VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 710
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 795
Къци повече няма да го номинират,защото видяха,че го връщат в къщата Peace

Няма кой друг да номинират. Без него всички други са си групичка. Само той се явява отцепник. А, и вече са на края на шоуто и те не искат той да остане на финал.

# 796
То е ясно, че за пари го правят. . Само не ми е ясно Фънки, дето казвате, че е милионер, а и е видно че неговия бизнес върви добре, какво прави вътре? 
Фънки е купонджия. Допускам да там и заради купона, а и заради популярност все пак. Нещо като Митьо Пищова  Mr. Green

и аз мисля,че става въпрос за доста пари - та кой ли би отказал лесни пари + безплатно пансионче и малко купонче Mr. Green  .Една потребителка беше направила графика на бизнеса на Фънки - оказа се ,че от известно време върви надолу

# 797
Интересно Златка досега е нямала богато гадже..... освен "ЕДИН МНОГО БОГАТ ГРЪК"... и сегашното и гадже, което и "ДАВА МЕСЕЧНА ИЗДРЪЖКА ОТ 2000-3000лв", както самата тя сподели на Карбовски... а може би и др. знайни и незнайни... Wink

Един много богат грък? А колко ли са били по-бедните гърци? Само можем да гадаем, но като се има предвид какво им се случва на нашенките в Гърция, особено на по-младите, попаднали сред гръцките нерези... Joy

# 798
Само исках да коментирам, не е ли чудно как г-жа Патрашкова не вижда, че точно Къци е пример за бунтар и човек със собствено мислене, а нейната възлюблена Златка е примиренчески настроена робиня?

Къци влиза там с всичките си особености и странни прищевки, не ги крие, не се прави на удобен за другите, а постоянно иска от ББ всяко нещо, което смята, че заслужава, за да живее добре. Не е ли това именно типът човек, който ще протестира утре срещу лошо управление и ще иска по-добър живот? Междувременно, Златка постоянно на всички обяснява как много да не знаят и да не искат, защото и тя много неща искала, ама се примирявала и това е. И ги бие едва ли не по главите, да не би случайно да проявят някакъв каприз, та всички като нея да стискат стадно зъби.

# 799
  • София
В сайта на Биг Брадър има още една въпросителна, още някой ли ще влиза?

# 800
..... дори и Гларуса ги бие в много отношения  Joy
Аа, Гларуса е класика в жанра  Mr. Green
  Joy Така си е , толкова си е повярвал че е плейбой  Mr. Green , та чак си е пуснал и секс - видеоклип в мрежата, с нейно величество Христина- Приморска   Mr. Green
Shocked Сефте чувам.

# 801
Joy Joy
Айде и къщата на Баш Баай Брадър.  hahaha ВНЛ
Е, нЕма такъв смях.
Особено като ги пита дали знаели азбуката.Едната знаела до "К", другата до "Ф", а третата до "Я"...
 Joy Joy Joy
И аз не познах кой ще изгонят, но защо ли да се учудвам?! Thinking
Но поне за капитаните бях права. Simple Smile

# 802
Добро утро Hug

Олимпиада

В къщата цари мълчание
Къци прави съчетание,
към него Фънки поглед вперил
да се смее ли, да реве ли?

Ако Джони Деп го бе видял
веднага би му завидял,
и лошите карибски пирати
на сихронно плуване да прати.

Някъде из под водата
глас разцепи тишината
"Вдигнете ме, вдигнете
на раменете си ме поставете".

Златка и Никол недочули
помислиха,че нападат ги акули,
но гласът из под водата
отново сцепи тишината.

"Лек съм, лек, не се чудете
най-отгоре ме качете
и нали съм си различен
на върха на пирамидата ми тича."

Леко пришляпа се във водата
Къци подаде си главата,
Златка нервно се развика
и отново надолу го натика.

Никол изобщо не разбра,
че водеше се там борба,
а че в басейна плува с акула
и дали ще и се скара мама я вълнува.

Публиката бе изумена
от тази неповторима сцена,
единодушно журито реши
"Златке, победителят си ти!"

Лек и успешен вторник, много усмивки и хубави емоции!

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 08:23 от amsimom

# 803

Златка и Никол недочули
помислиха,че нападат ги акули,
но гласът из под водата
отново сцепи тишината.

rotfImao rotfImao rotfImao
Уникално!!!
Благодаря за хубавите емоции, amsimombouquet

# 804
  • София
amsimom, кога успяваш да ги напишеш, поздравления.   bouquet

# 805
           И днес двора е все така интересен за драгите зрители явно!

# 806
Един много богат грък? А колко ли са били по-бедните гърци? Само можем да гадаем, но като се има предвид какво им се случва на нашенките в Гърция, особено на по-младите, попаднали сред гръцките нерези... Joy

Оффффффффф ooooh! От "нашенки" до "нашенки", има огромна разлика. Айде спрете се с тия прости обобщения, че напомняте за разделен на 3 мозък Tired

# 807
  • София
Страхотна си, за поредна сутрин припадам от смях!!!  Hug

# 808
Само исках да коментирам, не е ли чудно как г-жа Патрашкова не вижда, че точно Къци е пример за бунтар и човек със собствено мислене, а нейната възлюблена Златка е примиренчески настроена робиня?

Къци влиза там с всичките си особености и странни прищевки, не ги крие, не се прави на удобен за другите, а постоянно иска от ББ всяко нещо, което смята, че заслужава, за да живее добре. Не е ли това именно типът човек, който ще протестира утре срещу лошо управление и ще иска по-добър живот? Междувременно, Златка постоянно на всички обяснява как много да не знаят и да не искат, защото и тя много неща искала, ама се примирявала и това е. И ги бие едва ли не по главите, да не би случайно да проявят някакъв каприз, та всички като нея да стискат стадно зъби.
Не виждат!    Laughing
За другите в къщата, за Патрашкова , а и за доста от тук пишещите начинът на живот и изискванията на Къци са .....битови капризи.
А истериите Златкини се определят като бунт.....

Аз съжалявам, че излезе Мариана.Не слушам Бг музика и инцидентно само съм я виждала в разни предавания, нямах мнение за нея.В къщата обаче видях що за човек е , допадна ми.Има си трески за дялане, но на фона на ужасната плеймейтка е направо ангел.
Но не се учудвам, че Златка остана.Простотията и чалгаджийството са силни.....няма да се учудя и ако спечели, както триглавата Ламя навремето.
Фактът, че Къци остана,  доста ме обнадеждава, явно все още има хора, които ценят доброто възпитание и поведение, ценят хората, които имат свой стил на живот и държат на него, и най-важното-успяват да са достатъчно толерантни към различните и да не се поддават на грубостта и провокациите на всякакви простаци.

# 809
  • София

Не виждат!    Laughing
За другите в къщата, за Патрашкова , а и за доста от тук пишещите начинът на живот и изискванията на Къци са .....битови капризи.
А истериите Златкини се определят като бунт.....

Аз съжалявам, че излезе Мариана.Не слушам Бг музика и инцидентно само съм я виждала в разни предавания, нямах мнение за нея.В къщата обаче видях що за човек е , допадна ми.Има си трески за дялане, но на фона на ужасната плеймейтка е направо ангел.
Но не се учудвам, че Златка остана.Простотията и чалгаджийството са силни.....няма да се учудя и ако спечели, както триглавата Ламя навремето.
Фактът, че Къци остана,  доста ме обнадеждава, явно все още има хора, които ценят доброто възпитание и поведение, ценят хората, които имат свой стил на живот и държат на него, и най-важното-успяват да са достатъчно толерантни към различните и да не се поддават на грубостта и провокациите на всякакви простаци.

Не е много сигурно, че е останал за това. Може да са го оставили, защото искат да гледат унижение още. Знаеш ли...

Общи условия

Активация на акаунт