VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 675
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 175
Ами явно по-голямата част от зрителите имат различно мнение от вашето за Къци.
АхА, затова винаги го спасяват.  Mr. Green

# 2 176
Айде малко като в първо отделение   Laughing

Идва някой и ти казва: Пешо ти си кофти човек и не мога да те дишам ...
или е отишъл при Гошо и казва: Бе,  Гоше, не ти ли се струва, че Пешо е много кофти човек, а? (ама в нашия случай Гошо си пада копеленце и се казва се ББ)
Ето те този вторият "някой" е Къци

Вече искам Къцамун да получи  не една, а две награди, но ако остане да изкара и следващия сезон ....  и оцелее  Mr. Green

# 2 177
Интересно къде са отговаряли тези "зрители" и това е извадка от мнението на 200 почитатели на цици и мутри ли?  Laughing

# 2 178
Къде е тази анкета ?

# 2 179

В главите на сценаристите. Mr. Green

# 2 180
У фейЗбука Whistling

# 2 181
Има ли ги някъде имената на сценаристите? Много искам да знам кой съсипа хубавия формат ББ и превърна иначе добри хора като участниците в глутница нападаща ...Къци. Ще ме накарат да пусна едно смс-че в негова подкрепа , не за друго, а защото чувството ми за равновесие и справедливост е нарушено. Всички тук сме свидетели какви ги говореха в групата "анти Къци", а сега се възмущават, че и той ги пообсъдил. Ще ми се някой журналист да има куража да зададе на Орлин и Никол въпроса " с какво ви обиди Къци ,че се обърнахте срещу него? Защо не правихте мамба на Багата? Давате ли си сметка как изглеждаше отвън включването ви в потерята срещу един човек ,давате ли си сметка как се прецакахте? Не за наградата, а в очите на зрителите, които ви мислеха за уравновесени,възпитани млади хора?"
Peace
Последните надписи не четете ли,че и продуцентите са си там Joy Joy Joy #2gunfire #2gunfire #2gunfire smile3511

# 2 182
Какъв е проблемът, че някой е достатъчно искрен и си признава, че иска да спечели.
Честно ви казвам, като падам на белот, ми минава през акъла и да си измисля някое петдесет, че да бия  Embarassed Не съм го правила де, но ми се скапва настроението, ако падам...на каквото и да е. Нямаше да преживея, ако мъжът ми на сватбата ме беше настъпил  hahaha
Но досега не знаех, че това е толкова гадно качество.

А Надежда и Златка при един и същ психиатър ли ходят? Много е некадърен.

# 2 183
Къде е анкетата?
Измислили са я, не е реална , според мен.
Вече искам да спечели Къци, и наистина ще взема да пусна един смс, никога не съм го правила.

# 2 184
Малеййййй тая тризначка...  smile3511  ruporuu ku-ku smile3527 smile3527 smile3527 smile3527 smile3527

# 2 185
Тоя зрителски вот бая нагласен ми се стори.
Виж за тризначките уцелиха в десятката.
Къци как се прикомори само. Явно ще й търка гърба в банята Mr. Green

# 2 186
Какъв е проблемът, че някой е достатъчно искрен и си признава, че иска да спечели.
Честно ви казвам, като падам на белот, ми минава през акъла и да си измисля някое петдесет, че да бия  Embarassed Не съм го правила де, но ми се скапва настроението, ако падам...на каквото и да е. Нямаше да преживея, ако мъжът ми на сватбата ме беше настъпил  hahaha
Но досега не знаех, че това е толкова гадно качество.

А Надежда и Златка при един и същ психиатър ли ходят? Много е некадърен.

Злобна лицемерка  Laughing, как може да искаш да спечелиш.
( Шегувам се  Peace).

# 2 187
  • София
Според ме нахъсват хората да гласуват за Къци.

Жалко, че искат точно обратното... ама го постигат по-най тъпия начин... ooooh!

# 2 188
  • In The Middle Of Nowhere
Фънки го изкара Къци по-черен от дявола, че искал да спечели, като че ли е най-големия грях на света. Все едно другите не искат да спечелят..

# 2 189
Ей , жал ми става за тези момичета , така гадно ги употребяват.
Не че не е вярно , но отношението към тях и другите гости е коренно различно.

Общи условия

Активация на акаунт