90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 267
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Госпожице Дух...браво за страхотния резултат  По това което четох си била 110(или греша) а сега 69 Hug  За колко време свали тези кг?

# 571
И аз вече се нареждам сред вас:
Първи ден:

З- Банан
О- воденички с лук и морков
В- Пак воденички със салата моркови

# 572
По колко ядки може да се хапват в плодов ден?! И от един вид  ли трябва да са задължително?

# 573
  • София
По колко ядки може да се хапват в плодов ден?! И от един вид  ли трябва да са задължително?

100 грама сурови ядки за целия ден. Разрешени са всички ядки без фъстъци.

# 574

Wine addict, става въпрост за по 120гр. суров продукт Peace
Със 120гр  варен за деня ориз- няма как да се нахраниш .

bouquet Hugда,точно така!
Момичета,усмихната седмица на всички!
Нека се уважаваме и толерираме!Аз почнах да тръгвам леко надолу и съм много надъхана от днес да си хапвам по мярка и да изпробвам нови рецепти!

Видя ли Уайнче , като си яде сладката вечеря, как веднага, тръгна надолу ! Grinning  Sunglasses

Диетата е с абсолютно гурме -храна- можеш така да си готвиш, че да ти завидят тези дето не са на диета  Laughing ! Почвай  и даже трябва, това е храна за духа и душата - имам в предвид - хубавата, качествена и разнообразна  храна  Grinning !

Сега , ако си разделиш и плодовете в 2 закуски, вместо на една, спазваш грамажите от книгата(внимавай,  права е мис Джоржиус на сухо вещество са грамажите  Stop!) , прибавиш на обяд пълнозърнестата филийка и бульон според деня, спреш спорта и го замениш с ежедневни разходки от 30 до 60 минути, няма да усетиш как ще отслабнеш и то без никъкъв глад и прегрешения ! Grinning
Който прави правилно диетата и използва всичката РАЗРЕШЕНА ХРАНА, без да си я намалява или увеличава по собствена инициатива,който не прави спорт , а ежедневни дълги разходки - НЕ ИЗПИТВА ГЛАД И ЖЕЛАНИЕ ЗА НЕРЕЖИМНИ НЕЩА И СИ ОТСЛАБВА с нормални темпове и без задържане, бил той доста дебел - борещ се да свали много килограми или по-слабичък  Grinning - борещ се само за няколко такива !

ДжиДжиБо гарантира ! Grinning

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 13:19 от GigiBo

# 575
Госпожице Дух...браво за страхотния резултат  По това което четох си била 110(или греша) а сега 69 Hug  За колко време свали тези кг?

105 Simple Smile Да, сега съм 69 и мъничко.
Пазя режима от 11 юни 2011 година.

Не става въпрос за толерантност. Толерантността е да приемаш различието на другия и да живееш с това различие. Толерантна съм към етнически различните, към религиозно различните, към културните различия и други типове "другост". Но към откровената глупост не мога да бъда толерантна, а и не желая.
И не - не искаме да те "изхвърлят", защото си различна и защото ние сме не-толерантни. Нормалното общуване предполага някакви правила на поведение и определен морал. Липсата на ограничение във мненията е свобода, но очевидно тя не е за не-дорасли хора, които злоупотребяват с нея...

# 576
  • София
Ех, бе Духчева, че си ми умно дете.

Цитат
Но към откровената глупост не мога да бъда толерантна, а и не желая.

Подписвам се с двете ръце под поста ти  Hug

# 577
  • София
Здравейте,
вчера попитах дали някой знае за сусамовия тахан... Не за първи път мненията и въпросите ми се подминават... Не че съм се обидила, да не си помислите, но след като тук ще си споделяме основно вълненията и чувствата, реших и аз така.
ДжиджиБо казва и хубави работи, но дразни с постоянното си присъствие и километрични постове. За мен не е проблем, аз каквото ме дразни не го чета.
Всеобща черта на форума е да се сформира групичка от "популярни", чиито мнение не се оспорва никога и се приема сляпо Wink Всичко останало е плебс, на неговите мнения се подиграваме (за да се харесаме на "популярните" най-вече или да се покажем умни). На който не му е ясно да изгледа един американски филм за тийнейджърските проблеми в гимназията  Mr. Green Общо взето, поведение като във всяко стадо.
Аз ползвам форума за информация и да си пиша менюто. И да ви кажа, доста противоречива информация има, даже и в постовете на популярните тук корифеи  Laughing

Днес - въглехидрати
з - 1 ябълка
о - гъби с праз и домати + хляб и един кит-кат
в - мисля да ям палачинки

Утре съм на плодове, ям 4 пъти на ден, хапвам и сурови ядки 100 гр. общо за деня.

