VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 713
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 195
Мариана каза Ханчо е до утре! Майтап ще е аз ако излезна днеска той ще остане до утре с вас!
Мисията им довечера е на живо Геро да им задава въпроси тип "Горчиво"
Тоест на Маряна ББ и гласи сватба!

Камелия / или Никол не разбрах коя по гласа започна да разказва на някой че Къци я приклещил и почнал да и задава въпроси за снощи и тя отговорила ..Къци дай да не почваме този разговор.... и тук резнаха звука

# 196
Къци е като селска клюкарка.

# 197
  • SF
Според мен под "детенце" се има предвид не толкова годините й, колкото поведението й и приказките и писмата от мама. Но Никол, умна и красива, но не е интересна за формата. Шушу-мушу и само това видяхме от нея.

Не разбрах, когато тя и Орлин разкриха мисията на Ханес и Мариана, замълчаха ли си или показаха колко са прозорливи, както Мариана направи с мисията на Люси и Камелия.

Камелия също разкри, че това е мисия и то още докато "вихреха скандала". Но тя си замълча.

Питам, защото Гала каза в предаването си, колко достойно е постъпил Багата, когато не е издал мисията на Камелия, въпреки че след като тя приключи, той заяви, че е знаел, че е мисия. А сега по времето на скандала между младоженците, той се обади и веднага каза "Това е мисия!".
Последно, кое е достойното - да си траеш или да издадеш?

# 198
Ами достойно е, нали като спечелят мисията печелят всички  Peace
Аз също се чудех на акъла на Орлин и Никол, що ли не си траят  newsm78

# 199
Питам, защото Гала каза в предаването си, колко достойно е постъпил Багата, когато не е издал мисията на Камелия, въпреки че след като тя приключи, той заяви, че е знаел, че е мисия. А сега по времето на скандала между младоженците, той се обади и веднага каза "Това е мисия!".
Последно, кое е достойното - да си траеш или да издадеш?

Сега по повод бързата му реакция  ще го изкарат, че е много умен, схватлив и колко бързо му тече мисълта, все качества достойни за победител. Няма за какво да се притесняваме кое е достойно и кое не.  Grinning

# 200
Оставете на мира Юлиан.Характера му доста силен и опърничав.Всеки човек си има своите плюсове и минуси
Съдейки по фейзбука Къци е аут .Злати има много фенове които я подкрепят ,Мариана остава заради сватбата си.Така ,че е ясно кои излиза довечера.Според мен този сезон на Вип Брадър 2012 ще бъде спечелен от жена.Поради простата причина че мъжете се поизложиха и то доста  Laughing

# 201
Ами достойно е, нали като спечелят мисията печелят всички  Peace
Аз също се чудех на акъла на Орлин и Никол, що ли не си траят  newsm78

Щото с мисията на Люси и Камелия , не спечелиха всички . И сега от къде да са сигурни , че от мисията на Мариана и Ханес печелят всички , а не само Мариана И ханес ?  Wink

# 202
Между другото жените и мъжете ясновидци получават различна космическа информация. На жените им се казва, че ще излезе Златка, а на мъжете , че тя ще остане Grinning Grinning Grinning

# 203
  • гр.София
Оставете на мира Юлиан.Характера му доста силен и опърничав.Всеки човек си има своите плюсове и минуси
===  Laughing
ами ние сме го оставили,поне аз и не искам даже да го виждам,ама той не ни оставя.Пази боже от такъв силен характер bash smile3506

# 204
Съдейки по фейзбука Къци е аут .Злати има много фенове които я подкрепят ,Мариана остава заради сватбата си.Така ,че е ясно кои излиза довечера.Според мен този сезон на Вип Брадър 2012 ще бъде спечелен от жена.Поради простата причина че мъжете се поизложиха и то доста  Laughing

Пише се "фейсбук".  Peace

# 205
Знам си аз, че от мен нищо не зависи за развитието на ББ. И да гласувам, и да пасувам, решенията ги взима големия брат. Аз мога само да наблюдавам театралната постановка, която ми се представя. Подбрани моменти, изрязани други.
Участници като Камелия и сега тризначките не разбирам какво правят вътре. Но пък виждам как Камелия остава винаги на завет. И току виж тя спечели.
На края ще ме е яд, че съм гледала това предаване.
Връщам да изчета назад какво е писано.

# 206
  • SF
Юлиян обикаля всички предавания, вече започва да ги повтаря и дъвче само едно и също.
Още не могат да преживеят носията за Памела от преди 2 месеца. Толкова ли не се издъни и с друго този Къци за това време????
Втората му любима тема е фланелката с морското дъно и клипсовете.
Третата е Биг Брадър с тортите и неуцелването на Фънки.
Довечера, ако е поканен в студиото на ББ, пак ще спомене фланелката, носията, тортите...
Ето, че едни и същи хора се интересуваме и гледаме ББ и имаме времето да го правим. Много голяма скука лъха от интервютата на Юлиян. Едно, че повтаря Кристина, която излезе преди него и вече предъвка тези неща, а другият проблем е, че така зацикляше и в къщата и навън, че не може да отпусне.
Къде му е интелигентността на този мъж??? Може да знае разни факти от справочниците, но държанието му е на не много интелигентен човек.
Фънки е същата работа. Влезе в образ, хареса се и ще се удави в него.
Без тези интелигентни играчи, Къци можеше да си остане една незабелязана мижитурка, която си свири на кавал в леглото и от време на време си готви рибите в другарски шеги и закачки, които на нас, публиката, не им се харесват.

# 207
Ох, писна ми тоя Юлиан да говори за тия ролери...

Искам да излезе Къци, но се страхувам именно от медийното му нашествие после  Mr. Green
Ами нека си постои още в къщата, щом толкова се страхуваш.
Аз нямам нищо против.
Laughing
Време й е на Златка да излезе и да остави готованците в къщата да се
оправят сами - гладни и в мръсотията, от което ще настанат и скандали.
Това, че от самото начало се хвана доброволно да им слугува,
а чак след месец и нещо се сети да роптае е странно. Rolling Eyes

# 208
Оставете на мира Юлиан.Характера му доста силен...................
newsm78
Силните мъже не се държат като ощипани девственици, като загубят.Те знаят и как да печелят, и как да губят.
Юлиян е комплексиран и завистлив мЪЖ.На всичкото отгоре се оказва, че не е и толкова умен и интелигентен.Един интелигентен човек ще знае кога става за посмещище и ще спре да се излага.
Оказва се, че Юлиян и това не го умее....продължава да се излага като кифладжия, признавайки по този начин, че Къци наистина с търпението си (незнайно защо наричано тук малодушие) се оказа по-силен от него.

# 209
  • ЯМБОЛ
                     А,няма да останат гладни,ВНЛ ще ги хранят,ще мият чиниите,не ги мислете.Обаче Фънки ще остане без стабилната си подкрепа срещу Къци.

Общи условия

Активация на акаунт