Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!

• 24 993
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
Колко струват тия перли?

# 121
Как ненужен?! Ползвам ги от 6 години и без тях не мога да си представя да излизам. Имам навсякъде където стоя над 10 часа по една кутия, за подновяване на разкошния ефект.

93 лв. струват, а Коледните 97 лв. Peace

# 122
Знам само, че давате страхотни идеи за самоподаряване за Коледа  Flutter

/Аз си мечтая за малко смелост за ботокс за челото, още не съм убедена напълно.../

Перлите никога не съм ги заглеждала, но щом са толкова ценни може и да си ги купя  Joy

# 123
Ще помоля някой, ако не е спам да обясни на начинаещите в гримирането как се ползват тези метеорити. Голяма чудо са май, от няколко дена форума се тресе от желаещи да ги притежават. Grinning

# 124
Няма да си ги купя, но ще отида в някоя парфюмерия да си  тествам на ръчичката, да видя какво толкова ги хвалите.

# 125
  • Бургас
Няма да си ги купя, но ще отида в някоя парфюмерия да си  тествам на ръчичката, да видя какво толкова ги хвалите.
Ами аз ги тествах-не приличат на никоя  блестяща пудра,придават много лек ,мек и красив блясък на лицето,наистина"озаряват",просто явно са с много фина формула,която сякаш с магически воал прикриива несъвършенствата,добре нанесени придават невероятен завършек на грима,все едно сте си направили фотошоп на живо,не знам как да го обесня

# 126
Много правилно го обясни. Hug Точно това правят озаравяне ведно с матиране и фотошоп ефект.

# 127
Ами аз ги тествах-не приличат на никоя  блестяща пудра,придават много лек ,мек и красив блясък на лицето,наистина"озаряват",просто явно са с много фина формула,която сякаш с магически воал прикриива несъвършенствата,добре нанесени придават невероятен завършек на грима,все едно сте си направили фотошоп на живо,не знам как да го обесня
Уау!!!! Утре няма да пропусна да го направя!

# 128
Ама има и други пудри, които имат такъв ефект съчетани с фон дьо тен.  Mr. Green Ако не се сдобия с коледните метеорити ще си взема това:

Макар, че искам и двете. Имам лимитката от тази серия на Диор, която е идеална за лятото, много красив тен придава на лицето.

# 129
А Рени, нямат нищо общо. Peace Освен това Амбъра на Диор е много по-хубав от този. Това е хайлатър, а перлите са си пудра.

# 130
Амбъра е за смугли красавици, не за такива вампири като мен.  Laughing Cooper Diamond имам аз и ми е най-любим, слагам си го на цялото лице ако съм на морето с тен. Не съм ги тествала коледните, на картинката ми изглеждат доста като хайлайтър както викаш за плочката на Диор. С други думи и двата ми трябват!  Heart Eyes

# 131

И вие сте скромни като мен.  Mr. Green
Милото видя снимката и каза: тук са около 300 лв май. Joy

# 132
  • София
Аз си пожелавам:
  Heart Eyes
Също така хиалурон за назолабиалните гънки и ботокс за сърдитите бръчки между веждите.  Mr. Green
И карта за неограничен достъп до фитнеса, както и достатъчно свободно време за тренировки. Скромно и изпълнимо Whistling

# 133
  • GYM

И вие сте скромни като мен.  Mr. Green
Милото видя снимката и каза: тук са около 300 лв май. Joy
Че какво са 300лв? Блясъкът в очите на любимата жена - безценно Crazy
Идеята за фитнеса е изключително добра. Присъединявам се. Само че трябва да подаря мързела си на някого Embarassed

# 134

Хъм, върху база/крем ли директно нанасяте перлите?

Ужасно сте лоши, лоши...а аз исках да съм добра и скромна, но не трябваше да припарвам до темата   tiptoe

Общи условия

Активация на акаунт