90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 355
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • София
нормално ли е на 4тия ден още нищо да не съм свалила

Зависи какво е началното ти тегло. Колкото е по-близо до нормалното за твоя ръст и структура, толкова по-бавно и трудно се сваля, защото няма реално какво да се сваля, въпреки твоите точно обратни виждания  Grinning

ами имам да свалям 25 кг та эа това се притеснявам

Без да си написала менютата си няма как да помогнем.

# 691
Здравейте, от скоро време чета форума и  ми е доста полезен! искам да попитам нещо и се надявам да ми дадете отговор на въпроса:
- само 3 пъти дневно ли се храните? аз от скоро сам на диетата и си позволявам да си хапвам и след обяд, към 15 и 30, и вечерята си я правя към 18 и 30 - 19 часа, иначе не издържам  от обяд до вечеря !!!

# 692
Здравейте, от скоро време чета форума и  ми е доста полезен! искам да попитам нещо и се надявам да ми дадете отговор на въпроса:
- само 3 пъти дневно ли се храните? аз от скоро сам на диетата и си позволявам да си хапвам и след обяд, към 15 и 30, и вечерята си я правя към 18 и 30 - 19 часа, иначе не издържам  от обяд до вечеря !!!

Какво ядеш следобед ? .. Хапваш през 3-3:30 часа , а за белтъчения трябват поне 4 часа между храненията   bouquet

# 693
Здравейте момичета:)От вчера съм на този режим,имам много да свалям и надявам се да успея.Искам да попитам кога ядете варена тиква,може ли на закуска?

# 694

Аз лично - да, три пъти.  Сигурна ли си, че порциите ти на обяд са достатъчно обилни, за да те засити Simple Smile
И какво хапваш следобед ?

# 695
ами става въпрос за 2-ри и 3-ти ден, през белтъчния не се чувствам толкова гладна!

# 696
ами пример:
днес ми е въглехидратен ден:
закуска: банан
обяд: 2 парчета баница с зеле и праз
следобед: сладки сълзица - 4 бр.  Embarassed
вечеря: пак баница

# 697
Здравейте момичета:)От вчера съм на този режим,имам много да свалям и надявам се да успея.Искам да попитам кога ядете варена тиква,може ли на закуска?

Здравей, Диди, добре дошла и успех с режима. Можеш да закусваш с варена тиква и да си я хапваш с плодовите дни. Тук има много обичащи тиквата момичета!

# 698
Благодаря за отговора.Да се отчета и аз.    З.киви  О.салата с картоф,боб и царевица+1 домат и зеленчуков бульон   В.само салатката от обяда                                                                                                 

# 699
нормално ли е на 4тия ден още нищо да не съм свалила

Зависи какво е началното ти тегло. Колкото е по-близо до нормалното за твоя ръст и структура, толкова по-бавно и трудно се сваля, защото няма реално какво да се сваля, въпреки твоите точно обратни виждания  Grinning

ами имам да свалям 25 кг та эа това се притеснявам

Без да си написала менютата си няма как да помогнем.

ами днес  менюто ми е в 10 и 30 - 3 кивита ; в 13ч - 1 ябълка и мисля в 5 ч да иэям 1 или 2 грейпфута

# 700
Днес, както разбрахте, ми се наложи да правя въглехидратен. Тъкмо си хапнах пълнозърнесто хлебче с лютеница на обяд и се натресох на един рожден ден на колежка. За да не я обидя хапнах малко торта, а не ми се ядеше нищо. Изядох само блатовете, но ми стана ужасно гузно....  Sad

# 701
  • София
Днес, както разбрахте, ми се наложи да правя въглехидратен. Тъкмо си хапнах пълнозърнесто хлебче с лютеница на обяд и се натресох на един рожден ден на колежка. За да не я обидя хапнах малко торта, а не ми се ядеше нищо. Изядох само блатовете, но ми стана ужасно гузно....  Sad

Не трябва да се притесняваш от мнението на околните. Поздрав и прегръдка са абсолютно достатъчни да не се обиди Simple Smile
В пицарията можеше да си изкараш абсолютно режимен бобов ден- отстъпваш пицата и за себе си поръчваш салата с картофи или царевица (или взимаш пица вегетариана и на другия ден не мислиш какво ще хапваш) - компанията пак би била чудесна.

# 702
Здравейте девойчета! Simple Smile Да се  отчетафи аз.
з-кафе
о-омлет с гъби и зелена салата
в-смятам да е същата

Сега отивам да тичам защото започва да се здрачава Simple Smile))
Обещах да дам резултати ,но кантара нещо ми се скапа,забравих да му купя батерия и в крайна сметка днес ми е 9 ден а съм се мерила само в началото и изобщо не знам какво се случва с мен Sad((
Иначе съм опорита и не се отказвам Simple Smile)

# 703
  • Бургас
strange_love, аз също смятам, че това са просто оправдания Wink Ние тук в управлението сме 30 души, отделно и колеги от обектите черпят. Като се заредят рождени и именни дни, а и други лични поводи, смятай за какви почерпки става въпрос. И ние тук се черпим не с по парче торта, а се опъват софрите и мезета, ядки, баници, каквото се сетиш има Tired Досадно е да те тормозят, че стоиш само на вода, но в един момент претръпваш към тъпите коментари и си следваш целта. Аз, едва когато преминах в почивен режим, започнах да ям на тези събирания и това ми е вечерята /около 16-16.30/. За пицарията мнението ми е същото като на Горджъс. Ако се стремиш към перфектни резултати, трябва да не се поддаваш толкова на изкушенията, а те са навсякъде около нас Peace
Така, мацки, казвам ви чао, отивам на лов за ботуши, после малко танци и довечера ще си посрещам татенцето на летището, че не съм го виждала от 6 месеца и вече ми е едно такова нервно Crazy

# 704
strange_love, аз също смятам, че това са просто оправдания Wink Ние тук в управлението сме 30 души, отделно и колеги от обектите черпят. Като се заредят рождени и именни дни, а и други лични поводи, смятай за какви почерпки става въпрос. И ние тук се черпим не с по парче торта, а се опъват софрите и мезета, ядки, баници, каквото се сетиш има Tired Досадно е да те тормозят, че стоиш само на вода, но в един момент претръпваш към тъпите коментари и си следваш целта. Аз, едва когато преминах в почивен режим, започнах да ям на тези събирания и това ми е вечерята /около 16-16.30/. За пицарията мнението ми е същото като на Горджъс. Ако се стремиш към перфектни резултати, трябва да не се поддаваш толкова на изкушенията, а те са навсякъде около нас Peace
Така, мацки, казвам ви чао, отивам на лов за ботуши, после малко танци и довечера ще си посрещам татенцето на летището, че не съм го виждала от 6 месеца и вече ми е едно такова нервно Crazy

6 месеца.....Лелее как издържа бе човеко хахах.Мъжът ми го нямаше 10 дни и аз оревах света.....
А относно почерпките...хи хи ние в болницата като започнат едни чрепни и като дойдат 3 те отделения ...леле малееее то не са кюфтета ,агнета..пици ама.......АЗ ЗНАМ ЦЕЛТА СИ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт