VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 713
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Гласувах. Предполагам Къци ще си отиде, тъй като има много негативи срещу него. Той би избрал може би "враговете" си за капитани - Златка и Фънки(за него няма опция за избор) и може би, би дал медальона си на Мариана.

# 182
  • София
  Юлиян пак оплюва Къци, трепери му гласът чак, не може да му прости,че излезе преди него.Явно твърдо са решили да го изкарат тази вечер.

# 183
Английския на Мариана е ужасен...Даже Златка се справя по-добре май.

Аз придобих самочувствие като я чух Laughing

А, то пък защото на Ханес е много хубав - "уоманс"  Laughing
Нали се разбират някак хората на лош английски, да са живи и здрави.
Някой ден той ще научи български или тя италиански/ немски.

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 10:56 от Кинче Кривошапкова

# 184
  • София
Ако още някой каже, че Никол е "детенце", ще повърна Sick

# 185
  • Някъде в Матрицата
amsimom ,   bouquet  bouquet  bouquet

Ето заради такива постове, тази тема е толкова готина!  Grinning

# 186
Лека и весела седмица на всички!  Blush Вчера по късна доба он-лине излъчването даваше брилянтен звук и картина на тройката Мариана,Фънки,ханчо потънали в приятелски разговор на английски, чат пат преминаващ в български. Общия разговор така разпали Фънки , че наред с уверенията към Мариана колко добра и талантлива е , нападна „Лиляна Иванова ,която не можел да понася '    и „онова недоразумение Васил найденов“, Данчето Христова, Хранова....В типичния си грубиански стил отряза главата на всички от поколението им, „щото им било лесно и ги носели на ръце , пък те били едното нищо“....Преди да изкажа личното си разочарование от човека Фънки , нека обясня ,че обичам рока и то в най-тежката му форма heavi metal , това Металика, Гънс,Слеър., Мегадет...просто съм потънала в рока на 80те . За човек с моите вкусове е нормално да не слушам Лили и Васко , но да отречеш с лека ръка качествата им, да говориш обидно за тях ,като си признаеш,че нямаш идея как да се оправят нещата с вкуса на публиката днес показва само интелектуална ограниченост. Може да е велик промоутър и богаташ, но да сриваш авторитета на другите не повдига твоя. Лили пълни зала „Арена“, Васко може да те разплаче с някои от песните си, песните на Йорданка Христова и Маги Хранова винаги са били култура, а не халтура. И това дебело ,безволево човече, дето няма една лична запомняща се песен и незнайно чии пари е прало в началото на промоутърската си дейност , обиди с две думи стотици хиляди българи и лично мен като фен на рока с тесногръдието си. Каква е тая бг карма , да сриваме сами авторитетите си, защо Лили Иванова да не е пример за отдаденост на кариерата и да не се гордеем всички с таланта и, независимо дали слушаме този тип музика. Не повдигам дискусия за или против Лили и останалите от миналото певци, само изразявам личното си омерзение от Фънки , отхвърлям поведението му , хумора му е грубиянски и няма нищо общо с     рок стила. Фънки вън . smile3511
И да кажа добра дума за Къци, най- после стана ясно защо Слави го е нападал толкова , за да освободят място за Ефтим Милушев като продуцент/ и перачка на парите,на един строител на магистрали днес/. Щото си помним Ефтимчо като пъпчивеца изскачащ с маската на Зоро и после изведнъж – продуцент, Сървайвър...Жалко,че за да наложат един, сринаха авторитета на друг/в случая Къци/. Щото и за шоу от неговия тип си има публика, нали.
Оффф, извинявайте ако съм досадила, ама само два погледа хвърлих и попаднах на разговори ,които ме хвърлиха в размисли и страсти за мизерната душевност на изявените българи.

# 187
Тоя Ханес до края ли ще седи там, че не разбрах Rolling Eyes

# 188
Тоя Ханес до края ли ще седи там, че не разбрах Rolling Eyes

не, днес или утре си отива.

Златито е грабнала прахосмука

# 189
Ако още някой каже, че Никол е "детенце", ще повърна Sick

Да и аз.На нейните години имах ''детенце'' на 4 години ooooh!
Чудя се дали  вече възрастовата граница за дете от 18 г. не са я вдигнали на 26-30г.?Пък аз да не съм разбрала Tired

# 190

Еми да! Ти не си разбрала Mr. Green

Къцерицата с метановата кола в замъка си в Драгалевци!

# 191
  • гр.София
  Юлиян пак оплюва Къци, трепери му гласът чак, не може да му прости,че излезе преди него.Явно твърдо са решили да го изкарат тази вечер.
Peace

# 192
Ох, писна ми тоя Юлиан да говори за тия ролери...

# 193
  • Във въображаемия ми свят
Запис

# 194
Ох, писна ми тоя Юлиан да говори за тия ролери...

Искам да излезе Къци, но се страхувам именно от медийното му нашествие после  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт