VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 673
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 160
Златка и Къци си ИЗРАБОТИХА престоя във ВБ. Само те в новините,само те в игрите....... ,само те в скандалите,в номинациите...... НАкрая и наградата да им дадат поне Thinking

# 2 161
.... Подозирам, обаче че голяма част от феновете на Фънки са комунисти. Хора, обичащи пошлото и Metallica разбира се.   People No Good  superuu
Обичам Metallica , но не харесвам Фънки. Моля, не обобщавай , любителите на метъла сме различни хора със собствено мнение и не влизаме в калъп. Фънки е нереализиран китарист , съдружникът във фирмата му е върл чалгаджия, Амебата сам си призна,че е чест посетител на Сън сити.

# 2 162
А Багата е невероятно малоумен-"Къци има странно мислене".Хо-хо, а ти можеш ли да мислиш въобще, мумия такава?  Mr. Green

Трите "грации" се засегнаха. Mr. Green

# 2 163

Орлин не ми харесва - мъж без характер  Confused , семпли черти - тип мормон.
Да лавираш м/у хора, с които нямаш какво да си кажеш не е безхарактерност, а висш пилотаж  Heart Eyes Mr. Green Нужни са интелект, справедливост, съобразителност и чувство за баланс ... на въжеиграч  Heart Eyes

# 2 164
Цитат
Когато не е пил, около 15-20% от времето..................не се казва какво е казал Къци, че Фънки тогава е забавен, презостнаалото време блаблабла.  Laughing Е съвсем ни взеха за по-тъпи и от тях.

Цитираха го дословно и това беше показано във видеото.
Във видеото да , но Орлин пропусна частта за това ,че Фънки е готин.
Ама моля ви се, забележете, че Орлин потвърди пред съквартирантите,
че го е казал на него, но ПАК ПРОПУСНА да им обясни, че това не е цялото изречение.
Peace

# 2 165
  • София
Бай Випе, отдавна съм те разкрила, че  готвиш Никол  да вземе парата Grinning Grinning Grinning Grinning, ама няма да имаш СМС,  защото си по-прост от Злата и тризлатките Laughing

# 2 166
Оу, Никол, ако е най-интелигентна, плаша се.Но и на зрителите, които са я посочили, се чудя колко им е сивото вещество. Laughing

# 2 167
  • In The Middle Of Nowhere
Баси, как само го коментира агитката Къци... какво казал, как погледнал, всяко нещо, което прави или неправи ги дразни, егати простащината.

# 2 168
Ами явно по-голямата част от зрителите имат различно мнение от вашето за Къци.

# 2 169
Бай Випе, отдавна съм те разкрила, че  готвиш Никол  да вземе парата Grinning Grinning Grinning Grinning, ама няма да имаш СМС,  защото си по-прост от Злата и тризлатките Laughing
Joy Joy Joy

# 2 170
Оу, Никол, ако е най-интелигентна, плаша се.Но и на зрителите, които са я посочили, се чудя колко им е сивото вещество. Laughing

Мда, нещо пекалена ми идва тази игра  Tired.

# 2 171
  • София
Цитат
Добре бе, как някои схващат какво пиша, а други, все едни и същи никога нищо не са разбрали? 

Пуснете си довечера епизода в Новаплей  и вижте дали някъде Къци споменава думата забавен. Той си го мисли, но не го казва.

Ми, няма защо да си го пускаме... те преди малко дадоха точно този откъс... Я, по-добре ти си го пусни и ще чакаме да ни осведомиш каво е казал... ама да не вземеш да забравиш... Peace

# 2 172
Имам чувството,че "вота на зрителите"  е малко шано...

# 2 173
Според ме нахъсват хората да гласуват за Къци.

# 2 174
Има ли ги някъде имената на сценаристите? Много искам да знам кой съсипа хубавия формат ББ и превърна иначе добри хора като участниците в глутница нападаща ...Къци. Ще ме накарат да пусна едно смс-че в негова подкрепа , не за друго, а защото чувството ми за равновесие и справедливост е нарушено. Всички тук сме свидетели какви ги говореха в групата "анти Къци", а сега се възмущават, че и той ги пообсъдил. Ще ми се някой журналист да има куража да зададе на Орлин и Никол въпроса " с какво ви обиди Къци ,че се обърнахте срещу него? Защо не правихте мамба на Багата? Давате ли си сметка как изглеждаше отвън включването ви в потерята срещу един човек ,давате ли си сметка как се прецакахте? Не за наградата, а в очите на зрителите, които ви мислеха за уравновесени,възпитани млади хора?"
Peace
Фънки ми е супер мега антипатичен комплексар.
Багата ме отврати със заплахите.
Простакесата Златка, казва на 100пъти по-интелигентен от нея човек, че бил прост........
Харесваната Люси ми е също неприятна, колко била готина, а не се дистанцира

Общи условия

Активация на акаунт