# 578

105 Simple Smile Да, сега съм 69 и мъничко.
Пазя режима от 11 юни 2011 година.

Не става въпрос за толерантност. Толерантността е да приемаш различието на другия и да живееш с това различие. Толерантна съм към етнически различните, към религиозно различните, към културните различия и други типове "другост". Но към откровената глупост не мога да бъда толерантна, а и не желая.
И не - не искаме да те "изхвърлят", защото си различна и защото ние сме не-толерантни. Нормалното общуване предполага някакви правила на поведение и определен морал. Липсата на ограничение във мненията е свобода, но очевидно тя не е за не-дорасли хора, които злоупотребяват с нея...
[/quote

ЛЕЛЕЕЕЕЕ ЗА 5 МЕСЕЦА БРАВООО..НАДЪХА МЕ ОЩЕ ТОЛКОВА

# 579
 Rolling Eyes 2011 година Simple Smile
Тони
Относно популярността - никой не е вездесъщ бе хора Simple Smile
А за сусамовия тахан - не ти отговорих лично аз, защото не знам какво да ти кажа. Така  и така си решила да го приемаш. Аз също имам - не го употребявам паралелно с диетата. Но аз и други неща не правя. Това е мой избор - тахана е високо калоричен, но помага за перисталтиката. Личен избор е. Пробвай, ако не става - спираш го. И е естествено да има противоречия - всеки е различен. Нито сме автори на книгата, нито пък лични инструктори, психоаналитици и или квалифицирани диетолози. Всеки отговаря на база на собствения си опит Simple Smile Не казвам, че е достатъчно или "корифейно", а че е единственото което имам Simple Smile

хубав ден от мен.

# 580
ЛЕЛЕЕ как смятате много се кефя Laughing

# 581
  • София
Госпожица Дух,   bouquet

# 582
Духчева, пиеш ли хапчета за отслабване?

# 583
хахах да бе 2011 хахах мн съм зле.....аххаахаха аз си мисля че сме си 2011 ахахах

# 584
Здравейте, момичета,

с някои от вас се познаваме добре вече много време. Имаме си уважението, а, вярвайте ми, по-нови фиданки, в този форум пишат много ценни, интелигентни  и готини хора.

Аз съм тази, за която Нана писа, че е свалила 30 кг с 90ДД и много спорт за 1 връкта - така е.  Мога накратко да ви кажа защо изобщо постигнах този резултат:

1. Защото имах правилната мотивация (няма да ви занимавам с лични работи);
2. Защото преди да започна каквото и да било за себе си и тялото си, прочетох тонове книги, Интернет-форуми, статии и се консултирах за хранене & начин на живот с хора с различни гледни точки. "Преработих" информацията за себе си и така научих какво ми трябва, колко ми трябва и какво се случва с него в тялото ми.
3. За себе си направих странна комбинация между 90ДД, т.е. разделно хранене и фитнес. Много хора биха казали, че двете са несъвместими - няма да свалиш колкото искаш, или няма да постигнеш в залата това, което по принцип би направил със "фитнес" храненето. Сигурно са прави, но сега изглеждам добре  Mr. Green

За храненето и диетата няма да ви пиша, единствено ще си позволя да кажа, че човек, който "повелява" да не се пие вода след 20 ч. не само няма място в този форум, но (обръщам се към модераторите) има основания да бъде бан-нат, защото може с писанията си да навлече здравословни проблеми на останалите съ-форумци. Помните ли Савина? Лекарката с двете сладки дечица. Тя достатъчно ни просветли по въпроса за водата - пийте, колкото искате и когато искате Simple Smile Водата е здраве и ни помага да сваляме кг и да махаме целулит Simple Smile

Най-важното е какво се случва вътре в нас ... ето един добър материал в тази посока http://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/emocii-hranene/ & http://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/enocionalno-hranene/

За спорта ... Никога, ама никога не съм мислела, че фитнесът може да ми хареса ... Мислех, че ще ходя с нежелание и погнуса, но вече знаех, че фитнес-програма за сваляне на килограми ми е нужна. Днес мога да ви кажа, че съм от хората, които биха спали във фитнеса и биха пробвали и най-тежката програма, за да се чувстват живи. Яденето и спортът имат едно общо - апетитът идва с яденето  Mr. Green След спорт си тозизиран, жив, с повдигнато настроение и самочувствие. Не е нужно да се морите на лежанката барабар с мъжете, няма да направите мускули, защото нямате тестостерон колкото мъжете, но няма да махнете корема и баджака без спорт, момичета, това е истината... Който се интересува повече от темата, ето няколко полезни статии и сайтове:

На първо място са два сайта - на Любо http://lubomirivanov.com/ и на Руми http://fitnesinstruktor.com/

От Любо научих адски много неща и за храненето, и за фитнеса.
От Руми научих много полезни упражнения, с които да поддържам форма по командировки, както и се мотивирах от успехите - разумните успехи на нейните ученички.

също така ползвах много информация от http://bodyconstructor.com и класиката http://www.bb-team.org/

Сигурно мога да публикувам хиляди други сайтове. Но ви моля искрено, момичета, нека не спорим кой е чел книгата, какво пише на стр. 1 (около това се върти "полемиката" тук в последно време). За да живееш здравословно, да постигнеш оптималното тегло и да го задържиш, както и за да задържиш усмивката на лицето си и обичта към себе си в сърцето си, трябва да прочетеш много, ама много повече от Част 1 на 90ДД или стр. 1 тук.

Желая успех на всички ви! Обичайте себе си, бъдете стриктни и постоянни в режима и спортувайте. Три прости неща за голямата цел - да се харесваш и да ходиш с гордо вдигната глава. Аз успях - можете и го заслужавате всички вие, които сега се борите! Мислено съм с вас! Смело напред!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт