VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 709
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 870
Crossing Arms Хм, ако сценаристите, ББ или Мариана четат тук, то моля, моля - нека се обърне внимание, кой първи посочи Люси и Камелия за капитани!  Naughty   Joy Joy Joy Joy

Да не те заклеймят,че и ти си в параноя Simple Smile Че като се пошегуваме, че сме помогнали на сценаристите излиза,че пълним само форума на предаването Wink

# 871
Ако наистина Златка и тризначките са с такава мисия ще е супер.Лошото в този сезон е,че всички мисии са успешни и бързо отменят наказанията, а те все недоволни......така не е интересно за зрителите.......ако не бяха Златка и Къци незнам какво щяхме да гледаме.....представяте ли си наистина двамата да спечелят Grinning

Е споко Люси ще ги замести  Laughing Тя и без това е фен на чистенето .

# 872
Ако наистина Златка и тризначките са с такава мисия ще е супер.Лошото в този сезон е,че всички мисии са успешни и бързо отменят наказанията, а те все недоволни......така не е интересно за зрителите.......ако не бяха Златка и Къци незнам какво щяхме да гледаме.....представяте ли си наистина двамата да спечелят Grinning
Представям си - Къци прави филм със Златка в главната роля от парите на ББ,
ако докато го снимат не се избият взаимно Joy

Работно заглавие : "Тъмната и светлата Страна на Златките"
                                      по идея на Кр. Патрашкова
                                     Новаторски Жанр: all inclusive Laughing

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 14:28 от Fan

# 873
Представям си - Къци прави филм със Златка в главната роля от парите на ББ,
ако докато го снимат не се избият взаимно Joy

Работно заглавие : "Тъмната и светлата Страна на Златките"
                                      по идея на Кр. Патрашкова

А представете си пък да вземат да се влюбят до полуда luvbed lovekiss

Нали знаете тази приказка за противополжностите

# 874
незнам къде видяхте,че Марияна е интригантка....кажете поне една интрига,която е направила......аз искам Къци да спечели,защото открито заявява това си желание и засега се представя сравнително добре Peace
 Мариана Попова беше в основата на интригата която се завъртя около Бони. Тя и Ники успяха да настроят всички в къщата срещу нея. След няколко конфликта с Бони Мариана така озлобя че от коментарите за цената на обувките и, до класата и стигна до там да наговори Никол да я номинира. Беше много грозна конспирация от страна на Мариана, Патрашкова и Никол и ми е много чудно, как така Биг брадър не ги наказа, нали това е против правилата, но явно в този сезон рейтинга погазва всичко останало. На няколко пъти чух Мариана със злоба да казва  как Бони щяла да бъде номинирана всяка божа седмица.
Първата номинация, която Ирен и Влади издържаха пак тя щели да си "ходят" в понеделник и щели да ги търпят още малко.... За Ласкин също  изговори много неща, дори като напусна къщата той каза при Кънчев, че след като се върнала от участие извън къщата Мариана му прошепнала, че Алекс много страдала, без нито да я е виждала, нито да я е чувала! Дори си спомням, че коментираше Орлин който и се пише за приятел, че и от него била озадачена, че не бил човекът който познава отвън. Излезе едва ли не, че Мариана е единствената неподправена и истинска в тази къща, ако е така жалко-по-добре човек да е изкуствен но да се представи в добра светлина отколкото себе си- ужасна светлина!

# 875
Много преекспонирате това възпитание на Къци. Възпитан е прилично, но нищо толкова фрапантно, че да буди такова възхищение. Не го намирам за по-възпитан от доста от съквартирантите.
Не може да ми блесне с нищо положително, макар и да има със сигурност такива черти, но пък ме заслепява с дребнавостта и малодушието си. Той е от така наречените "тихи дразнители", мън-мън-мън, но това "мън" произведено от тихия му гласец може да ти опъне всички струни на нервната система. Laughing
С едно съм съгласна, де - комбинацията Къци - Златка е взривоопасна и изключително интригуваща.
Наистина заслужават да си поделят голямата награда. Laughing

# 876
Златка орева света, че и се разпада изкуствената коса, която била сложила преди 2 мес. Сто пъти моли Биг брадър да я извика в изповедалнята, сигурно да и докара фризьор. Не можела вече да я къпе и демонстрира разпадащи се кичури. Аз не разбирам от тези неща, но не може ли да си махне изкуствената коса сама и да си кара с естествената?

