VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 673
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 1 620
Има нещо гнило между Орлин и Камелия още преди ВБ.......
Определено! Още помня физиономията му след "разкриването" на истинската й самоличност. Има някаква интрижка там, ама каква ли е?!

Има, има. Продължавам да съм на мнение, че той я познава в недотам добра светлина.

Изобщо голяма хитруша е тази Камелия! През целия брадър играеше хитро.
Нарочно номинира Орлин, иначе Фънки беше аут.

По-скоро се усети, че увеличава вероятността Люси да излезе. Laughing
И това е вариант. Но си мисля, че това беше най-стратегическата номинация в брадъра. Сега ако Къци остане, вече не знам!

# 1 621
Аууу Мариана вече едвам си сдържа злобата-"Трудно можем да запеем някой хит на Люси"
Сякаш тя има повече хитове от Люси

За номинациите -много силна конкуренция има Къци този път.Мисля че той си заминава
Не е въпроса колко хита има, а колко е позната у нас.Инче да Люси има повече песни-предполагам,трябва да видя в ю-тюб каква е тази група

# 1 622
Според мен не е само от значение знаеш ли хит на Люси и Мариана, а какви са те като хора. и точно затова ги гледаме ,за да видим какви са ЗАД сцената. Така,че аз видях,че Люска е много земна и забавна, а Мариана само седи, дудни и пафка яката

# 1 623
  • София
Да явно Къци ще си отиде... но все пак не смятате ли, че ако разбира се, не е режисирано /което е най-вероятно/, че Камелия изигра доста ку.венски номер на Люси... ами ако все пак я изгонят... Помните ли първия ВБ как жената на Здравко победи, напълно незаслужено... дали и тази не се помисли за звезда и на Люсин гръб не се готви да ни вземе акъла...

# 1 624
Масово гласуващите знаят достатъчно хитове на Люси и знаят коя е.

Аз също не слушам музика тип Спайс Гърлс, но покрай Мюзик Айдъл и малко преди него от медиите разбрах за Люси, чух нейни песни, а и доста се въртяха по тв, та искаш не искаш , стига да гледаш телевизия и да слушаш радио ти се набива в главата.  Simple Smile

# 1 625
  • На морето!
Къци към Фънки : "Нали ще си останем приятели и след формата"   Joy Няма ли да спре да се унижава този човек?

Мариана ме разочарова доста, на излизане от къщата беше поизчистила имиджа, но явно нейната "добра приятелка" Патрашкова ѝ е разказала в резюме какво се е случило и колко нехаресвана е била от останалите, иначе не си обяснявам полюсната промяна в поведението ѝ.
Антония Петрова за първи път ми хареса.

# 1 626
Много ми хареса как Въргала описа Къци.И мисля че е прав.Много добре го сравни с мускул- постоянно стегнат за да не излезе нито на милиметър от рамката в която сам се е вкарал.
Такива хора лишават себе си от много неща.В крайна сметка живота не е само една рамка с четири прави страни -има чупки, има цвят ,има феерия.Това са неща от които Къци се лишава и се променя към не дотам добро

# 1 627
Мариана, млъкни ,моля те! Неизвестна на българите била Люси и не знаем неин хит. Crossing Arms
Ами аз не знам,но аз слушам друга музика Simple Smile
И аз не се сещам ,по времето на Мюзик Айдъл,беше тема на жълтата преса с любовните си истории с Бакалова,сега пък с тази Камелия за която се пишеше ,че била барманка.Та  за хит не мога да се сетя....

# 1 628
Тотално се разочаровах от Мариана. ooooh!

Доволна съм от номинациите, дано се отървем вече от Калцун. Praynig

# 1 629
Да, Люси изглежда добър човек, това не мисля, че някой оспорва.Може би, Мариана имаше предвид, че в България тя не е чак толкова популярна, което не е лъжа.
Около мен, а и гледайки темата, повечето хора я знаят като име и то, защото е българка, не заради участието и в групата.Разсъждавам си просто, сега да не захапете. Mr. Green

# 1 630
Марияна закопа Люси  Laughing  Българите едва ли  знаели Люси и едва ли можели да запеят нейна песен....   Joy
В интерес на истината аз не мога и не познавам никой под 20, който да може.  Laughing

Всъщност Мариана е права, повечето българи не знаят коя е Люси, да не говорим за нейн хит. Знае се, че е пяла в някаква група в Германия, че е обратна и до там. Надали ще получи голяма подкрепа и ще си тръгне в понеделник.
Аз също не знам нейна песен.  Mr. Green Laughing

# 1 631
  • sf
Не знам какво му харесвате на Орлин, с тоя мазен , зализан перчем  ooooh! нищо не трепва в мен,като го гледам

мисля,че Къци ще си замине в понеделник

# 1 632
Rolling Eyes Защо ми се стори, че някак злобно прозвуча това: Люси няма нито един хит, който да знаят хората...  

И на мен така ми прозвучааа Embarassed
В понеделник да кажем чао на КЪЦКО Stop

# 1 633
Марияна закопа Люси  Laughing  Българите едва ли  знаели Люси и едва ли можели да запеят нейна песен....   Joy
В интерес на истината аз не мога и не познавам никой под 20, който да може.  Laughing

Аз съм на 50 и слушам доста тежък метъл, но слушам и радио. Я пробвай това, може и да ти прозвучи познато  Joy

http://www.youtube.com/watch?v=6z4kJ3Z-SK0

# 1 634
Има нещо гнило между Орлин и Камелия още преди ВБ.......
Определено! Още помня физиономията му след "разкриването" на истинската й самоличност. Има някаква интрижка там, ама каква ли е?!

Има, има. Продължавам да съм на мнение, че той я познава в недотам добра светлина.

Признавам си,че това ми е най-любопитно и клюкарско от този сезон на ВБ Embarassed...Повече от това кой ще е победител.....Ако мога да перефразирам - Къде е Маги? - става - Коя е Камелия? И да, светлината хич не е добра....

Сега въпросът е и дали ще припознаят гласуването за Люси като приемане и одобрение на различната сексуална ориентация.....

Общи условия

Активация на акаунт