Месечни помощи за дете (детски надбавки) - инфо, документи, въпроси - 7

• 102 338
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ти Бисера   bouquet
А за самотна майка мога ли да взимам нещо?  bouquet

# 241
  • София и там където не се пуши
Благодаря ти Бисера   bouquet
А за самотна майка мога ли да взимам нещо?  bouquet

Детски по 35 лв след като си подадеш необходимите документи.

# 242
Мерси за отговора Дороти   bouquet

# 243
  • Българско
Здравейте мами,аз имам едно питане извинявам се ако вече е задаван този въпрос.През март трябва да подавам документи за детски с период от 03.2012 до 02.2013,но счетоводителката каза,че бележка за доходите може да ми се издаде след 10.03.2013.Мисля,че миналата година подавах в началото на март около 5-ти,та питането ми е ако ги подам по-късно примерно към 15.03.2013 ще си изпусна ли детските за март месец?Има ли значение на коя дата се подават или просто трябва да е в периода на март месец?

# 244
  • Пловдив
ще си изпусна ли детските за март месец? не Има ли значение на коя дата се подават  не или просто трябва да е в периода на март месец? да

# 245
  • Българско
Елфита много благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 246
Здравейте,
миналата година април, работих 10 дена в една фирма.
След това през юни, започнах работа, така до днес.
Трябва да подавам документи март.

Има ли начин да се вземе дохода ми (60 лв) за работата ми през април, по някакъв служебен начин?Мисля, че няма да мога да взема бележка.

Преди това съм била на борсата.

# 247
  • Бургас
Eднократната помощ от 150лв при бременност преди раждането ли се изплаща?
А еднократната помощ от 600лв при раждане на второ дете кога се получава /колко време след раждането/?

# 248
  • Пловдив
Eднократната помощ от 150лв при бременност преди раждането ли се изплаща? да,подаваш документи 45 преди раждането.ще ти я изплатят,ако отговаряш на условията
А еднократната помощ от 600лв при раждане на второ дете кога се получава /колко време след раждането/? може да подадеш документи до 3 г от раждането

alina_si ,трябва да вземеш бележка за април.От фирмата трябва да ти дадат

# 249
  • Бургас
Много полезна тема, благодаря за нея   bouquet

И да попитам и тук: Може ли всички тези документи /за еднократните помощи, детските и т.н./ да бъдат попълнени и подадени от друг човек, на който дам необходимите документи и личната си карта, за да не вися аз по опашки и т.н. Трябва ли да му правя пълномощно или само да представи документите, личната ми карта и своята лична карта там е достатъчно?

# 250
Много полезна тема, благодаря за нея   bouquet

И да попитам и тук: Може ли всички тези документи /за еднократните помощи, детските и т.н./ да бъдат попълнени и подадени от друг човек, на който дам необходимите документи и личната си карта, за да не вися аз по опашки и т.н. Трябва ли да му правя пълномощно или само да представи документите, личната ми карта и своята лична карта там е достатъчно?
[/quote

Може друг да подаде документите, попълнени от вас и задължително да носи личната ви карта.

# 251
  • София
Здравейте и аз имам следния проблем и въпрос - ще подавам документи за детски, накарах мъжа ми да си вземе бележка 12 месеца на зад и са му дали до януари включително, моята още не съм я взела. Значи ли това че не ми върши работа защото смятах да подам скоро но от февруари остава само още един ден, а моята не е готова. Ако не подам документи утре вече ще е стара така ли ?И в такъв случай може ли да искам за февруари отделно и да я приложим или трябва изцяло нова. И в същност ако искат за същия месец в който подаваш, тя вече е стара, а май няма как да му дадат бележка преди месеца да е изтекъл?

# 252
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте и аз имам следния проблем и въпрос - ще подавам документи за детски, накарах мъжа ми да си вземе бележка 12 месеца на зад и са му дали до януари включително, моята още не съм я взела. Значи ли това че не ми върши работа защото смятах да подам скоро но от февруари остава само още един ден, а моята не е готова. Ако не подам документи утре вече ще е стара така ли ?И в такъв случай може ли да искам за февруари отделно и да я приложим или трябва изцяло нова. И в същност ако искат за същия месец в който подаваш, тя вече е стара, а май няма как да му дадат бележка преди месеца да е изтекъл?

Доста объркано е написано...Значи ако успееш да си вземеш твоята бележка и утре да подадеш документите всичко ще е ок.Ако обаче стане така че ги подаваш март, бележките и на съпруга ти и твоята ще трябва да са от 03.2012 до 02.2013..
На него ще му трябва нова бележка, не става с допълнение от един месец.И да, преди да изтече месеца, не се издава бележка за текущия.

# 253
  • София
Здравейте! Може ли някой друг да подаде моите документи за детски? И още нещо - мога ли да подам документи, в които ще се застъпва един месец от миналото подаване? Биха ли приели ? /т.е. ако съм подала документи от 03.11-02.12. сега може ли за 02.12-01.13?/

Благодаря!  bouquet

# 254
  • София и там където не се пуши
Здравейте! Може ли някой друг да подаде моите документи за детски? И още нещо - мога ли да подам документи, в които ще се застъпва един месец от миналото подаване? Биха ли приели ? /т.е. ако съм подала документи от 03.11-02.12. сега може ли за 02.12-01.13?/

Благодаря!  bouquet

Една моя приятелка я помислиха за бабата и я питаха дали носи личните карти на родителите. Та май става номера с оригиналните лични карти да се представят.

Общи условия

Активация на акаунт