90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 262
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
  • Pleven, Bulgaria
Лютеницата,ако е купена естествено,че ще е гадна,но ако е домашно няма как да не става за ядене и да не те засити,пък strange_love не виждам да е казала,че е била гладна и затова е изяла парчето торта newsm78

# 736
Момичета,имам още 17 дни до края на диетата и не искам да свалям повече кг.не искам да кльощавея,но май натам върви работата😒.Много ме е яд.Дайте ми съвет какво да правя,да я спирам ли,или да продължа до края. Висока съм 160см.и тежа в момента 52,5кг,искам 53.Ще кажете че 500гр. Не е много,но усещам как върви надолу кантара.

Премини на Почивката, Синиани ! Stop

Няма смисъл да се мъчиш, вече ! Hug

Но почивката , си изкарай докрая , за да запазиш , сваленото !
Вдигай там порциите, в Почивката, ако продължаваш да сваляш !

Честито за постигнатата цел , браво Синиани !     bouquet  bouquet  bouquet Hug

Аз , казвам, лека нощ ! newsm46

И утре е ден, пак ще си приказваме ! Grinning

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 00:32 от GigiBo

# 737
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро и от мен.
Записвам се при вас отново, за да сваля още малко килограми.
Започнах режима от тази сутрин. И така ден 1-ви:
Закуска: две ябълки
Обяд: две сварени яйца със зелева салата
Вечеря: Доматена салата със сирене
Отново ще се меря един път на 4 дни или дори един път на седмица. Цел - 65 кг.

# 738
# 739

Много интересна теза, за първи път чувам, че спорта е вреден  newsm78
И то специално за 90ДД. Наистина би било много полезно да разберем защо Thinking

Тава го отговорих, днес , подробно, в един"чаршав",моля Рони,  върни се назад и прочети ! Grinning

Имам един друг въпрос, защо в дните за варива съм гладна или огладнявам по-бързо за разлика от другите?
Ядеш ли си филииката и бульона , спазваш ли грамажите за деня?
И нещо, което забелязах като изгладнееш, после само прекаляваш с количествата  #Cussing out
Ако си следваш режима - часовете на хранене всичко е ок и няма гафове  Embarassed

Който прави правилно диетата и използва всичката РАЗРЕШЕНА ХРАНА, без да си я намалява или увеличава по собствена инициатива - НЕ ИЗПИТВА ГЛАД И ЖЕЛАНИЕ ЗА НЕРЕЖИМНИ НЕЩА ! Grinning

Днес - варива
з - сливи
о - зелен боб с картоф
в - същото (и не наполовина)

Днес бях много гладна, явно зеленият боб не ме засища хич.

Зеленият бобо е зеленчук , а не бобово !

Ако ядеш зелен боб в бобов ден, дозата е 1 препълнене супена чиния с 2 средни картофа или 2 топки ориз , пълна супена чиния салата, зеленчуците за салатата са по желание , на обед
 и
половината на всичко изброено горе - на вечеря

Плюс, само на обяд, филиика пълнозърнест хляб и 300 мл зеленчуков бульон  Grinning !

Днес си направих каша от 1 ч.л. тахан и половин ч.л. мед. Хапнах го сутринта, на гладно. Около час след това ядох плодовете. Не знам колко вреди таханово/медената смес на режима, но смятам да хапвам занапред сутрин, на гладно по една такава лъжичка смес. Ако някой знае как се отнася към 90 ДД, моля да сподели.

Не е правилно , тахан сутрин, той е в групата на семената и мазнините , макар ,че една чаена лъжичка едва ли ще има, кой знае какъв ефект  Thinking Но можеш да си го ядеш всеки ден на обед и вечеря ,и то в количества на супени лъжици, под формата на пастечета за филийката, смесен със други режимни за деня неща. Сутрин е нережимен, освен може би , ако още кърмиш! Тогава може !
 ! И в плодов ден е нережимен, освен ака не заместиш ядките с 2 супени лъжици тахан ! Grinning

Утре съм на въглехидрати и се чудя какво да ям. Имам пълнозърнест хляб, имам пресни печурки и праз.. Дали мога да си направя гъби с праз и да си ги хапна с хлебче?

Може , разбира се, и таханов пастет може да прибавиш ,а бульона 300мл зеленчуков след обяда непосредственно, е  задължителен ! Grinning

ПС. За протокола, и аз прескочих водния ден. Издържах до 14 часа, после щях да припадна и си хапнах. Направо минах на белтъчния ден така да се каже, не съм пробвала да изкарам втори плодов. Уплаших се.

Тахана е много полезен продукт ,ето повече информация , от цитираната в  по-горен пост фитнес интернет-страница:

http://www.bb-team.org/articles/3915_tahan-neobhodim-i-zhelan-vav-vsyaka-kuhnya

Няма нищо, очакваше се ! Grinning :

Организмът ти не е бил подготвен за воден ден , тъй ката не си спазвала правилно диетата- затова не си успяла !

Ако спазваш правилно- другият ще ти е перфектен и любим ден !

Иначе, втори плодов не се прави, отива се директно в белтъчен - тово е правилно !

Цитат на: Гичито

Айде прави си темата и се разкарай! Престани да се заяждаш с всички, изключително досадна си вече!!! Така като гледам какво правиш май имаш нужда от помощ!

Гичито , езика ти не прилича, на възпитан форумен, прочети правилата за обиден език във форуми, какво се прави !
Следващият път , при подобен език, ще се оплача на ТАТИ  ! Naughty

# 740
добро утро на всички! днес деня е на плодове, още не знам какви, но като си изпия кафенцето ще реша! лек и успешен ден от мен и само напред!!!! Simple Smile

# 741
Ms.Gorgeous в този ли клуб играеш?Ако е така имам една много добра приятелка ,която също играе там:)Поздрави я от Велинград!

Общи условия

Активация на акаунт