VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 671
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
Говорите все едно наистина има голяма награда.

# 2 251
Искам мисия в последните им дни - "ВЛЕЗ в КОЖАТА на ДРУГИЯ".

Искам да им наредят за 3 дни от отварянето на очите си до дълбокото заспиване да си разменят ролите:

КЪЦИ да бъде 3 пълни дни ФЪНКИ - да трябва да пие по една кофа алкохол, да пуши пура, да просмуче всичко наоколо с псувни и черен хумор, да се слее със стола и тук-там да пита за Николчето

ФЪНКИ да бъде 3 дни ЛЮСИ - да приплясква по цял ден Камелия, да я носи на гърба си, да измие стъклата, да си самотничи над чиниите в мивката и да прибягва с пържолка в чиния да сервира на Ками

ТРИЗНАЧКИТЕ да бъдат 3 пълни дни БАГАТА - да не станат трите от едното легло, да спят, спят, да лежат и да броят да минат минутите. Като се надигнат, примък до масата и после отмък пак в леглото.

ЗЛАТКА да бъде за 3 дни КЪЦИ - да яде само сурови ядки и да пие вода с мед, да гони съквартирантите с китарата и да им свири, да казва "благодаря" и "моля" и всяка вечер да търпи по една креватна гавра

НИКОЛ да бъде 3 дни ЗЛАТКА - да ходи без сутиен, да бие Къци от сутрин до обед, а следобед - по 2 пъти на кръгъл час, да се тръшка от любов, да кокори очи пред картата на Европа

ЛЮСИ да бъде 3 дни ОРЛИН, с всите екстри, мостри и чар.

ОРЛИН да е за 3 дни НИКОЛ - да слага грим, да маха букли, да бръсне на Фънки главата, да познава часа и да чурулика невинно.

БАГАТА да е 3 дни Камелия - нищо кой знае колко различно, освен да се споглеждат с Люси(Фънки) като котки

Камелия да бъде за 3 дни ТРИЗНАЧКИТЕ - да се разтрои, клонира, кокошира, паунира, мисира и всичко там каквото могат тези момичета.

Хайде, поне накрая да стане малко по-завъртяно!
thumbsup Страхотна идея, но пак Къци и Златка ще влязат в новините - Къцан ще припадне още на първата пура, пък Златка няма да изкара три дни само на "благодаря и "моля", а китарата е опасно оръжие в нейните ръце Laughing

# 2 252
Аз вече си имам фаворит-Къци.Не, че бих пуснала смс, но ще съм доволна да спечели.Само защото е опозиция, аз обикновено заствам на страната на малцинството:) А и другите са ми малко или повече вече неприятни.Даже и Орлин и Никол са ми едни безлични, докато Къцката е сериозен играч и ще е забавно големия дразнител да спечели.Сигурно само си мечтая, никога не е печелил мой фаворит Crossing Arms

# 2 253
  • Стара Загора
В края на предаването като ги показаха на живо Багата беше без очила,a вчера се обясняваше на Къци че не можел без тях!

# 2 254
Говорите все едно наистина има голяма награда.
Именно, държанието на хората в къщата е необяснимо. Толкова ли са за някакви си пикливи 10 000 - 50 000 лева?! Ако това е прословутата награда, с какво пък толкова им пречи Къци? Да, доста е досаден и на мен, обаче само за това да го нападат така не е нормално. А и напоследък като че ли спря да свири на китара и да "вие като кучка", като че ли по-малко ги дразни.

А може би просто тези вътре са си за 4-ти километър и се вкарват във филми. Laughing Има ли психиатри във форума? За мен някои от хората вътре /а и някои от тези отвън - справка вманиачеността на Юлиан към Къци/ показват призначи на зараждаща се лудост. И хич не се шегувам с това.

# 2 255
Аз вече си имам фаворит-Къци.Не, че бих пуснала смс, но ще съм доволна да спечели.Само защото е опозиция, аз обикновено заствам на страната на малцинството:) А и другите са ми малко или повече вече неприятни.Даже и Орлин и Никол са ми едни безлични, докато Къцката е сериозен играч и ще е забавно големия дразнител да спечели.Сигурно само си мечтая, никога не е печелил мой фаворит Crossing Arms
+1 ,току виж не е само мечта Wink

# 2 256
Е,малко силно казах мечта, ще е забавно ако стане Simple SmileЧак толкова навътре не искам да го взимам Sunglasses

# 2 257
Искам мисия в последните им дни - "ВЛЕЗ в КОЖАТА на ДРУГИЯ".

Искам да им наредят за 3 дни от отварянето на очите си до дълбокото заспиване да си разменят ролите:

КЪЦИ да бъде 3 пълни дни ФЪНКИ - да трябва да пие по една кофа алкохол, да пуши пура, да просмуче всичко наоколо с псувни и черен хумор, да се слее със стола и тук-там да пита за Николчето

ФЪНКИ да бъде 3 дни ЛЮСИ - да приплясква по цял ден Камелия, да я носи на гърба си, да измие стъклата, да си самотничи над чиниите в мивката и да прибягва с пържолка в чиния да сервира на Ками

ТРИЗНАЧКИТЕ да бъдат 3 пълни дни БАГАТА - да не станат трите от едното легло, да спят, спят, да лежат и да броят да минат минутите. Като се надигнат, примък до масата и после отмък пак в леглото.

ЗЛАТКА да бъде за 3 дни КЪЦИ - да яде само сурови ядки и да пие вода с мед, да гони съквартирантите с китарата и да им свири, да казва "благодаря" и "моля" и всяка вечер да търпи по една креватна гавра

НИКОЛ да бъде 3 дни ЗЛАТКА - да ходи без сутиен, да бие Къци от сутрин до обед, а следобед - по 2 пъти на кръгъл час, да се тръшка от любов, да кокори очи пред картата на Европа

ЛЮСИ да бъде 3 дни ОРЛИН, с всите екстри, мостри и чар.

ОРЛИН да е за 3 дни НИКОЛ - да слага грим, да маха букли, да бръсне на Фънки главата, да познава часа и да чурулика невинно.

БАГАТА да е 3 дни Камелия - нищо кой знае колко различно, освен да се споглеждат с Люси(Фънки) като котки

Камелия да бъде за 3 дни ТРИЗНАЧКИТЕ - да се разтрои, клонира, кокошира, паунира, мисира и всичко там каквото могат тези момичета.

Хайде, поне накрая да стане малко по-завъртяно!

Дано четат сценаристите тук Peace

# 2 258
Ако бях на ББ нарочно щях да оставя Багата да спечели. И да го сюрпризирам като му кажа "Бага, тъй като през престоя си в къщата участва в най-малко мисии и беше най-слабо активния участник, губиш медальоните, които са ти връчени от твои бивши съквартиранти при излизането им. Печелиш сумата само на своя медальон - 10 хиляди лева. Честито!" Laughing Това би бил съвсем неочакван край. Нали мотото беше "Очаквай неочакваното". Хубаво, прескочи трапа момчето, не е бил  добре, но ББ не е благотворително дружество, нито санаториум. Багата не може да се оплаче. Ако му е било тежко вътре и вредно за здравето защо не напусна?!

# 2 259
  • София
И мен Къци доста ме дразни обаче само той си призна, че играе за наградата. Другите се правят, че уж не са затова вътре. Ама седят и драпат към края. И този Фънки уж понеже искаше да си ходи чак вдигна кръвно (а дали не му стана лошо точно защото беше номиниран, хм?!)

