Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!

• 25 022
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
За Коледа има чудни красоти в Дъглас,днес бях и имах пари точно за Метеоритите,които и аз ще засънувам накрая,гледах ги-много са красиви и цветът им е невероятен,но реших да изчакам до 15ти и като се прибрах какво да видвя-милото ми малко слънчице хем паднало и си ударило нослето,хем си скъсало маратонката-винаги купувам скъши и ортопедични маратонки и няма как сега ще купувам маратонки,кооолкото и да умиразм за козметика сърцето ме заболя,че цял ден детето е било със скъсана обувка,малко по-късно ще имаме нови,късмет,че не вали и не се е намокрило

# 91
Ама то го има само в американският сайт на Есте.  Cry  Жалко! Защо тия Хамериканци толкова хубави прИмоции имат, а ние тук европейците? Бих го взела за подарък на мама за Коледа, толкова е красив!
Мисля че и тук ще ги пуснат,рано им е още Simple Smile

Ммм да видим, ще дебна!  Laughing

mariqivanova799,  Hug за теб и за малкия малчуган! Деца са, падат удрят се... Важното е, че бързо им минава.  Grinning

# 92
Винаги идват и в България. Най-големия с четките е от години по 220 лв. По малките са по 200 и 180 лв. Миналата година малките стигнаха и до намаления, но големия не.

# 93
  • София
Дени, много си лоша.. сега се чудя кой парфюм да взема  Mr. Green

Аз поръчвам направо от UK сайта.

# 94
  • Бургас

[/quote]

Ммм да видим, ще дебна!  Laughing

mariqivanova799,  Hug за теб и за малкия малчуган! Деца са, падат удрят се... Важното е, че бързо им минава.  Grinning
[/quote]
 Hug Hug HugБлагодаря,най-първо се зарадвах,че е само обелено ,а не счупено нослето,обувката е най-малкото зло

# 95
Страшна темичка   bouquet

# 96
Дени, много си лоша.. сега се чудя кой парфюм да взема  Mr. Green

Аз поръчвам направо от UK сайта.

И аз искам да поръчам от там, има го за 50 паунда обаче доставят само до Англия. Дали ще се намри някоя добра душа да ми го прати после до Германия? Мама ще ахне ако ѝ подаря тази красота, много искам да я зарадвам, ще се наложи сестра ми да я даря пак с парфюм тази година!  Joy Joy

# 97
В България досега не е била обвързана покупката на блокбастъра с покупка на парфюм. Аз ненавиждам техните парфюми, освен може би много леко Nude и това означава, че пак няма да го купя.

# 98
  • NYC
Аз не слушах много, но това не пречи на желанията, надявам се:

Сигурно и някоя четчица ще трябва за тази красота  Mr. Green

# 99
  • Boston, MA
... Моята първа, вечна, козметична мечта, за съжаление неосъществима към момента, но аз не се спирам да се надявам, че тези от Шанел ще преиздадат, е лака за нокти Jade Chanel! Велик!
...

Изпада в ибей от време на време.

# 100
  • Бургас
О,днес за пръв път се спрях да погледна четките на Диор-понеже ви чета и в други теми-прави сте,велики са,пипнах ги ,пробвах ги,в сравнение с тях моята вярна стара четка е за кофата

# 101
  • Boston, MA
Добре, и аз ще дам заявка, но може да стане пак както обикновено аз да съм си Дядо Коледа: Grinning

# 102
  • Boston, MA
Имам и още  Grinning

Скрит текст:
Иначе, Карен, разбирам те идеално. Извън козметиката, искам чанта. Но тази няма да стане де.  Grinning

# 103
Искам  People Santa

и червило с такъв цвят:

Добра и скромна съм Flutter

# 104
О,днес за пръв път се спрях да погледна четките на Диор-понеже ви чета и в други теми-прави сте,велики са,пипнах ги ,пробвах ги,в сравнение с тях моята вярна стара четка е за кофата

Аз си подарих един комплект не за Коледа преди много мноооого години и не са мръднали, за мен са чудесна инвестиция, защото докато се износят сигурно ще ги завещая на дъщерите си... Но съм чувала, че има и по-добри. Забравих кои бяха. По красота обаче Диор са си номер едно.  Mr. Green Моят комплект беше май към 120 евро с основните четки в него. Обаче гледам, че на Мак например са вдигнали ужасно цените. Преди 3-4 години си взех номер 187 за по-малко от 30 евро от магазин (тъкмо беше излязла и продавачката ме убеди, добре че успя- велика четка е това) , а сега същата четка е над 50 евро! Shocked

Общи условия

Активация на акаунт