VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 713
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 255
Аз писах по-назад в темата защо всички се присламчиха към "силните"-Фънки и сие, или са просто безразлични.....В къщата е както е и навън.Стадото се ориентира към този, който демонстрира сила.
Полза и интерес.
Още:В Бг в момента е куул да си простак, да си циничен, да си грубиян, да демонстрираш колко си по-по-най от всички .... Защо очаквате в къщата да е различно?
И там простотията е на пиедестал.Или повечето се правят, че не я забелязват.
Само Къци не реагира според очакваното стадно чувство и стана Черната овца.
Така е в човешкото , а и не само , общество:от яслите до старческия дом....   Laughing

И къде точно "В Бг в момента е куул да си простак, да си циничен, да си грубиян, да демонстрираш колко си по-по-най от всички ...."?!
Има някакви хора, които се държат така, имат си съответно и почитатели, но да ме убеждаваш, че това е идеалът на всички българи, айде моля те.  Naughty
Още по-невярно е, че Къцко нарочно не реагирал стадно - старае се той, мнооого се докарва на силните, само дето изобщо не му се получава, затова отвреме - навреме проявява детински инат за глупости, въобразявайки си, че проявява достойнство. И съвсем стадно завери прави, чак тризначките четкосва на интелект, само и само да се набута в някое, макар и ню-ню стадце.

# 256
Цитат
нство. И съвсем стадно завери прави, чак тризначките четкосва на интелект, само и само да се набута в някое, макар и ню-ню стадце.
Точно!
И аз попитах  като какво ще обяснят  желанието на Къци да сформира фронт срещу другите и то навирайки се в тоалетните

# 257
Е как така от началото - Биянка до скоро ми повтаряше, че е крайно и все повече изолиран.

Вижте.. разберете се гледащите...  Laughing

На секундата! Мненията ми стоят, могат да се прочетат.
Сто пъти повтарям, че Къци не е никаква жертва и никой не го изолира, тъкмо напротив.
Той сам се изолира, когато реши да влезе в роля. Крие се в стаята и си хрупа ли, хрупа ли. В почивките, разбира се, си мери кръвното.

За два дни гледам не сте сменили плочата.
С този уклон на тема, скоро в ''Дом и семейство'' ще трябва да я преместят. Grinning

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 15:02 от Бианkа

# 258
някой знае ли кога е финала и колко човека трябва да останат?

# 259
То май на финала в къщата ще има повече хора, отколкото влязоха Simple Smile

# 260
Добре замислете се , че не е нормално който излезе от къщата да обяснява колко готин и приятен е Фънки и колко дразнещ е Къци, а само за вас да е обратното. Не е нормално всички да се против Къци вътре, а вие да ми обяснявате за принципа на стадото. И уж неутралните едвам го понасят. Значи явно вие не виждате това, което се случва вътре или Биг Брадър много умело направлява вашите настроения и ви втълпява, че Къци е жертва, А останалите агресори. А това очевидно не е така и самия Къци си го каза в интервюто. Но вие явно сте слепи да го видите и постоянно плюете по Фънки и Юлиян. Разберете не е нормално в къщата да се случва едно, вие да виждате нещо съвсем друго.

# 261
http://vbox7.com/play:m8ba4f8fda
поздрав за почитателите на таланта Къцев.Към 2.15 мин избива рибата с цигулката и изобщо многоооо смях  Joy Joy Joy

Чудя се,при толкова много опустошен алкохол в къщата и толокова изпразнени бутилки,Къци как не им е посвирил на шише още  newsm78

# 262
Чудя се,при толкова много опустошен алкохол в къщата и толокова изпразнени бутилки,Къци как не им е посвирил на шише още  newsm78

Те няма да оценят таланта му 'що да се хаби Simple Smile

# 263
Орльо по потник дават сега на стрийма, ние с Къцко се занимаваме... ooooh! ooooh!
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 15:21 от usmihni_mi_se

# 264
Останаха малко мъже-Орлин, Къци, Благой, Фънки.

Фънки има иронично чувство за хумор и винаги гледа някой да клъвне и да окарикатури.Така беше и в като жури-коментираше външност и способностти и е докарвал участници до рев.Шегите не съм му уместни, а доста злобни на места.

Наострил се е срещу Къци, защото гледа да останат малко кандидати от мъжете,  просто много целенасочено се стреми към наградата.

Благой.Пасивен, прикрит, заспал.Обърна престоя в къщата на почивка, отказва и мисии.Не влиза умишлено в конфликти, за да не си навлича врагове, а и както каза Златка трябват му пари.Примирена главица сабя не я сече.Няма личностни качества, който да го открояват, лидерски също, доста е безличен.Не си представям той да е победител както са го нарочили.Нека си е шампион, но само в спорта.

Предпочитам хиляди пъти някой с характер пък бил и отрицателен герой.

На другите двама симпатизирам.Жените не ги коментират те ще си изкълват главите взаимно.

# 265
току ща съобщиха от Нова тв
Златка -50%
Марияна -40%
Къци - 10%
за изгонване! Simple Smile
Според мен водещата не е била в час ще сега вотът е положителен а не отрицателен.И точно тука е станало объркване. Ще напусне човекът които има най малка зрителска подкрепа.То анкетата на бг мама е много по точна и досега няма грешка

# 266
Гледах интервю на Юлиян при Венета Rolling Eyes Този човек не го ли заболя устата да повтаря следните неща:
1. Как Къци кара кола с ролери... (следва бурно възмущение)
2. Тениската с морските мотиви - тук детайлно се описва разговорът им.
3. Уменията на Къци или липсата на талант.
Ми като си пич и голям мъж, приеми, че си излязъл, спри се с тази жлъч и замълчи. Щеше да остави много добро впечатление, ако беше казал "Абе, Къци си е дразнител, ама ей ме на - излязох, сега ще му се смея отвън..." А той като малките деца - Къци това, Къци онова...
Според мен тази вечер ще излезе Златка. Симпатизирам й единствено за добродушния характер, прикрит с образа на мъжкарана. Иначе не съм особено впечатлена от нея. Ако на мен някой ми крещи така, както тя навиква в къщата, няма да мога и минута да изтърпя.

# 267
Аз се чудя по договор ли трябва да обикалят всичките тези предавания, след като излязат от Къщата.
Ако съм запомнила правилно от прочетеното тук, ходят при Гала и  Венета. От техните разговор ми се върти някакъв спомен, че и в някакво радио трябваше да ходят. Къде още споделят впечатленията си от престоя в Къщата?

Най-накрая го видях Фънки с прословутото трико. Joy

# 268
Интервю на Юлиан при Съпругите в Станция нова.
http://play.novatv.bg/play/287345/?autostart=true
Ето тук се вижда истинския Юлиан.Междо другото интервюто със него в Горещо е направено в четвъртък когато емоциите още са преобладавали .А в събота е било излъчено на запис
Станция нова Юли направо сияеше ето такъв искам да го виждам по интервютата .
А за довечера които се представи най добре в Училище за звезди той остава

# 269
За Къцко имам бегли лични впечатления отпреди 15 години поне - наблюдавах го как се държи след края на едно от неговите тв предавания - приличаше на малко надуто японско петле и никак не ми се понрави тогава. Сега в къщата наблюдавам съвсем друг човек и ако това е истинска промяна, просто му свалям шапка, а ако е някаква стратегия, към която той стриктно се придържа вече втори месец, то тогава, освен че му свалям шапка, му се покланям и до земята за волята и усилието да се придържа към някакъв предварително начертан план докрай.

Общи условия

Активация на акаунт