# 877
Много преекспонирате това възпитание на Къци. Възпитан е прилично, но нищо толкова фрапантно, че да буди такова възхищение. Не го намирам за по-възпитан от доста от съквартирантите.
Не е преекспонирано....Изглежда така, защото само  той се коментира.
Възпитани са и Орлин, и Люси, и Камелия, и Мариана, и Никол.....но те си набиват мръвките, пият си виното, рупат купешките десерти и не впечатляват никого с това.
А Къци им стана трън в очите (и тук в темата) точно с начина си на хранене и начина си на живот. Искал ядки, искал плодове и зеленчуци, искал мюсли....Ами ако не иска, ще трябва да гладува.
Аз се храня със същата храна като него, не ям месо, сирене, кашкавал, готов хляб, бял ориз, яйца и мляко, почти нищо купено, защото всичко е наблъскано с химия.......
Не знам дали някой изобщо има идея колко е трудно да се храни човек извън дома с подобен начин на хранене.И ако си извън къщата, можеш да отидеш/поръчаш храна от вегански ресторант, а там какво да прави?
Сигурно трябваще да почне да нагъва месо като останалите, за да не е различен и ....битово мрънкащ?

# 878
Златка има удължения на косата ли? Представям си нейната коса каква е. Rolling Eyes

# 879
Съвсем не се изчерпва образа на Бай Ганьо с простащината... Той е с високо самочувствие, който се опитва да блесне с оригиналност и изтънчен вкус. Но успява да постигне друго...Такъв е и Къци...Заслужил си е подигравките...

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 15:01 от Инера

# 880
Златка има удължения на косата ли? Представям си нейната коса каква е. Rolling Eyes

и аз сега разбрах ама явно се е притеснила, че започват да падат екстеншъните

# 881
Краси...*, съгласна съм, че е трудно да се спазва подобно здравословно хранене, аз също се храня здравословно и не ям много от изброените неща. Но защо Къцан не е упоменал това в договора си? Както бяха направили Фънки и Ласкин. Къци постоянно иска и мрънка, че иска нещо. Ужасно е досадно. Аз не го упреквам, че се храни здравословно, даже напротив, а че мрънка постоянно.

На всичкото отгоре е ужасно несъобразителен. Искаше да се купят по 10 кг банани, грозде и какво ли още не, които той яде, а накрая не останаха пари за месо, което другите ядат. И той си каза какво пък толкова. Тогава Орлин и Люси взеха да му обясняват, че трябва да намали плодовете и пр. Tired

# 882
Никой не идеализира Къци, поне аз не го правя, но не се сърдете,
ако опонирам на някои неверни и наистина злобнички постове. Peace
В него ме кефи как се подготвя и добре представя на мисиите,
а и показва добра обща култура на фона на доста от останалите,
което няма как да му се отрече.
За постоянното му мърморене, което се тиражира от някои излезли и
все още вътре съквартиранти, вече смятам, че е преекспонирано.
- 1. Мърморенето му пред Златка за състезанието се оказа мисия. Peace
- 2. Постоянните нападки на Патрашкова, че уж ги бил ковладел пред ББ,
за които очаквах и се писа тук, че сигурно ходел час през час в изповедалнята
да докладва, се оказа пак нищо особено, като я накараха снощи да се
конкретизира. Цялата работа с доклада била, че по време на игра е казал
да не се брои някаква точка, защото тортата не била уцелила Фънки по главата. Simple Smile
Ами и аз да съм от отсрещен отбор и да се боря за победа,
също ще се обадя, ако видя нещо нередно, ако не е в полза на отбора ми.
Какво толкова чудно има в това, че се е обадил и е защитил интересите на отбора,
та Патрашкова го докладва и разнася като доносник на 6-то едва ли не?! Rolling Eyes Laughing

# 883
  • sf
Аз разбрах,че ставало въпрос за неговия собствен отбор и въпреки това той издал,че не са уцелили.
ама може и да се лъжа, щото слушам и гледам с половин око и ухо  hahaha това вчера Юлиян го коментираше при Гала .

# 884
Къци даже снощи на лайфа се оплака че почти не ядял плодове в къщата.
Ами това изобщо не  е вярно.
Колко пъти поръча грозде и банани и ананси и други плодове , е вярно не по 10 кг. но поръчваше
Колко пъти го дадоха как яде грозде и то в доста голямо количество/пълна панера/
В крайна сметка не можеш когато бюджета е общ да искаш да получаваш неограничено количество плодове

И за ядките каза че се е отказал от тях ,но доста често го дават как доволно хрупа ядки

За мен това беше лъжа от страна на Къци и стремеж отново да изглежда жертва в очите на публиката ,въпреки че самият той го отрича

Общи условия

Активация на акаунт