VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 712
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 225

Силен е бре ..  Ламанша ще преплува, само да се засили достатъчно  Laughing а с един отзад ще стигне бреговете на Нова Англия   Mr. Green
И нека си пишат -  то си е все едно и също, но за сметка на това пък много пъти  Wink

# 226
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за темата   bouquet

# 227
  • гр.София
току ща съобщиха от Нова тв
Златка -50%
Марияна -40%
Къци - 10%
за изгонване! Simple Smile

# 228
Златка -50%
Марияна -40%
Къци - 10%

Е нали вотът е положителен, какво изгонване пък сега? Laughing

# 229
Сега по новините дадоха ,че според анкетата но Нова ТВ най много отрицателни гласове има Златка  и ,че най много хора желаят тя да напусне

А Къци е с най малко отрицателни гласове и само 10% искат той да напусне Вб

Казах ви аз ,че Къци ще го оставят.Златка вече я изчерпаха.
Плака за Багата , плака за Миро,сега за кой да плаче

# 230
  • гр.София
Златка -50%
Марияна -40%
Къци - 10%

така каза водещата на въпроса "кой искате да напусне къщата " най малък шанс има Къци newsm78

# 231
Къци силен мъж  Shocked, жива да не бях.....
 Joy
А ти как наричаш човек, който не се поддава на провокации, не счита за нужно да пада до нивото на Юлиан, ФЪнки и кЪмпани?
Ако си спомняш, само веднъж Къци не се сдържа и заби направо на Юлчо контравъпросите, пък Юлчо взе да пелтечи, и да извърта....нямало да отговаря на въпросите на Къци, щото били агресивно зададени.      Shocked
Къци и агресия?    Joy
Всеки простак може да ръси идиотизми, но не всеки може да запази самообладание в присъствието на такива.

Аз си признавам, че самообладанието на Къци и игнора на простотията, които е постигнал, за мен са все още недостижими.Опитвам се, но.... ако към мен подхождаха  с подобна агресия и тъпота, Фънки и кЪмпани отдавна щяха да са разпердушинени.  

# 232
  • Варна
Златка -50%
Марияна -40%
Къци - 10%

така каза водещата на въпроса "кой искате да напусне къщата " най малък шанс има Къци newsm78

Според мен водещата нещо не е била в час относно това,че вотът е положителен.  Peace

# 233
 Страхът на Къци да отвърне на "агресията" няма нищо общо с възпитанието му. Wink Толкова е просто. Grinning

# 234
Добро утро Wink
Благодаря за новата темичка    bouquet

На плеймейтката Златето
силата и е в каратето,
няма тебе, няма мен
так-так и си сразен.

Тя работливо е момиче
никой не смее да отрича,
готви, чисти, мие  и пере
так-так и всички са добре.

Сутрин фитнеса посещава
да извайва чудно тяло,
спазва всичко в норма
так-так и е във форма.

Дъждец щом леко завалява
съблича дрехи и припява,
впуска се в танци с ритъм нов
так-так и стрийптиза ни е готов.

Понякога нервите са и пожар
крещи и вика като на пазар,
гласът на Къци щом дочуе
так-так и гол ще го събуе.

Но зад всичката и веселба
крие се чувствителна душа,
само Багата не и се дава
так-так при него не минава.

Успешна нова седмица, изпълнена с хубави мигове и емоции!

Супер! И съдържание, и форма.   bouquet

# 235
Още ли Къци дъвчете? За мен наистина се владее, не е агресивен и е доброжелателен, Но само на думи. Сам не усеща как дразни хората с дребнавостта си  и с вечното желание нещата да станат по неговия начин. Другите (Юлиан, ФЪнки и кЪмпани) не искам и да ги коментирам . Много ми паднаха в очите, особено Юлиян и Фънки. Аз залагам , че ще напусне Златка.

# 236
Къци силен мъж  Shocked, жива да не бях.....
 Joy
А ти как наричаш човек, който не се поддава на провокации, не счита за нужно да пада до нивото на Юлиан, ФЪнки и кЪмпани?
Ако си спомняш, само веднъж Къци не се сдържа и заби направо на Юлчо контравъпросите, пък Юлчо взе да пелтечи, и да извърта....нямало да отговаря на въпросите на Къци, щото били агресивно зададени.      Shocked
Къци и агресия?    Joy
Всеки простак може да ръси идиотизми, но не всеки може да запази самообладание в присъствието на такива.

Аз си признавам, че самообладанието на Къци и игнора на простотията, които е постигнал, за мен са все още недостижими.Опитвам се, но.... ако към мен подхождаха  с подобна агресия и тъпота, Фънки и кЪмпани отдавна щяха да са разпердушинени.  

Нищо не си представям аз, само  си плюя в пазвата такъв мъж да не ми влиза в къщата, че и щерки имам  Laughing Човек, който си проси провокации и подигравки ежедневно, ежеминутно, явно си е нещо сбъркан, не може пък всички в къщата да са толкова зле, само той да е в ред  Naughty Една Марияна го защитаваше вече е тя вдигна ръце. Защо не нарочиха някой друг и с него да се гаврят  newsm78
 На крива ракета космоса и пречел, нали знаете  Mr. Green

# 237
Браво, Къци бил виновен, че онези дебили го обиждат и се държат просташки....невероятна логика..... ooooh!

# 238
Браво, Къци бил виновен, че онези дебили го обиждат и се държат просташки....невероятна логика..... ooooh!
Много ми е интересно тези "дебили" що не се държат просташки с някой друг?  newsm78 Толкова хора бяха в къщата, сега са по малко, но въпреки всичко само с Къци се шегуват.

# 239

А защо не е друга жертвата ви питам аз? Този просто си плаче да го дразниш, аз от далеч не мога да го трая, представям си вътре какво е. Не се ли замисляте, фенките му, защо никой не го подкрепя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт