VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 672
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 1 410
Къде видяхте злаба у Мариана тази вечер?  Tired

Във отношението й към Люси, Марияна се изживява като голяма звезда, а истината е че малко хора я смятат за такава, а Люси е звезда от световна величина  Peace

# 1 411
  • Велико Търново
Тази вечер час и половина запълниха само с глупости...

# 1 412
За втори път тази вечер Иван е на моето мнение. Ужас! Crazy
 Или както е модерно да се казва - дойде ми too much.

Nяма ли да се номинират вече. Tired

# 1 413
Е, какво й е отношението към Люси? Сподели ,че не я харесва за компания и като човек. Не е казала ,че  е по-голяма певица от нея. И на мен Люси взе да ми става малко антипатична. Като поведение. Не коментирам таланта й,който е безспорен Peace

# 1 414
Ох тая с нейното Too much... Марианче, минавай през Винета и отивай да си гледаш сватбата...

# 1 415
Повечето, което виждаме е сценария на продуцентите, ето Иван си каза, че Орлин бил много забавен, а ние 1 път го видяхме да прави смешки, през другото време го дават, че спи! Просто си следват стратегията от предаването и неможем да видим какви са наистина хората вътре (повечето), включвам и дракането на Фънки с Къци, само това повтарят, а гаранция не са им само това отношенията в къщата, супер много взех да се нервирам вече  Crossing Arms

# 1 416
"Юлиян няма проблем с Къци, Юлиан има проблем със себе си", много добре го каза Мариана. Mr. Green

# 1 417
"Юлиян няма проблем с Къци, Юлиан има проблем със себе си", много добре го каза Мариана. Mr. Green
Този Юлиян е толкова антипатичен. Crossing Arms Такова чудо не бих го изтърпяла и 1 мин.

# 1 418
.......... Не ни дадоха как са сформирани отборите, ако са ги избирали, браво на Люси, добре го измисли.

Е, Люси откъде да е знаела каква ще е играта? Стига конспирации. Stop Във всеки отбор има по една близначка. Златка е силна в силовите игри, така че не виждам нищо странно. Rolling Eyes
Не съм казала,че ББ е завъртял конспирация, а похвалих Люси за избора на куци коне. Каква ще е играта лесно ще се сетят, като няма строежи в двора и не ги затварят докато изградят съоръженията, нали.

И аз това си го помислих . Ама не знаем дали сами си избират отборите или ББ ги избира . Ако е второто , то ББ си режисира ( не че е новост) , и ще гони я Къцерицата , я Златето ( дано е първия) .

# 1 419
За втори път тази вечер Иван е на моето мнение. Ужас! Crazy
 Или както е модерно да се казва - дойде ми too much.

Nяма ли да се номинират вече. Tired

Аз го харесвам Иван, нищо, че е опосум. Mr. Green

Мариана е била най-истинската  в Къщата, всички други играят театър. Crazy ooooh!

# 1 420
  • Варна
много тъпо предаването тая вечер. Tired

# 1 421
много тъпо предаването тая вечер. Tired

Мда, Марианка и Антония са основните виновници. Tired

# 1 422
 Hug Много съм ви изпуснала, ама да чета поне, когато мога.

Joy Играта беше идеална, някои пак блеснаха с умствени възможности...

На номинации пак Златка и Къци ще са сигурно  newsm78

# 1 423

Пробвай тук, прекъсва, но криво-ляво става:

http://bg-gledai.tv/online-nova-tv-alternative

# 1 424
Юлиан си е готин.Е да има малко силен и опърничав характер.Те всички мъжки лъвове са си такива.Опитат ли се да ги промениш става страшно.На номинации според мен  са Люси ,Къци и Златка

Общи условия

Активация на акаунт