VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 713
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 375
Патрашкова, още по-злобна е станала, защо така мъжО и  не е ли уважава, я от кога е излязла Joy Joy

Мъжът на Патрашкова няма време и за нея, мноУ уважава стажантките и младите колежки в редакцията. Mr. Green

# 376
Димитър Станчев също е опериран от чувсво за хумор.   ooooh!
Добре поне, че уточни че ще защитава Къци, който виждаме в къщата, а не Къци, извън нея. Защо прави това разграничение?  newsm78

# 377
Продуцентите ще запазят Къци за да му отрежат главата на финала в Вип Брадър 2012 .Като го изправят на финала срещу Орлин.И Орльо побеждава Къцоран.Няма по гадно нещо от това да мислиш ще си победител и после на финала загубваш.Едва ли сте го преживее.
А Патрашкова се излага Laughing

# 378
Димитър Станчев също е опериран от чувсво за хумор.   ooooh!
Добре поне, че уточни че ще защитава Къци, който виждаме в къщата, а не Къци, извън нея. Защо прави това разграничение?  newsm78

Защото сега са му платили за това

# 379

Ако днес Златка не си тръгне ще имаме Пълен триумф на простотията.

Ще имаме и не само. Даже вече започвам да си мисля, че тя ще спечели като гледам колко я подкрепят във фейсбук, в пъти повече от другите двама.
Златка за тийновете е като Апостола. Laughing

# 380
Искам Мариана да си ходи...ама няма да ми се сбъдне искането......

# 381
Дано Къци не се обърка да разказва вицове,докато продава хот-дог,че му отиде мисията на кино....няма начин да не го разпознаят   тогава  Joy

# 382
Не знам злобна ли е или е неориентирана. Започнала е да се върти като ветропоказател и най-накрая ще я издуха вятъра.
Не мога да повярвам Ники как се включва с определено ясно изразено мнение. И това ми ти бил модератор Crazy

# 383
  • Велико Търново
Защитникът е железен.

Патрашкова си намери масйтора. Много ми е противна. #Cussing out

Хич не обичам Д. Станчев, но в този случай много му се радвам как затапва Патрака. А Ники Кънчев е отвратителен. Един водещ трябва да е безпристрастен, а не да изразява симпатиите си.

# 384
Ама на ''защитниците'' им плащат ли? Аз все си мислех, че са приятели на номинираните и са посочени от тях за лица, които ще явят на добра воля да ги защитатват.

# 385
Ама на ''защитниците'' им плащат ли? Аз все си мислех, че са приятели на номинираните и са посочени от тях за лица, които ще явят на добра воля да ги защитатват.

Така е както мислиш ти Peace не им се плаща на защитниците..

# 386
Може ли един нашийник и за Патрашкова - да и пуска ток, когато почне да говори глупости, че то при нея спирачка няма...

# 387
Станчев направо я срива Патрата.
Тя направо трепери вече Mr. Green
Много е забавно днес.

# 388
  • София
Този Станчев прилича на  стар английски аристократ-гей, Laughing Laughing Laughingда вземат да се вземат с Орльо,  така или иначе при появата му  с Каффе се носеше слух че , е на другия бряг Joy

# 389
  • у дома
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт