което не показва много много (не от нежелание, а от невъзможност) ще ви кажа че имам още 1 и половина неща готови за чудене дали за мен или за... (е, нали не очаквахте да ви кажа, кое ми е другарчето)  Twisted Evil
Ааааааааааааа аз обаче я видях наживо- много добре се е получила възглавничката, за което благодарим на нашата шивачка, защото ние бродираме, но с шевна машина трудно се справяме.

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 23:00 от Роси 123 (люска)

# 594
Добър вечер момичета, да покажа до къде съм стигнала с 300 зора, така да се каже. Мънистата са ми малко големи, но.....
http://olenka63.snimka.bg/tapestries/goblen.704038.29106416

# 595
Оля, много е хубав -искам да го видя и оформен.
Аз ших чорапи за моите деца, когато бяха малки и тогава никой не беше чувал за бродирани чорапи. Видях ги на една малка картинка в един каталог на Вилер за покривки и др. подобни неща. Самото чорапче на снимката беше много малко-3-4 см- увеличиха ми го максимално на ксерокс и ми го разпечатаха. От това чудо сама си направих схемите и ги шихме-аз ших картинките, а Радослав ши фона, защото ги правихме на разграфена панама. Много бях доволна от резултата, децата-също, а и до сега си ги окачваме за Коледа. Ето ги и тях

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 07:31 от Роси 123 (люска)

# 596
Реа, тези, които ти предлага Пепен не са ли твърде закачливи за учителка на 60? Аз бих избрала нещо друго.
mama iasi , много хубаво оформление! Аз също правих някои по оригиналните схеми, сините цветове си ги купувах специално. Може да ти се струват по-наситени, защото са на бяла панама, а твоята май не е. А също зависи с какъв апарат е правена снимката, на каква светлина и т.н.
smile3521 и аз така -  специално за дамите съм купувала всички цветове, макар че имам толкова много конци, все нещо не ми харесва и пак на магазина  ooooh! Да, панамата ми не е бяла. Специално за тях си бях поръчала панама с ламе, но се оказа че дебелината на нишката не е еднаква/не зная дали ви се е случвало такова нещо/ и като шия в едната посока стават тънки-дълги, като извърта панамата пък къси-дебели. Така и си стои  Sick
Благодаря на albenapd за схемата, а легенда има ли  newsm78

# 597
  • Троян
Олеееее,много се извинявам  Embarassed  ето го ключа  http://postimage.org/image/hplilv1yn/   не съм догледала.

# 598
Добро утро!  Grinning

ИнаТ, аз смятам ето тези крачка да ушия , мисля, че тя е подходяща  newsm78

Една седмица имах гости, но днес си тръгнаха и се захващам отново с боцкане  newsm44

Днес ще отида и до пощата да си взема ключодържателите ( надявам се да са пристигнали...)  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 09:16 от Реа

# 599
Оля, много е хубав -искам да го видя и оформен.

Роси, непременно ще го видиш, на живо, ще ти се обадя като го свърша.
И твоите са хубави. И аз преди години, по точно преди 8 г. ших от едно  списание  ГБ, но го ших и аз на неразграфена гобленова и стана по мъничък, представлява едно стълбище  с две дечица, които надничат долу към елхата и Дядо Коледа, който оставя подаръци. Сега разбирам, че схемата въобще не е на Милена, защото съм я срещала някъде из галерито, но за мен е важно, че си начесвам крастата и ако мога да зарадвам някой, то тогава всичко свършва добре.
И както някой спомена, добри сме с иглата, но с шевната машина неее......, а трябва да се оформи както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт