90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 300
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Момичета,нека спрем с нападките,нека всеки публикува полезна информация и се подкрепяме,а за дългите чаршафи-понеже ДжиДжиБо се аргументира научно  подробно на всеки в километри и много се повтаря,нека е скрит текст и който иска да го чете-така да има мир,де:))).
Не съм съгласна,че вода не трябва да се пие след 20.00,освен,ако наистина не сме грам жадни и се наливаме като жаби/тогава наистина се натоварват бъбреците-не може да си вземем 3-те литра за деня на екс/,но ако имам нужда и ми се пие и си лягам късно-да,ще пия.
А сега за бульоните-и те ли са 30 мин след ядене или непосредствено?Че съм сложила тенжерата да ври със зеленчуков бульонец-да знам..Simple Smile))
И едни пилешки задушени дробчета ме чакат с гарнитура от прясно задушено зеле:)))

Веднага ПристастенаКъмВинцето , веднага след хранене   Grinning! -
Ама ти май четеш, подробно "чаршафите", че гледам, взе точно да спазваш, указаниятя в тях ! Grinning
Което ,много ме радва, разбира се - аз точно затова си губя времето тук ,да помогна на такива ,като тебе, да им е готина диетката и вкусна и насищаща и да си отслабват така с бързи темпове   Laughing !

Водата ,ако си я пиеш навреме,предимно сутрин, не прекаляваш със солта и включиш не много солен бульон от 300мл на обяда и обяда и вечерята са ти ранни 4:30 до 5 някъде максимално да си свършила с тях , тогава имаш време 1- 2 часа до 20:00 да се наливаш само вода  Rolling Eyes и няма да ти се пие след 20:00 !

ДжиджиБо гаранция ! Grinning

Сега помогни ми и ти и кажи как се крият текстове ! Grinning

Че аз досега, нищо скрито покрито ,не съм имала ! Party Party Party

ДжиДжиБо сега отива на любимата си едночасова, вечерна  разходка !  

До по-късно ! Grinning

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 18:24 от GigiBo

# 631
Само като видях 4-5 нови страници, откакто отварях форума сутринта, и ми стана ясно какво е ставало, та скролнах набързо и се убедих окончателно.
Момичета, не се връзвайте, въпрос на време е. Освен това нещата ми намирисват малко на диагноза, но това е друг въпрос и не бих си правила шега с темата.

Аз днес съм много доволна от себе си.
Ден 5, белтъчини
Закуска: банан, чай, 1 ч.л. мед
Обяд: 2 опаковки котидж сирене (общо 300 грама), ама хем бях гладна, хем точно това ми се ядеше, ама мно-го
Вечеря: предстои след около час (към 18:30) - 3 варени яйца с останалите ми около 4 супени лъжици доматен сос с гъби и лук от спагетите онзи ден.
Вода: достатъчно, чай ще наливам от сега, та докато стане време за лягане (поне още 2 чаши, може и 3).
Много кашлям.

# 632
Привет,момичета!
От 2 месеца и половина съм в режимна почивка.През лятото бях на режима и с четене на 1стр. и книгата смъкнах за 3м.-17кг и още 3 до момента + спорт/на 42 години съм вече Mr. Green/
Тези спорове от няколко дни с GigiBo ми напомниха тема-194 от началото на м.юли с ОтслабващаМама.Същият стил- на всяко гърне похлупак, нравоучения и изморително дълги постове ooooh!
GigiBo, очаквам и лекция на тема:"Връзка между 90дд и кръвната група".Доста си компетентна по тази тема,нали? Mr. Green
Успех на всички отслабващи! С воля и търпение се постигат чудесни резултати.Горда съм , че аз съм един от тези примери.

# 633
Привет,момичета!
От 2 месеца и половина съм в режимна почивка.През лятото бях на режима и с четене на 1стр. и книгата смъкнах за 3м.-17кг и още 3 до момента + спорт/на 42 години съм вече Mr. Green/
Тези спорове от няколко дни с GigiBo ми напомниха тема-194 от началото на м.юли с ОтслабващаМама.Същият стил- на всяко гърне похлупак, нравоучения и изморително дълги постове ooooh!
GigiBo, очаквам и лекция на тема:"Връзка между 90дд и кръвната група".Доста си компетентна по тази тема,нали? Mr. Green
Успех на всички отслабващи! С воля и търпение се постигат чудесни резултати.Горда съм , че аз съм един от тези примери.

Е то 17 кила си е нормален резултат, не е чудо голямо ! Thinking

Не е като 30 де ! Laughing

Авторите дават от 18-до 24 за 90 дена ! Сигурно от началните кила зависи 18 или 24  Wink Wink Wink !

Освен това ,ти си спазвала диетата стриктно, не точно както се яде тук, колкото си искаш докато се наядеш и различни готвени манджи на обед и вечеря ! Яла си същото на обед и вечеря и на вечерята половината порция си яла , яла си и здравословни храни, а не филии с лютеница   Laughing !
Филийката и бульона не си ги употребявала, но от това само си загубила, диетата ти е станала по-трудна, скучна и пълна с лишения и към края - даже непоносима  Sad Sad Sad Sad!
Най-вероятно си пропускала и най-хубавото в диетата -въглехидратната вечеря !

Познах ли , Розичке ?

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 18:46 от GigiBo

# 634
Ти, от колко почна, Розичке ?
от 79кг.
Благодаря, за отделеното внимание.Споделяла съм това, което ме е вълнувало по време на режима и съм се опитала да бъда ненатрапчиво полезна на четящите и пишещите.

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 19:04 от roza70

# 635
  • София
Куха лейко, текст се крие в
Отваряш таг ([spoiler ] [/spoiler] )и пишеш вътре. Ясно?
И пак да мине мод, все ми е тая.

Вечерята ми беше в ресторант-  бясна съм ooooh! Пържолата подметка, дебелина на бисквитка Тук, зелевата салата въз солена. Сега ще льокам вода до полунощ. Да си бях яла вкъщи. Crossing Arms

# 636
Здравейте момичета да се отчета след  първия ми воден +ябълки заради антибиотика ден .Вече съм минус 8.300 от началното тегло 6.300 съм свалила благодарение на 90ДД.
Днес белтъчини
закуска ябълка
обяд 3 сварени яйца +салатка зеле
вечеря кашкавал + салата моркови и зеле

# 637
  • Pleven, Bulgaria
Добър вечер
Едва изчетох и половината от страниците днес.
Най-добронамерено искам да кажа на GigiBo,че колкото и да са полезни постовате,като са по половин страница и се повтарят няма кой да седне да чете едно и също.Нова съм,не знам кой е оформил първата страница и какви са проблемите с момичетата(не знам годините и да няма сърдите) които са от началото на темата,но това един казал,че трябва да се прави така,а той не го прави е глупаво,защото всеки си преценява какво да прави и кое е правилно за него.Аз лично когато знам отговора на някой въпрос отговарям,но дали го спазвам си е лично за моя сметка и ще отслабна по-бавно или въобще няма да стигна до тези кг към които се стремя.Вярно мога да си го позволя,защото свалям бързо и точно за 10 дни съм се отървала от тези кг,но не е там въпроса.Първите дни свалих,но сега сякаш съм в застой,но това е резултат от грешките,които правя.Не винаги успявам да спазя всичко.Като искаш да си полезна,на новите като мен,бъди по-толерантна и си напиши всичко,което смяташ,че е важно за режима в един два поста и готова,а който го интересува нещо винаги може да отговориш допълнително.Но тук има момичета,които са свалили доста кг и то по първа страница.И за накрая искам да кажа,да не забравяте,че всеки организъм е индивидуален и здравето е най-важно,а идеалният външен вид се постига с много труд,лишения и упоритост.Тук сме се събрали да се подкрепяме и да си казваме грешките,но не да натякваме,че едно или друго нещо го правим грешно.Всеки има глава на раменете и може сам да преценява.
Извинявам се и за моя чершаф,но не се стърпях,защото тук сме зрели хора,а обстановката сякаш е детска градина.
И да се отчета пак с малко прегрешение,но нямаше как
З:кафе и 2 малки ябълки
О:сандвич с картофено кюфте,защото това беше единственото,което включваше варива
В:една купичка с боб
Утре съм щастлива,че съм на въглегидрати,защото много ви се яде сладко в предвид че съм ПМЦ
и ще спазя така налаганата Греховна и сладка вечеря.

# 638
Момичета,имам още 17 дни до края на диетата и не искам да свалям повече кг.не искам да кльощавея,но май натам върви работата😒.Много ме е яд.Дайте ми съвет какво да правя,да я спирам ли,или да продължа до края. Висока съм 160см.и тежа в момента 52,5кг,искам 53.Ще кажете че 500гр. Не е много,но усещам как върви надолу кантара.

# 639
  • София
Саниани продължавай си докрай, но предполагам, че вече си забелязала от кои храни качваш. Просто си прави режима, но яж тези храни, от които качваш и така ще регулираш процесите. Аз например дебелея от картофи и ако съм в твоето положение просто в деня на варивата ще ям картофи. Надявам се си разбрала идеята.

# 640
  • София
Момичета,имам още 17 дни до края на диетата и не искам да свалям повече кг.не искам да кльощавея,но май натам върви работата😒.Много ме е яд.Дайте ми съвет какво да правя,да я спирам ли,или да продължа до края. Висока съм 160см.и тежа в момента 52,5кг,искам 53.Ще кажете че 500гр. Не е много,но усещам как върви надолу кантара.
Завърши си режима, но хапвай по обилни порции, прибави и хляб към обяда.
Ако имаш сериозни притеснения, че може още доста да свалиш- последните 10 дни може да спреш с плодовите и да правиш по 2 белтъчни:peace:(само в краен случай)
С Нана сме писали заедно.

# 641
  • Пловдив

На мен ми пречи повтарянето на едно и също.
Друга тема  не може да се пусне. За един режим/диета може само по една (справки- ЗлаВещица)

Правилно  Peace

Поради зачестили оплаквания и доклади и поради лични наблюдения искам да помоля най-любезно GigiBo да бъде по-умерена в изказванията си, по-пестелива в словоизлиянията си, да се придържа към правилата в режима, а не да популяризира личните си интерпретации и изцяло да прекрати личните нападки и обиди към другите потребителки!

# 642
Лелееее,какво се случва тук -незнам.Направо съжалих и се чувствам гузна за двете палачинки, които изядох снощи.Sad Чета форума и наистина съвсем се обърках.И все пак да дам отчет(нали това е идеята на темата:да споделяме и да се подкрепяме:))Днес плодов:
з-вода
о-12:30-3 ябълки малки
в-18:30-2 ябълки и една круша
и вода,вода,вода Simple Smile : Simple Smile

# 643
божее, какво се е случило пак днес, наистина стана много дразнещо вече.. GigiBo, до там ли падна, че да се ровиш да търсиш кой колко е свалил. И се продължава с това за спорта и водата- ми хубаво не пий и не спортувай, но защо го налагаш на всички. Всеки сам си преценя, разбрахме твоето мнение по въпроса, не е нужно да го повтаряш по 239852 пъти на ден.

днес съм на протеини
З 2 сини сливи
О сьомга с краставици и филийка хляб
В 3 малки пилешки бутчета и домати

# 644
  • Бургас
Добре, че се намеси модератор, мислех да информирам вече Tired То, бива - бива, ама това вече минава всякакви граници Whistling
Асда, нЕма да се плашиш от едни палачинки сега Wink, ок са си.
ГигиБо, не те знам на колко години си, колко деца си родила и колко диети си правила, но имам новина за теб - всички тези неща, взети заедно неминуемо оказват влияние върху кожата. И аз преди 10 години свалях от раз 10 кила без отпускане, но сега нещата стоят маааалко по-различно и са си нужни повече усилия. За свинското със зеле пък думи нямам - свинско със зеле, сготвено в гювеч примерно, с нищо не е по-нездравословно от пържола и задушено зеле. Хайде, моля ти се, да не заблуждаваш хората, че готвенето в този режим не е препоръчително Stop
Саниани, изкарай си докрай. Аз имах същите притеснения, но ето 6 месеца и половина след началото на режима, си задържам исканите кг.
И отчет за деня - приключих с въглехидратна вечеря в 16.30 Crazy

Общи условия

Активация на акаунт