Месечни помощи за дете (детски надбавки) - инфо, документи, въпроси - 7

• 102 358
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
днес подавах за детски и срещнах проблем  Rolling Eyes
Таткото ни е в бюрото по труда от няколко месеца, но в друг град (адресните ни регистрации са различни) От СП ми казаха да сме ходели в другия град и да вземем бележка за получените обезщетения от бюрото по труда. За мен това е абсурд. До колкото знаех си взимат информацията по служебен път, но според служителката взимат инфо само ако е от същия град  Shocked
Пратих свекърва ми да иска такава бележка и от там са и казали, че не издават такива бележки, взимало се по служебен път  Crazy
Сега се чудя утре на кой да звъня и къде да питам  Thinking

# 211
днес подавах за детски и срещнах проблем  Rolling Eyes
Таткото ни е в бюрото по труда от няколко месеца, но в друг град (адресните ни регистрации са различни) От СП ми казаха да сме ходели в другия град и да вземем бележка за получените обезщетения от бюрото по труда. За мен това е абсурд. До колкото знаех си взимат информацията по служебен път, но според служителката взимат инфо само ако е от същия град  Shocked
Пратих свекърва ми да иска такава бележка и от там са и казали, че не издават такива бележки, взимало се по служебен път  Crazy
Сега се чудя утре на кой да звъня и къде да питам  Thinking

В ДСП по постоянен адрес на мъжа ти могат да ви дадат такава информация и съответно справка за получените суми.

# 212
Пратих свекърва ми (в града по постоянен адрес на мъжа ми) да иска такава бележка и от там са и казали, че не издават такива бележки, взимало се по служебен път

# 213
Пратих свекърва ми (в града по постоянен адрес на мъжа ми) да иска такава бележка и от там са и казали, че не издават такива бележки, взимало се по служебен път

Не в БТ  и не в НОИ,  а в Социалното подпомагане.

# 214
  • Пловдив

Тя е писала,че СП й искат такава бележка

# 215
  • София и там където не се пуши

Тя е писала,че СП й искат такава бележка

Да СП в другото населено място.

# 216
късно  Mr. Green
Днес отидох и по съвет на служителка написах, че отказват да ми дадат, сега ще си го изискат по служебен път, т.е ще им пращат имейл или писмо и ще чакат отговор  Flutter

# 217
Здравейте , бих искала да попитам след като на заповедта ми пише 01.01.2013 до 31.12.2013 кога трябва да попълня нова декларация януари или декември

# 218
Здравейте , бих искала да попитам след като на заповедта ми пише 01.01.2013 до 31.12.2013 кога трябва да попълня нова декларация януари или декември

Януари 2014г.

# 219
 Hug

Януари 2014г.

# 220
Здравейте,
имам следния въпрос:
от 15.02.2013 съм регистрирана в БТ, до преди това съм била по майчинство. През месец март трябва да подам документите за детски надбавки за настоящата година, трябва ли да нося бележка от бившия ми работодател или трябва само да попълня заявлението?
Благодаря ви предварително!

# 221
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте,
имам следния въпрос:
от 15.02.2013 съм регистрирана в БТ, до преди това съм била по майчинство. През месец март трябва да подам документите за детски надбавки за настоящата година, трябва ли да нося бележка от бившия ми работодател или трябва само да попълня заявлението?

Трябва и бележка от бившия работодател.

# 222
Здравейте,
имам следния въпрос:

Трябва и бележка от бившия работодател.

Благодаря!

# 223
  • София
Здравейте! Детските ми се изплащат в периода - 01.03.2012 - 28.02.2013г. За кои месеци трябва да взема бележка за доходите и кога да отида да подам документи - според мен през март /или бъркам??/ Благодаря много!!!  Hug

# 224
  • Burgas, Bulgaria
момичета ,някой знае ли как се действа в скучай ,когато при подаване на док,за детски се изисква трудова книжка на бащата , за справка ,че не работи ,а той няма такава - няма да ..

Общи условия

Активация на акаунт