VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 669
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 1 530
Не пипайте Орлин, ей!  Stop  Mr. Green

Люсито е накърнена, ще брани любовта си.Ах, ах...

# 1 531
Люси - Къци и Фънки

До този момент - Люси, Къци и.........

# 1 532
Е този пък Къци няма да се спаси и без това изтискаха всичко от него, няма какво повече да го правят вътре  ooooh!

# 1 533
Къци и на мен не ми харесва особенно, но само едно не мога да разбера. Защо всички са очаквали от Къци да промени начина си на живот?! Защо трябва да спре да се храни здравословно?! Само защото на тях не им харесва ли? И какво като искал това искал оново..да не забравяме, че Иван получаваше суши, Фънки получава пури и специално ядене. Това, че Къци води начин на живот, който другите не възприемат не мисля, че е нещо лошо.Но така е в нашата мила родина...различните винаги са бити и хулени. А за Багата няма да коментирам...най привилигирован от всичките.. мис каприз...в тази мисия нямало да участва, в онази нямало да участва.Дойде наспа се хубаво,наяде се хубаво и ще си замиен победител този борсук

П.С. Сори за дългия пост.

# 1 534
  • София
 hahaha   Яяяя, те всички искали да спечелят, бе... пък до днес всички казваха, че Къци искал да спечели... Я виж ти... сладури...    love001

# 1 535
  • Пловдив
Къцан да не е бил на солариум само на лицето беее Joy Joy червен като ягодка еее Joy Joy Joy Joy

# 1 536
Честно казано Къци е обикновен комплексар, който си мисли, че е еманацията на човешкия род и всички други са под нивото му. Но пък е и селски хитрец който се присламчва там от където може да получи изгода. Уважавал Фънки, бррррррррррр абе бълвоч....
/извинявам се за гнусния израз/

hahaha Peace

# 1 537
  • Разпиляна във въображението
И Къци слагал капки. Confused Сравнява себе си с човек, който все още не е физически укрепнал. Rolling Eyes

Багата да не е влизал в къщата. Какво си е мислил - че само ще спи!

# 1 538
Къцан да не е бил на солариум само на лицето беее Joy Joy червен като ягодка еее Joy Joy Joy Joy
От яд  Mr. Green

# 1 539
Абсолютен борсук е Багата, как не ги беше срам да го вкарат в предаването. Sick

# 1 540
  • Велико Търново

'Дигна кръвното.  hahaha Що се вживява тоя човек така...

# 1 541
  • Варна
Малката пикла "глава на къщата' кого ли й е казала Люси да номинира? Някой силен ще да е!
Фънки

# 1 542
Малката пикла "глава на къщата' кого ли й е казала Люси да номинира? Някой силен ще да е!

Люси мисля, че подсказа с последната номинация на Фънки, но ще видим.

# 1 543
  • София
Поздрав с Къци.  Laughing Вадете кученцата и гребенчетата.

# 1 544
Да видим сега дали Камелия ще номинира Фънки, следвайки номинацията на Люси.

Общи условия

Активация на акаунт