В едно от интервютата след излизането си Юлиан каза, че Фънки си е дошъл много сдухан от "Сделка или не". Гледах предаването с негово участие, той сключи сделка за 7000лв, а накрая се оказа, че при една от замените е сменил кутия с 50000лв. за кутия със 100000лв /или обратно/. Така че сдухването му е било от прибързаната му сделка... след това дни не можа да си намери място и риташе хамаци и др. наляво и надясно... кръвно и искаше да излиза, но явно и наградата в ВБ не е малка и оня ден се зарадва че остава... понеже той не е за пари, а за идеята.. горкия  Joy

# 2 260
  • На морето!
Днес стана ясно, че Орлин освен добър артист и танцьор, става и за чудесен водещ на новини. Справиха се прекрасно, много по-добре от Юксел и Гена Трайкова, например  Peace

За Къци- съгласна съм- тенденциозно го орезиляват, но още от първите плахи опити за това и вече след влизането на Ласкин (който подпали фитила на всички) се питам защо позволява това? Ако е истина, че е силен, че за него мълчанието и навеждането примиренчески на глава, както и постоянните въпроси към явните му противници дали все пак ще станат приятели, ако всичко това според него е реакция на сдържан, владеещ се и омиротворен човек, то мисли ли, че е нормална и възпитателна за неговите момчета? Как не помисли за тях, за това, което възприемат те навън и отношението към тях, след като превърнаха баща им в най-големия муньо в очите на хиляди зрители? Струва ли си тази саможертва заради евентуална възможност да вземе някакви 10000лв? Издиша отвсякъде стратегията му, ако е била роля и е целил наистина само да провокира- то време е да сваля маската и победоносно да се изсмее в лицето на всичките си съквартиранти (ако това стане ще е велико), но аз все повече си мисля, че е един страхлив, комплексиран мъж, който не може да се адаптира към огромните промени през последните години, който прекарва твърде много време само с деца и подчинени и е изгубил реална (само)оценка, поради което се опитва да проектира света по своите правила, а би трябвало да е обратното- да се опита да впише себе си в него и едва тогава да прокарва идеите си за мир, любов и т.н.

# 2 261
На мен Къци от доста време ми е фаворит, но много ми се иска сценаристите да ги затворят в къщата за една седмица само с Къци, неговата китара, ядките и плодовете...и той да е "бог", а те - "простосмъртни" Twisted Evil

# 2 262
На мен Никол ми прилича на препечена филийка,
Joy Joy Joy
Ох, от къде го измисли тоя лаф..Joy Joy Joy Крадя си го.
Цитат
пп. Любинка този път и аз я мернах - препечена и тя като филийка

ех, да бех Къцамун щях да ви осъдя за авторско право като "стой та гледай"  .... и двечките Mr. Green, ама ми липсват неговия хъс и жажда за победа Laughing  Hug

Гледам, че се вързахте на цирка и сте готови дори да гласувате - браво - точно така ви иска Биг Брадър  Mr. Green  За мен  най-гадното е, че ще кажат накрая: "Ето това е изборът на драгия зрител"  Close   Някои ще са доволни, други ще се чувстват прецакани, но решението  са си взели те - имайте го предвид  Wink     

# 2 263
Пожелавам на Орлин като спечели и излезе от къщата,
приятели любезно да му покажат записа с изказването на Фънки
за чупенето на краката му, понеже забелязвам, че се опитва да играе
двойна игра. Замълчава си където не му изнася или разсеяно пропуска
да каже какво точно е чул. И никого не номинира с истински вот,
а уж любезен и приятел, а им забива номинацийката с уж благодородни подбуди.
Бях го идеализирала - талантлив и готин, но тези му изпълнения
и държанието му и тако и вако ме хвърлят в дълбок размисъл. Thinking

Мари, искрено се забавлявах с предложението ти за размяна на ролите.  bouquet

# 2 264
Какъв е проблемът, че някой е достатъчно искрен и си признава, че иска да спечели.
Честно ви казвам, като падам на белот, ми минава през акъла и да си измисля някое петдесет, че да бия  Embarassed Не съм го правила де, но ми се скапва настроението, ако падам...на каквото и да е. Нямаше да преживея, ако мъжът ми на сватбата ме беше настъпил  hahaha
Но досега не знаех, че това е толкова гадно качество.

А Надежда и Златка при един и същ психиатър ли ходят? Много е некадърен.

Е това за Надежда и Златка ме накара да се смея с глас.

Общи условия

Активация на акаунт